Huawei Mate 10 Pro și Seria WiFi Q2 impresionează la CES 2018

T3

Huawei se poate declara unul din câștigătorii târgului de tehnologie CES 2018, primind premii din partea unor publicații internaționale de renume din domeniul tehnologiei în urma lansării noului flagship, Huawei Mate 10 Pro, pe piața din Statele Unite ale Americii și a prezentării seriei Huawei WiFi Q2.

Considerat “Smartphone-ul anului” de către publicația Android Authority, unele din cele mai lăudate aspecte ale Huawei Mate 10 Pro au fost procesorul AI, noul sistem dual-camera Leica și bateria de lungă durată. Nici Huawei Wifi Q2 nu s-a lăsat mai prejos, noul dispozitiv fiind apreciat pentru conectivitatea sa completă.

Lista titlurilor câștigate de Huawei în cadrul CES 2018:

Android Authority a premiat Huawei Mate 10 Pro cu titlul de “Smartphone-ul anului 2017”, pentru calitate la standarde înalte în toate aspectele. Conform editorului publicației, Mate 10 Pro “este un smartphone care poate concura în orice ligă”, “un device care face progrese de la an la an”. Android Authority este un blog popular la nivel mondial, care realizează știri, recenzii și alte materiale de specialitate, fiind citit lunar de 32,2 milioane de vizitatori unici.

Android Authority

TechRadar a numit Huawei Mate 10 Pro drept “Cel mai bun smartphone” din cadrul târgului, datorită procesorului AI – Kirin 970, display-ului Huawei FullView, camerei cu cea mai mare apertură duală din lume, f/1.6, precum și datorită primei tehnologii de încărcare securizată certificată la nivel mondial. TechRadar este o publicație online globală, care tratează subiecte din domeniul tehnologiei, prin știri și recenzii de produse tech, cu precădere gadget-uri. Website-ul se bucură lunar de peste 77,5 milioane de vizitatori unici.

T3 a oferit unul din premiile redacției pentru seria WiFi Q2 – un sistem WiFi cu adevărat conceput pentru întreaga casă. Publicația a apreciat modul în care dispozitivul se axează pe beneficiile directe ale utilizatorului, care se poate bucura de o conexiune mai rapidă și mai eficientă. T3 este un site specializat în știri de ultimă oră despre tehnologie și gadget-uri, recenzii, ghiduri de achiziție și de prezentare a dispozitivelor, care dispune de o audiență globală. Website-ul este citit de peste 2,3 milioane de vizitatori unici lunar.

Android Police

Android Police a recunoscut Huawei Mate 10 Pro ca fiind “Cel mai bun produs de la CES 2018”, apreciind procesorul Kirin 970, noul sistem dual-camera Leica și bateria puternică, de lungă durată. Publicația a complimentat și aspectul dispozitivului, numindu-l “modern și impecabil”. Android Police este o publicație de talie mondială, care cuprinde știri despre tehnologie, business și divertisment. Publicația se bucură de peste 19 milioane de vizitatori unici lunar.

Android Central a numit Huawei Mate 10 Pro “Alegerea de top de la CES 2018”, datorită sistemului dual-camera Leica îmbunătățit, a certificării tehnologiei SuperCharge și a display-ului Huawei HDR FullView de 6 inci. Mai mult, editorii publicației au afirmat chiar că modelul “este cel mai bun telefon realizat vreodată de Huawei” și au concluzionat că este cel mai bun flagship care rulează pe platforma Android, în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Android Central este un website internațional care acoperă știri despre tehnologie și business, fiind citit de peste 47,2 milioane de vizitatori unici lunar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>