Ceasul-un most have !

Noi femeile avem la dispozitie o gama variata de accesorii din care putem alege, insa cand vine vorba de accesorii pentru barbati, piata e putin limitata si nu prea avem de unde sa alegem. Singurele accesorii pe care le poarta barbatii sunt ceasurile. Si exact despre asta vreau sa va vorbesc si eu in acest articol, deoarece poate parea banala alegerea unui ceas, dar sa stiti ca nu e deloc asa si daca doriti sa aflati mai multe detalii, va invit sa cititi randurile de mai jos.

Pe piata exista o gama variata de ceasuri barbati, insa asta nu inseamna ca alegerea e usoara, deoarece nu trantesti ceasul pe mana si gata ci un ceas trebuie sa completeze o tinuta si chiar sa se si asorteze.
Sunt si cateva reguli de asortare a curelei ceasului. Bineinteles inainte de a asorta ceasul, trebuie ca tinuta sa fie din acelasi peisaj. Niciodata nu poti purta un ceas sport la o tinuta eleganta sau invers.
Ceasurile sport sunt mai usor de asortat, insa cand vine vorba de o tinuta mai formala e bine sa tinem cont de cateva aspecte pentru ca la urma urmei micile detalii fac diferenta.

Unii barbati isi asorteaza ceasul la costum, altii la curea, sau pantofi. Ceasurile cu curea maro se pot asorta doar cu maro. Merge un costum negru de exemplu, dar cureaua sau pantofii trebuie neaparat sa fie maro. Argintiul de asemenea se asorteaza foarte bine cu negru, gri si albastru pe cand auriul merge foarte bine cu nuantele pamantii.

Ceasurile sunt de 3 categorii : elegante, casual si sport si trebuie adaptate in functie de tinuta.
Pentru asta Ceasmania.ro iti ofera o gama larga de ceasuri, care include ceasurile elegante, ceasurile casual si sport.

Luna noiembrie este, de obicei, plina de emotii de vacanta, iar vanzarile de la Ceasmania va vor oferi un alt motiv important pentru a sarbatori. Indiferent de produsele Ceasmania pe care le cumparati, exista oferte a numeroase produse. Faceti cumparaturi la Ceasmania si veti obtine produsele frumoase, de calitate, pe care le-ati iubit, la reduceri de neegalat – inclusiv economii pentru totul, de la ceasuri barbatesti originale de marca precum GUESS, GC – Guess Collection, Xonix, Wesse, ESCAPE, Tissot, Gant, Detomaso, Maserati, Sekonda și alte marci populare si ceasuri dama,la bijuterii feminine si elegante pentru femei. De asemenea veti gasi si o colectie impresionanta de curele pentru ceasuri, este de ajuns sa urmariti reducerile si sa o alegeti pe cea mai potrivita dumnevoastra.

Ceasurile pot comunica multe despre personalitatea purtatorului. Pentru cei care prefera un pic din statutul de bluza înalta pe încheietura mainii, un ceas Guess poate fi un accesoriu subevaluat, atemporal și incredibil de masculin.

Dupa cum se spune, baietii se uita la telefoanele smartphone pentru a verifica timpul – barbatii se uita la un ceas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>