Un Expodesk completează cum nu se poate mai bine orice spațiu expozițional

Un spațiu expozițional este format, de obicei, din câteva elemente obligatorii. Un Pop-Up Spider , Roll-Up-uri și steaguri. Iar un expodesk completează cum nu se poate mai bine standul.
expodesk
expodesk

Pe expodesk, ca și pe Pop-Up Spider, poate fi imprimat un logo, un slogan sau o imagine reprezentativă. Când vine vorba de design-ul ales, nu există nici un fel de limitare.
Dănuț Istrate, reprezentant TexArt

Indiferent de eveniment, Pop-Up Spider și expodesk completează perfect orice stand expozițional. Cu alte cuvinte, un Expodesk este de nelipsit din construcția standului tău expozițional. Acesta va completa cum nu se poate mai bine imaginea dată de un Pop-Up Spider.

Unde poți folosi un expodesk?

Un expodesk este ideal pentru orice fel de expoziții, prezentări, conferințe sau târguri expoziționale. Iar prin suprafața mare de personalizare, de 195×95 cm, ai garantată vizibilitate sporită în rândul vizitatorilor. Pe expodesk, ca și pe Pop-Up Spider, poate fi imprimat un logo, un slogan sau o imagine reprezentativă. Când vine vorba de design-ul ales, nu există nici un fel de limitare.

Practic, un expodesk reprezintă un punct de informare completat de factorul uman, promoter-ul care îți prezintă oferta. Aici se împart materiale și obiecte promoționale, se fac degustări de produs și schimburi de cărți de vizită. Expodesk este prevăzut cu un raft interior special creat pentru depozitarea materialelor promoționale (pliante, broșuri, produse etc.). Acesta conferă un plus de ușurință în organizarea standului expozițional și a activității de sampling.

Pop-Up Spider și Expodesk, un tablou complet

Fie că vorbim de evenimente mondene sau sociale, lansări de produs, târguri expoziționale sau conferințe. Un Pop-Up Spider va atrage cu siguranță atenția, în orice spațiu de prezentare. La evenimentele mondene sau sociale, Pop-Up Spider va deveni de fapt un fundal pentru fotografiile participanților. Ceea ce înseamnă că imaginile imprimate pe produs vor rămâne mult timp în amintirea celor prezenți. Poate fi vorba de logo-uri, sloganuri sau imagini reprezentative.

Iar dacă în fața unui Pop-Up Spider este amplasat și un expodesk, prezentarea brandului tău va fi completă și de neegalat de concurență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>