Ceasurile cu busola utile pentru pasionatii de drumetii

ceas-barbatesc-wesse-wwg400502s

Pasionatii de drumetii cu siguranta ca abia asteapta sa vina primavara pentru a putea pleca in drumetii. Aceasta pasiune este extraordinar de buna pentru sanatate motiv pentru care este imbratisata de un numar foarte mare de persoane. Pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare in conditii de siguranta este necesara utilizarea unei tinute vestimentare corespunzatoare dar si utilizarea unor accesorii, busola si ceasul de mana fiind doua dintre acestea. Tehnologia a avansat atat de mult incat in momentul de fata putem achizitiona ceasuri pentru drumetii cu busola. Suna bine, nu-i asa? Avand in vedere ca acest tip de ceas de mana este foarte util pentru pasionatii de drumetii, in continuarea acestui articol voi prezenta cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea acestui tip de ceas de mana.

ceas-barbatesc-wesse-wwg200704

Orientarea in spatiu este extrem de importanta in drumetii mai ales in cazul in care sunt explorate zone necunoscute. Ceasul de mana cu busola ofera aest lucru, acesta fiind si cel mai important avantaj oferit de catre ceasul de mana cu busola.

Aspectul acestui ceas de mana este un alt avantaj oferit de catre utilizarea unui ceas de mana cu busola. Acesta are un aspect sportiv, robust, fiind perfect atat pentru drumetii cat si pentru alte activitati sportive, dar si pentru utilizarea de zi cu zi, asta in cazul in care esti pasionat de ceasuri barbati impunatoare din punct de vedere estetic.

Avand in vedere ca este vorba despre un ceas de mana ce este conceput pentru drumetii, rezistenta la socuri este un alt avantaj oferit de catre utilizarea unui ceas de mana cu busola, acest lucru fiind in special pe placul pasionatilor de ceasuri barbatesti.

ceas-barbatesc-guess-fleet-w0971g3

Acest tip de ceas de mana mai ofera si posibilitatea de a utiliza si alte functii in afara de cea a busolei. Dintre acestea, mentionez urmatoarele:

  • Gps;
  • Termometru;
  • Barometru;
  • Altimetru;
  • Higrometru;

In concluzie, avand in vedere avantajele oferite, ceasul de mana cu busola nu trebuie sa lipseasca din dotarea unui pasionat de drumetii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>