Noul monitor Philips Adobe RGB, creat pentru fotografi și graphic designers

Adobe RGB acoperă 99% din culorile existente și are, de asemenea HDR și rezoluție Quad HD pentru imagini uimitoare

  • Andocare USB-C pentru o conectare simplă a perifericelor printr-un singur cablu
  • Creat pentru profesioniștii a căror muncă solicită o calitate ireproșabilă

București, 5 decembrie 2017 – MMD, partener licențiat pentru monitoarele Philips, lansează un nou model Philips Brilliance QHD cu andocare USB-C și HDR (High Dynamic Range). Monitorul de 32 de inchi 328P6AUBREB garantează o calitate excelentă a imaginii și un sistem de andocare printr-un singur cablu, elemente ce conduc la o  productivitate și confort sporite.

Conectivitate simplificată

Monitorul 328P6AUBREB este echipat cu un sistem de conectare adaptabil de ultimă generație grație tehnologiei USB 3.1 Type C. Conectorul USB-C este subțire și reversibil și permite utilizatorilor să îl folosească pentru încărcare, transfer audio video și pentru a se conecta la Internet – toate acestea cu un singur cablu. Prin urmare, monitorul se transformă instant într-un punct central și devine o stație de andocare fără a avea nevoie de spațiu suplimentar pe birou. De asemenea, permite conectarea mai multor monitoare, lucru care este foarte util pentru graphic designers, spre exemplu. Prin urmare, USB-C extinde conectivitatea limitată a notebook-urilor și permite utilizatorilor să transfere date în siguranță la viteze ultra-rapide. USB 3.1 este de 20 de ori mai rapid decât USB 2.0 simplificând transferul de date. Mai mult, cei ale căror dispozitive rămân de obicei fără baterie au un motiv de bucurie: USB-C permite chiar și încărcarea nootebook-urilor.

image003(1)

Experiență vizuală de neegalat

Artem Khomenko, Managerul de Produs Philips Monitors Europe în cadrul MMD, a vorbit despre poziționarea monitorului: “Monitoarele P-line sunt concepute să ofere o performanță precisă, cu accentul pe calitatea culorilor. Suntem mândri să lansăm pe piață acest nou model pentru a satisface cele mai înalte standarde impuse de profesioniști. Acest model este perfect pentru designeri grafici, ingineri CAD, fotografi, editori video și alți profesioniști care se bazează pe o reproducere excepțională pe ecran a detaliilor fine”.

Grație rezoluției Quad HD te vei bucura de o experiență vizuală excelentă de înaltă rezoluție. Tehnologia HDR asigură o luminozitate și un contrast de excepție, precum și o paletă bogată de culori care nu au mai fost văzute vreodată pe un monitor. Ecranul de 10 biți oferă 1.074 milioane de culori, susținute de procesarea internă pe 12 biți pentru culori naturale și gradienți netezi.

Cu 99% Adobe RGB și 100% sRGB (CIE 1973), monitorul 328P6AUBREB oferă standarde profesionale de culoare, iar rezoluția de 2560 x 1440 pixeli garantează imagini de o claritate incredibilă și dau viață graficelor.

Mulțumită tehnologiei IPS, monitorul poate fi privit dintr-un unghi de 178° fără a pierde nimic din acuratețea culorilor sau din consistența luminozității pe care soft-urile profesionale le cer.

328P6AUBREB_4

Confort suplimentar

Monitorul QHD de 32 de inchi se bucură de multe dintre caracteristicile care au contribuit la reputația pe care monitoarele Philips o au: suportul ergonomic reglabil SmartErgoBase permite utilizatorilor să încline, să rotească și să ridice monitorul pentru un confort vizual maxim. Pentru ca utilizatorii să fie mai productivi la locul de muncă, monitorul deține de asemenea modul Philips LowBlue, care reduce lumina albastră de undă scurtă ce poate fi dăunătoare. Tehnologia Flicker-free reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o vizionare și mai confortabilă; boxele stereo incorporate asigură o reproducere audio excelentă eliminând, astfel, nevoia unui sistem audio separat; mai mult, monitorul este alcătuit în proporție de 65% din plastic reciclat și devine o alegere foarte bună pentru utilizatorii ecologiști.

Monitorul Philips 328P6AUBREB P-line, cu un preț recomandat de 2,299 lei, va fi disponibil începând cu ianuarie 2018.

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Specificații tehnice:

Specification Philips 328P6AUBREB P-line display
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 31.5 inch / 80.1 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 2560 x 1440 @ 60Hz
Effective viewing area 698.11 (H) x 392.69 (V)
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 450 cd/m²
Display colors 1.07 billion
Color gamut 99% Adobe RGB (CIE 1973); HDR400
SmartContrast 50,000,000 :1
USB Connectivity USB-C (upstream), USB 3.0×2 (downstream, w/fast charging)
Connectivity ·         Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 x 1, USB-C (DP Alt mode, PD, data)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

·         RJ45

Convenience ·         Built-in speakers: 3 W x 2

·         SmartImage, Input, Brightness Menu, Power On/Off

·         Control Software: Smart Control

·         Kensington lock, VESA mount (100 x 100 mm)

·         Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Stand ·         Height adjustment: 180 mm

·         Pivot: 90 degree

·         Swivel: -170/170 degree

·         Tilt: -5/20 degree

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, RoHS

·         Recyclable packaging material: 100 %

·         Post consumer recycled plastic: 65%

·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
VCCI, RDM, BSMI, ICES-003, J-MOSS, cETLus, EPA, PSB, CU-EAC, SEMKO, SASO, KUCAS, UKRAINIAN, PSE, CECP, WEEE, TUV Ergo, TUV/GS
Cabinet ·         Front bezel, rear cover and foot: Black

·         Finish: Texture

What’s in the box ·         Monitor with stand

·         Cables: D-Sub cable, DP cable, HDMI cable, USB-C to USB-C cable, USB-C to USB-A cable, Power cable, Audio cable

·         User Documentation

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>