ARCHOS lansează Sense 101X, tableta 4G LTE rezistentă la șocuri și contactul cu apa Aceasta poate fi achiziționată la nivel național din rețeaua de magazine Carrefour

București, 7 Februarie 2018 – ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum, a lansat pe piața din România ARCHOS Sense 101X, tableta ce dispune de conectivitate 4G LTE cu suport pentru apeluri voce, rezistență la căzături minore și protecție IP54 contactul cu apa.

“Cu specificații tehnice care oferă utilizatorilor un nivel înalt de performanță în utilizare și protecție împotriva șocurilor de contact, tableta ARCHOS Sense 101X răspunde cerințelor celor care își doresc un dispozitiv rezistent, ușor de transportat în orice împrejurare. Cu siguranță, punctul forte al tabletei este conectivitatea 4G LTE. ARCHOS Sense 101X dispune de slot pentru cartela nano-SIM, așadar utilizatorii pot accesa instant internetul atunci când o conexiune WI-Fi nu este disponibilă. De asemenea, ei pot trimite SMS-uri sau realiza apeluri voce direct de pe tabletă”, a declarat Săvel Stanciu, Country Manager ARCHOS România.

ARCHOS Sense 101X dispune de un ecran de 10 inci, cu rezoluție HD de 1280 x 800 de pixeli, care le permite utilizatorilor să se bucure de vizionarea conținutului multimedia din orice unghi, chiar și la lumina soarelui. În ceea ce privește partea hardware, tableta vine echipată cu un procesor quad-core MediaTek MT8735 de 1.3 GHz, GPU ARM Mali-T720MP2, 2 GB memorie RAM și 32 GB de memorie internă, specificații ce asigură rapiditate în rularea aplicațiilor, inclusiv a celor de gaming, așadar utilizatorii se pot bucura de o experiență de joc imersivă în orice moment. Cei care își doresc mai mult spațiu de stocare pentru aplicațiile preferate pot folosi slotul destinat cardurilor microSD pentru a-și extinde spațiul de stocare cu până la 128 GB.

Mai mult, tableta este echipată cu o cameră de 5 megapixeli localizată în partea din spate și o cameră frontală de 2 megapixeli, pentru imortalizarea momentelor importante sau pentru menținerea legăturii cu cei aflați în străinătate, prin intermediul apelurilor video. Tableta dispune de un port micro-HDMI pentru conectarea ușoară cu alte dispozitive și redarea conținutului multimedia pe un ecran mai mare, dar și de suport GPS, Bluetooth 4.0, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n cu funcție Wi-Fi Direct, port USB Type-C și jack audio de 3.5 mm.

Dispozitivul vine cu Android 7.0 Nougat preinstalat, sistem de operare ce îi oferă utilizatorului o experiență îmbunătățită pe toată durata utilizării, dar și cu o baterie Li-Ion de 6000 mAh, pentru vizionarea a aproximativ 5 ore de conținut video fără întrerupere până la următoarea reîncarcare.

Tableta ARCHOS Sense 101X este disponibilă în România în rețeaua de magazine Carrefour, la prețul de 699.9 lei.

Producătorul francez Archos a lansat pe plan local, în decembrie 2017, și seria de tablete Access, ARCHOS Access 70 și ARCHOS Access 101. Cele două modele pot fi achiziționate atât din rețeaua de magazine Carrefour, cât și de la partenerii online Cel.ro Domo.ro, Evomag.ro, Germanos.ro, Ideall.ro și Marketonline.ro.

Despre ARCHOS

Compania ARCHOS a fost înființată în 1989 de Henri Crohas. Producătorul francez a fost printre primii care a lansat un player MP3 HDD în 2000, un player multimedia în 2003, tablete Google Android în 2009, o conexiune Smart Home în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS oferă propria linie de tablete, smartphone-uri și obiecte conectate la nivel mondial. De asemenea, compania comercializează și distribuie produse inovatoare de înaltă valoare asociate cu piețele de tablete și smartphone-uri: mobilitate urbană, divertisment inteligent. Cu sediul în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european, cu expansiune continuă pe plan internațional.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>