AOC lansează o nouă gamă de monitoare cu design și funcții pentru mediul business: Seria P1

image004

Amsterdam, 13 martie, 2018 – AOC anunță mult așteptatele succesoare ale seriei 75, monitoarele clasice de business ce aparțin seriei P1. Dispunând de display-uri cu dimensiuni curprinse între 21.5” și 27” inch, panel IPS, TN sau MVA, cu standuri ergonomice și ajustabile și o multitudine de posibilități de conectare cu alte dispozitive, intrări HDMI, DisplayPort, DVI și VGDA, monitoarele P1 sunt mai adaptabile nevoilor mediului de lucru decât alte monitoare din game asemănătoare. Pentru menținerea unei direcții sustenabile, favorabile unui viitor ecologic, seria P1 prezintă certificatele Energy Star 7, EPEAT Gold și TCO Displays 7.

Design-subțire și numeroase configurații

Seria P1 combină cele mai noi tehnologii de display cu un design fresh și practic, dar și o selecție de configurații multiple.

Mediul de lucru poate fi haotic, în special din pricina alternării echipamentelor noi cu cele vechi. Seria de monitoare P1 este echipată cu nenumărate intrări pentru display – VGA, DVI și DisplayPort (versiune 1.2) și HDMI. Fie că este vorba despre un notebook cu ieșire VGA, fie de o unitate cu multiple ieșiri DisplayPort, seria P1 este gata să primească semnal din partea unei variații de surse.

collage P12

Printre caracteristicile distinctive ale acestei game se numără și intrarea laterală USB 3.0 (la modelele 22P1, 24P1, X24P1, Q27P1), iar majoritatea dispozitivelor periferice aflate în spațiul de lucru pot fi conectate la monitor prin intermediul porturilor accesibile. De asemenea, seria P1 ajută la menținerea unui spațiu organizat pe birou datorită integrării sistemului de cablu în suport, prin intermediul unui design special.

Ergonomie și sănătatea ochilor

Perioada lungă de lucru în fața unui monitor poate dăuna utilizatorilor dacă anumite aspecte nu au fost luate în considerare, precum ergonomia sau sănătatea ochilor. Display-urile seriei P1 dispun de suport AOC ergonomic, extrem de flexibil, cu dimensiuni între 130 mm (pentru display 21.5” inch) și 150 mm (pentru display 23.8” inch), ajustabil, pivotare între -175/+175°și opțiuni de înclinare 5/35°. Funcția de 90° a pivotului este folositoare în special pentru editarea textelor, programare și alte activități care necesită format vertical. Aceste trăsături permit cele mai bune poziții în fața monitorului, iar display-urile pot fi atașate sau detașate de suport printr-un singur buton (Easy Assembly) și fixate pe un suport VESA de perete.

Pentru a atenua tensiunea ochilor, monitoarele din seria P1 sunt echipate cu tehnologia Flicker-Free, care reduce lumina fundaului prin sistemul DC (Direct Current), în loc de PWM (Pulse Width Modulation) și cu modul Lowblue Light, care elimină undele albastre care dăunează ochilor.

Caracteristici pentru toate nevoile

Seria P1 dispune de monitoare ce răspund la toate nevoile unui mediu de business.

 

Modelul entry level 22P1D este echipat cu un display de 21.5” inch TN cu Full HD. Este singurul model din seria P1 care nu dispune de DisplayPort și intrare USB 3.0, dar este echipat cu difuzoare interne și suport ergonomic, ce poate fi ajustat până la 130mm.

Cel de-al doilea model cu display 21.5” inch este 22P1, cu panel MVA, rezoluție Full HD, rată de contrast îmbunătățită și unghiuri de vizualizare mai mari. Suportul ergonomic are grad de ajustare până la 130 mm, precum modelul 22P1D, dar dispune de caracteristicile seriei P1: intrare încorporată USB 3.0, difuzoare și intrări precum Display Port 1.2.

Modelul 24P1 cu display de 23.8” inch dispune de un panel IPS cu rezoluție 1920×1080 Full HD. Datorită tipului de panel, modelul prezintă un design fără rame pe 3 laturi, avantajos pentru setup-uri cu mai multe monitoare. Până în înălțimea de 150mm, suportul flexibil permite ajustare liberă, în funcție de nevoi. În anumite medii de lucru, monitoarele cu raport de aspect 16:10 sunt favorabile celor cu 16:9. Modelul X24P1 deține un display IPS impresionant, cu rezoluție de 1920×1200, raport de aspect de 16:10 și design fără rame pe 3 laturi. Datorită dimensiunilor mari pe verticală, acest model este potrivit pentru sporirea productivității în diferite activități (editarea de fișiere, editarea de documente).

În ceea ce privește dimeniunile mai mari de ecrane, modelul 27P1 dispune de un display de 27” inch IPS, cu rezoluție Full HD (1920x1080ppi), iar modelul Q27P1 dispune tot de un display 27” inch IPS, cu rezoluție QDH (2560x1440ppi). Ambele monitoare sunt echipate cu suport flexibil cu ajustare de până la 150mm.

Monitoarele 22P1D și 22P1 din seria P1, de dimensiune 21.5” inch, vor fi disponibile începând cu luna mai, 2018, iar restul monitoarelor din aceeași serie vor fi disponibile începând cu luna iunie 2018.

 

 

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>