Acer anunta disponibilitatea in Romania a noului PC desktop Aspire S24, cel mai subtire all-in-one din istoria companiei

Bucuresti, 1 februarie 2018 – Desktop PC-urile Aspire S24, anuntate in luna septembrie la IFA Berlin, sunt acum disponibile si in magazinele partenerilor Acer din Romania. Conceput ca un model de eleganta, Aspire S24 cu ecran de 23,8 inci este computerul cu Windows 10 perfect pentru consumatorul modern aflat in cautarea echilibrului intre stil si performanta.

Noul model all-in-one este cel mai subtire produs vreodata de Acer, ecranul avand un profil cu o grosime de numai 5,97 mm. Ecranul fara margini si designul in negru si auriu mat al lui Aspire S24 vor atrage privirile, adaugand un accent suplimentar de eleganta functionala si lux.

Construit in jurul a doua obiective – design premium si functionalitate – Aspire S24 ofera o experienta vizuala vie si proaspata, indiferent de unde il privesti, datorita ecranului Full HD IPS[1] cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade. Rama ultra-ingusta a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul intre suprafata ecranului si cea totala la 90%, ceea ce da senzatia unui ecran mai mare, care umple intregul camp vizual.

Performanta si fluiditate in utilizare

Echiparea cu procesoare Intel® Core™ de generatia a 8-a si, optional, cu memorie Intel Optane™, face ca Aspire S24 sa redea cu usurinta continuturi multimedia captivante si sa indeplineasca sarcini de zi cu zi, asigurand in acelasi timp o experienta de utilizare fluida si interactiva. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel® Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) asigura o legatura rapida si fiabila la retea, iar gratie subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio™ Premium si Acer TrueHarmony™, computerul ofera utilizatorilor un bas puternic si profund, ce aduce la viata chiar si cele mai subtile sunete din muzica si video.

Raspunsul la nevoile stilului modern de viata

Aspire S24 duce functionalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana si Microsoft Edge. Soclul, care serveste si ca statie de incarcare wireless, le permite utilizatorilor sa isi incarce dispozitivele mobile fara grija cablurilor, datorita suportului pentru incarcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a imbunatati productivitatea la maximum prin reducerea oboselii si disconfortului utilizatorilor, Aspire S24 are un ecran rabatabil la inclinatii de la -5 la 30 de grade, care combina tehnologia Acer ExaColor™ pentru a reproduce fidel culorile, precum si tehnologiile BluelightShield™ si Flickerless™, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un HDD cu capacitatea de 1 TB plus un SSD de 128GB sau 256GB fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea si stocarea proiectelor video de anvergura.

Preturi si disponibilitate

Aspire S24 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand 6.499 lei.

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este in prezent un lider global al industriei de ICT, compania fiind prezenta in peste 160 de tari. Ca viziune pentru viitor, Acer se concentreaza asupra construirii unei lumi in care hardware-ul, software-ul si serviciile vor fuziona, deschizand noi orizonturi pentru consumatori si companii. De la tehnologii orientate catre servicii la Internet of Things si de la gaming la realitatea virtuala, cei peste 7.000 de angajati ai Acer lucreaza cu dedicare in cercetare, design, marketing, vanzari si servicii suport, pentru a oferi produse si solutii care elimina barierele dintre oameni si tehnologie. Pentru detalii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si logo-ul Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Alte marci comerciale, marci inregistrate si/sau marci de servicii, mentionate sau altfel identificabile, sunt detinute de proprietarii acestora. Toate ofertele sunt supuse schimbarii fara un anunt sau obligatie prealabile si nu sunt obligatoriu disponibile prin toate canalele de vanzari. Preturile mentionate sunt sugestii ale producatorului privind pretul de vanzare cu amanuntul si pot varia in functie de piata. Taxele si impozitele aplicabile vanzarilor nu sunt incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>