De pe valul evoluției tehnologice, Tellur aduce husele pentru noile Samsung S9 și S9+

s9

Lansarea modelelor Samsung S9 și Samsung S9+ a reprezentat cel mai așteptat eveniment IT&C al primei părți a anului 2018. Revistele de specialitate au încercat să anticipeze modificările aduse noilor telefoane, fanii au căutat să afle cât mai multe detallii despre îmbunătățirile realizate. Ca de fiecare dată, multe ipoteze și zero informații concrete. Abia lansarea oficială de la Barcelona a răspuns tuturor semnelor de întrebare.

Pentru Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa accesoriilor telecom şi entertainment, situația este alta. Fiind parte a unei rețele globale dedicate inovației tehnologice, compania este deja pregătită să aducă pe piață husele dedicate modelelor S9 şi S9+.

Astfel, consumatorii pot alege între mai multe tipuri de sisteme fizice de protecție create pe măsura eleganței și a performanței device-urilor Samsung. Pe lângă combinații cromatice atrăgătoare și materiale plăcute la atingere, Tellur a folosit în producerea noilor huse și caracteristici aduse din vârful inovației tehnologice. Husele cu heat dissipation technology îi oferă telefonului o aerisire constantă care îl ajută să nu se supraîncălzească în timpul unei folosiri îndelungate și solicitante.

De asemenea, pentru cei care folosesc smartphone-ul în timpul călătoriilor cu mașina, Tellur a produs huse prevăzute cu inserții de metal care permit fixarea telefoanelor de suporturi magnetice special gândite pentru o interacțiune cât mai ușoară. În plus, oferta include şi folii de protecție din sticlă securizată Tellur 3D.

Pentru cei pasionați de felul în care arată viitorul, lumea gadgeturilor este poarta de intrare în universul acestuia. În cazul lor, anul este organizat în jurul câtorva evenimente esențiale. Evenimente prin care portalul timpului se deschide, iar viitorul devine azi. Unul dintre aceste momente este lansarea telefoanelor create sub brandul Samsung. Viziunea, creativitatea și inovația aduse de compania coreană schimbă piața de la an la an. Iar Tellur este pregătită deja să le asigure utilizatorilor români cele mai sigure și mai atrăgătoare huse gândite pentru noile S9 și S9+.

Tellur este singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii telecom şi entertainment, cu oferte grupate în categorii de produse precum: huse şi carcase de telefoane, protecţii din sticlă securizată pentru telefoane, cabluri, baterii externe, cabluri de date, carduri de memorie, căşti Bluetooth, boxe Bluetooth, cabluri de date, suporturi auto pentru telefoane, selfie stick-uri, încărcătoare.

Despre ABN Systems International

ABN Systems International (link) este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă şi accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016 (respectiv 9,6 milioane euro în 2015 şi 8,5 milioane euro în 2014).

Compania fondată în 2002 este cea mai de succes afacere antreprenorială din domeniul exclusiv al distribuţiei de accesorii telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>