NETGEAR lansează ARLO PRO 2, o cameră de supraveghere intuitivă echipată cu rezoluţie 1080p HD

Arlo Pro 2

Noua Arlo Pro 2 oferă calitate HD, înregistrare video continuă(opţional), panou fotovoltaic de alimentare(opțional) și este compatibilă cu Amazon Alexa  

Bucureşti, România — Netgear®, Inc. (NASDAQ: NTGR), producător global de echipamente de rețea și securitate destinate caselor inteligente a lansat următoarea generație din seria Arlo Pro. Noua cameră de securitate Arlo Pro 2, ce nu necesită o alimentare prin cablu, include toate caracteristicile care au făcut din Arlo Pro cea mai bine vândută cameră de securitate din lume. Astfel, ca şi caracteristici noi Arlo Pro 2 include înregistrare video HD 1080p, opțiune pentru alimentare cu energie solară și suport pentru Amazon® Alexa™.

Nou cameră este rezistentă la intemperii și poate fi amplasată aproape în orice loc. Cu un design elegant și compact, care o face greu de observat, Arlo Pro 2 urmărește discret obiectivele desemnate de tine(locuință, firmă, etc.) atât în interior, cât și în exterior indiferent dacă este soare sau ninge. Împreună cu Arlo Solar Panel, vândut separat, acumulatorii pot fi reîncărcați complet în doar câteva zile senine.

Datorită rezoluției 1080p, Arlo Pro 2 înregistrează video HD, oferind cu ajutorul zoom-ului detalii foarte amănunțite. Oferă posibilitatea de a face zoom doar pe anumite zone ale imaginii, are un câmp vizual de 130 de grade, tehnologie de vizionare pe timp de noapte și tehnologie avansată de detectare a mișcării.

Tot din perspectiva dotărilor, Arlo Pro 2 include difuzor și microfon, pentru comunicare bidirecțională, iar stația de bază are o sirenă care poate fi declanșată atât de la distanță cât şi prin detectare audio/ de mișcare. Aceste caracteristici audio vă permit să auziți tot cea ce se întâmplă în interiorul și în jurul casei sau a obiectivului supravegheat, controlul camerei fiind realizabil şi de la distanţă, prin intermediul unui smartphone şi al aplicaţiei Arlo.

Cu noua funcție de pre-înregistrare Look Back, momentele video sunt înregistrate chiar înainte ca mișcarea să fie detectată. Look Back înregistrează video cu trei secunde înainte de evenimentul ce declanșează înregistrarea, oferind imagini complete cu tot ce s-a întâmplat în aria sa de supraveghere.

La achiziționarea sistemului, veţi beneficia de pachetul de bază ce poate suporta până la cinci camere, precum şi șapte zile de stocare cloud gratuită pe toată durata de viață a sistemului. Toate tipurile de abonamente pentru serviciile Arlo Pro 2, ca și în cazul altor camere de securitate Arlo Smart Home Security, sunt proiectate pentru a oferi clientului un control total asupra numărului de camere conectate şi a numărului de fişiere stocate în cloud.

Abonamentele de servicii opționale sunt disponibile pentru sistemele Arlo cu mai mult de cinci camere. Upgrade-ul la funţia CVR, utilă pentru păstrarea nonstop a înregistrărilor în cloud, iți va permite să ai acces la orice moment al zilei. Mai mult, Arlo Pro 2 include o nouă funcție inteligentă de programare a armării/dezarmării camerei, astfel încât aceasta pot fi activă după un anumit orar sau amplasare.

Pentru a face securitatea la domiciliu mai intuitivă și mai eficientă, Arlo Pro 2 poate fi conectată la dispozitive inteligente de acasă prin platforme precum IFTTT și Samsung SmartThings®. Folosind Arlo Skill de la Amazon Alexa, puteți vizualiza fluxuri live sau înregistrări video printr-o cameră Arlo pe ecranul Amazon Echo Show ™ sau Amazon Fire TV ™. Cu o comandă vocală simplă, Alexa poată să vă arate „ușa din față”, „curtea din spate” sau „drumul de acces” – orice loc unde ați plasat camera Arlo, eliminând navigarea în aplicație.

„Arlo Pro 2 reflectă dedicarea noastră in furnizarea celor mai inovatoare, flexibile și ușor de utilizat soluții inteligente de securitate pentru case și companii”, a declarat Pat Collins, vicepreședinte senior pentru produse Arlo de la NETGEAR. „Cu o rezoluție HD 1080p, combinată cu designul nostru wireless, Arlo Pro 2 oferă clienților o experiență video excepțională și o capacitate de neegalat pentru monitorizarea fiecărui unghi al proprietății, atât la interior cât și la exterior, ziua și noaptea. Cu mai multe opțiuni de alimentare și capacitatea de a optimiza detectarea mișcărilor cu ajutorul zonelor de activitate, continuăm să dezvoltăm flexibilitatea și inteligența Arlo pentru a furniza cel mai cuprinzător set de instrumente pentru protecție”.

Prețuri și disponibilitate

  • Arlo Pro 2 Add-on Camera este disponibilă la un MSRP de 219,99 dolari.
  • Arlo Pro 2 Security Camera System, care include două camera și o stație de bază este disponibilă la un MSRP de 479,99 dolari.

Camerele Arlo Pro 2, Arlo Pro și Arlo fără fir sunt interschimbabile. Puteți adăuga noile camere Arlo Pro 2 la o stație Arlo Pro sau Arlo Wire-Free, ori puteți opta pentru utilizarea oricăror camere existente Arlo fără fir cu noua stație de bază Arlo Pro.

Pentru mai multe detalii: http://www.arlo.com/en-us/landing/arlo-pro-2/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>