Atto Soft – modele performante de case de marcat, echipamente retail si solutii software pentru gestiune si restaurant

Attosoft.ro ofera promt si cu profesionalism cele mai moderne solutii informatice firmelor mari si mijlocii din Romania pentru a le spori competitivitatea in domeniul in care activeaza. In portofoliul de produse Atto Soft sunt incluse programe de contabilitate, gestiune si salarii, programe financiare, sisteme ERP, OLAP, CRM, mijloace fixe, software inteligente pentru afaceri, programe de gestionare a parcurilor auto si automatizarea vanzarilor, programe pentru leasing, pentru restaurante si pentru hoteluri.
AttoSoft
AttoSoft

Toate aceste produse IT sunt realizate cu un scop foarte bine definit, mai exact crearea de plus-valoare pentru toti utilizatorii aplicatiilor.

Avand o experienta de 12 ani, toate aceste servicii puse la dispozitia clientilor implica avantaje considerabile pe care acestia ar trebui sa le ia in calcul. In primul rand, consumatorii beneficiaza de eficienta sporita in gestionarea si manipularea inteligenta a informatiilor. Un manager eficient este un manager informat. Un angajat apreciat este acela care ofera toate informatiile la timp managerului sau. Pornind de la aceste cerinte au fost create programe integrate si programe independente unde datele sunt introduse doar o data, si cu ajutorul carora sunt eliminate definitiv operatiunile repetitive si de rutina, totul fiind automatizat.

Toate dispozitivele electronice si programele prezinta usurinta de utilizare si o circulatie inteligenta a informatiilor intre modulele programelor. Aceste avantaje sunt caracteristici de baza in aplicatiile Atto Soft. Atto Soft ofera solutii realizate pe baza mediului de afaceri din Romania, cu ajutorul specialistilor romani. Incapacitatea unui soft restaurant, sau a oricarui alt program de a se adapta cat mai bine la cerintele reale de pe piata romaneasca este unul din motivele pentru care toate aplicatiile sunt preferate in locul altor programe. In general sugestiile si ideile pe care le au clientii sunt preluate si sunt analizate iar rezultatele se reflecta in munca programatorilor care produc update-uri ale vechilor programe.

Pe langa programe, pe magazinul online casedemarcat.ro clientii pot gasi echipamente, consumabile, case de marcat si alte astfel de programe de gestiune. Pentru ca echipa Atto Soft pune accent pe client si pe satisfactia acestuia, pe magazinul online exista si oferte speciale care merita toata atentia. Pentru fiecare casa de marcat Datecs DP25 BT, consumatorul primeste gratuit fiscalizarea, programarea articolelor, instruirea operatorilor si intocmirea dosarelor de obtinere a numarului de ordine la DGFP.

O casa de marcat reprezinta o dotare esentiala pentru toti comerciantii care vor sa activeze legal. Nu este suficient ca o persoana sa detina o casa de marcat si este foarte important sa stie cum sa o utilizeze. In acest scop, expertii de la Atto Soft pun la dispozitia consumatorului toate cunostintele lor si ofera consultanta individuala pentru toti consumatorii.

In magazinul online se gasesc si case de marcat care sunt foarte usor de folosit. Un consultant va fi mereu gata sa prezinte consumatorului cu exemple concludente, modul de functionare al casei de marcat. Este recomandat sa fie aleasa o casa de marcat care sa se poata conecta la calculator si la o imprimanta, pentru ca totul sa decurga perfect.

Atto Soft este o companie care comercializeaza dispozitive si obiecte tehnologice din sfera contabilitatii si a gestiunii. Fiecare interventie si fiecare program marca Atto Soft sunt de cea mai buna calitate si de o durabilitate iesita din comun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>