ADATA XPG lanseaza SSD-ul de gaming 3D NAND SX950U

SX950U_1

Un upgrade complet pentru a obtine performante extraordinare

 

Bucuresti, 14 martie 2018 – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta astazi lansarea SSD-ului de gaming XPG SX950U, 2.5” SATA 6Gb/s care utilizeaza cel mai recent tip de memorie 3D NAND Flash si este echipat cu un controller SMI rapid, pentru a atinge capacitati mari, de pana la 960 GB, si viteze de citire/scriere de pana la 560/520MB pe secunda. In plus, noul SX950U este echipat cu Intelligent SLC Caching si un Buffer DRAM Cache pentru a oferi o performanta optimizata si fluida. Pentru a asigura integritatea datelor si siguranta transferurilor, SX950U foloseste tehnologii LDPC ECC si RAID Engine care imbunatatesc stabilitatea sistemului si extind durata de viata a produsului. SX950 este alegerea ideala pentru pasionatii de jocuri care isi doresc imbunatatirea performantei la un pret accesibil.

Viteza crescuta si stabilitate

SSD-ul de gaming SX950U utilizeaza cea mai noua generatie 3D NAND Flash, oferind fiabilitate si performante sporite in comparatie cu SSD-urile 2D NAND anterioare. Cu capacitati mari, de pana la 960 GB, jucatorii pot stoca mai multe jocuri si date pe SX950U. SSD-ul utilizeaza un controler SMI, impreuna cu bufferul inteligent SLC Caching si DRAM Cache Buffer, si este evaluat la viteze maxime de transfer de 560MB/s la citire si 520MB/s la scriere. Datorita caracteristicilor modelului SX950U, jucatorii vor putea lansa si incarca jocuri mai rapid ca oricand.

Durabilitate sporita pentru gameri

Pentru a preveni aparitia erorilor in timpul transferului de date, SX950U suporta LDPC ECC (Low Density Parity Check Code) pentru a permite algoritmilor sa functioneze in timp real, sa decodifice cu precizie si sa imbunatateasca calitatea transmiterii de date. In plus, modelul SX950U are tehnologia RAID Engine & Data Shaping pentru siguranta datelor si ofera o stabilitate superioara, cu o durata lunga de viata. SX950U ofera avantajul suplimentar al unei garantii extinse de 5 ani, care se potriveste calitatii sale premium.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>