Synology® anunţă DiskStation DS218play, DS218j şi DS118

Trei soluţii de stocare premium, ideale pentru acasă sau la birou

Bucuresti, România— Decembrie, 2017—Synology® Inc. anunţă disponibilitatea modelelor DS218play, DS218j şi DS118, trei echipamente NAS dotate cu capabilităţi de streaming, file sharing şi backup de date, ideale pentru utilizatorul de acasă sau birourile mici.

DS218play este un centrul de divertisment ideal pentru pasionatul de conţinut digital. Vine echipat cu un procesor quad-core pe 64 de biți, tactat la 1,4 GHz, un motor de criptare hardware și 1 GB RAM, oferind viteze de scriere/citire de peste 110 MB/s. Ajutat de un motor hardware de transcodare video, DS218play poate reda formate video 4K Ultra HD pe 10-biti, oferind astfel utilizatorilor libertate totală la redarea filmelor.

DS218j este un NAS cu două bay-uri, perfect pentru acasă, capabil să ofere o transmisie rapidă a datelor şi un consum de putere redus. Are în dotare un procesor dual-core la 1.3 GHz, ajutat de un motor de criptare hardware şi 512 MB memorie RAM. De aceea, noul NAS este capabil să ofere o viteză de transfer a datelor de peste 113 MB/s la citire şi peste 112 MB/s la scriere. DS218j permite utilizatorilor să beneficieze de un acces rapid la date, totul la o eficienţă energetică superioară, cu un consum de doar 17.48 W în timpul utilizării şi 7.03 W în modul de hibernare.

DS118 – Deşi vorbim aici de un NAS echipat cu un singur bay, DS118 este un echipament compact, puternic şi versatil, perfect pentru acasă sau la birou. La fel ca şi în cazul lui DS218play, avem disponibil un suport hardware puternic, format dintr-un procesor quad-core la 1.4 GHz şi o memorie RAM de 1 GB. Cu ajutorul motorului de criptare hardware, DS118 oferă o viteză de transfer la citire/scriere, de peste 110 MB/s.

Prin prisma dotărilor sale, DS118 este o soluţie ideală de stocare. Aceasta vine echipată atât cu opţiuni de back-up şi QuickConnect, ce permit utilizatorilor să acceseze datele din orice locaţie, cât şi cu opţiuni de redarea a conţinutului 4K H.265 pe 10-biţi.

“Aceste trei soluţii de stocare pentru acasă sunt concepute să ofere utilizatorilor pasionaţi de fotografie sau film, cea mai bună librărie digitală.” a declarat Katarina Shao, Product Manager la Synology Inc. “Având o multitudine de pachete add-on, aceste trei echipamente NAS sunt o alegere excelentă pentru proprietarii de studiouri foto sau video de mici dimensiuni, ce caută să îmbunătăţească productivitatea în timpul orelor prelungite de lucru.”

DS218play, DS218j şi DS118 folosesc DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Datorită gamei sale extinse de aplicaţii, de la partajare de conţinut multimedia la backup, DSM reuşeşte să satisfacă toate cerinţele în materie de home entertainment, backup şi file sharing.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi:

DS218play – https://www.synology.com/products/DS218play

DS218j – https://www.synology.com/products/DS218j

DS118 – https://www.synology.com/products/DS118

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>