The Camera Reimagined: Noi modalități de a surprinde fiecare moment cu Samsung Galaxy S9 și S9+

 Samsung a lansat în România noile smartphone-uri Galaxy S9 și S9+, ce reimaginează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea

București, România – 6 martie 2018 – Samsung Electronics a lansat în România noile Samsung Galaxy S9 și S9+ și a prezentat publicului român, în cadrul unui eveniment din București, la care au participat peste 500 de persoane, noi modalități de a surprinde fiecare moment și de a descoperi galaxia de experiențe Samsung. Noile smartphone-uri Galaxy S9 și S9+ reimaginează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea.

În cadrul evenimentului, participanții au avut acces la diferite zone inedite de experiență, marca Samsung – zona Super Low Light, zona Super Slow Motion, zona Karaoke AR Emoji. Fiecare din aceste experiențe integrează noile funcții aduse flagshipului Samsung – noul Galaxy S9. De asemenea, o zonă specială a fost dedicată testării de produs, în care invitații au avut acces în premieră la noile modele – Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Spațiile de experiență au fost concepute pentru a reda principalele funcționalități Galaxy S9 și tehnologia care redefinește felul în care comunicăm și experimentăm lumea.

Zona Super Low Light a simulat luminile orașului în timpul serii, unde de regulă putem surprinde cele mai frumoase momente. Acum, cu noul Galaxy S9, fotografiile vor fi clare și reușite în orice condiții de luminozitate, datorită diafragmei duale, care se adaptează în mod automat la lumina puternică și lumina super scăzută, ca și ochiul uman.

În zona Super Slow Motion, invitații au putut experimenta cum noul Galaxy S9 filmează la o viteză incredibilă, de 960 de cadre pe secundă, datorită senzorului de super viteză. Astfel, am reușit să demonstram că fiecare secundă contează, iar cu ajutorul funcției Slow Motion, utilizatorii vor putea să înregistreze momente speciale care trec prea repede pentru a fi văzute cu ochiul liber.

Mai mult decât atât, în zona Karaoke AR Emoji participanții au avut posibilitatea de a cânta melodiile preferate, sub forma unui emoji la alegere. Noile AR Emoji personalizate, disponibile pe Galaxy S9, permit utilizatorilor să creeze un emoji care arată și acționează exact ca ei.

Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului a avut loc primul concert AR Emoji, care a fost realizat cu ajutorul trupei GOLAN. Pentru prima oară în România, membrii trupei au performat sub forma unor emoji, care au redat expresiile fiecărui membru. Integrată în acest an în flagship-urile Samsung, tehnologia AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D.

The Camera. Reimagined”, nu este doar un slogan, ci rezultatul tehnologiei revoluționare din spatele lui S9. Modul în care ne exprimăm în prezent a devenit vizual, putem spune mai multe printr-o imagine decât putem arăta prin cuvinte.

Și, tocmai de aceea, ne-am lăsat inspirați de natură, de viață, în sine, și am recreat camera. Am regândit-o, am reimaginat-o. Noile Samsung Galaxy S9 și S9+ reinventează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea. Și au la bază nevoia tot mai mare de comunicare și de exprimare prin imagini, videoclipuri și emoji. Practic, Samsung a lansat cea mai avansată cameră disponibilă pe piață până în prezent”, a declarat Cristian Cojocaru, directorul diviziei Telecom, în cadrul Samsung Electronics România.

Pe plan local, Samsung pregătește o serie de surprize în ceea ce privește capabilitățile camerei noului Galaxy S9 și cum aceasta poate schimba experiențele de zi cu zi, dar și modul în care comunicăm în social media.

În România, noul Samsung Galaxy S9 va fi disponibil în magazinele partenerilor selectați începând cu data de 16 martie 2018, în 3 culori: Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple. Precomenzile au început din 25 februarie, iar primele telefoane comandate se vor livra începând cu data de 9 martie, respectiv cu 7 zile înainte de lansarea comercială.

Clienții care aleg să își returneze telefonul vechi și să achiziționeze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcție de parteneri.

Pentru mai multe informații despre Galaxy S9, vă rugăm să accesați http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>