Calatorie in Jurul Clatitei – creativitate, multa distractie si premii delicioase

Voie buna, arome fine si bineinteles …multe clatite! Cea de-a patra editie a campaniei nationale Fabrica de Clatite Tefal te invita sa redescoperi placerea de a savura desertul copilariei si te premiaza pana pe 30 aprilie, cu plinuri de benzina, biciclete Pegas sau un pasaport de calatorie in valoare de 2500 de euro!

Provocarea Tefal – Cucereste lumea cu cele mai delicioase clatite!

Sub motto-ul campaniei ”Calatorie in Jurul Clatitei” – Tefal a invitat 30 de bloggeri din zona de food & lifestyle sa isi demonstreze creativitatea in bucatarie. Acestia au creat cele mai savuroase retete folosind noile tigai editie limitata – Tefal Mini Chefs. Disponibile in 3 variante: Mexic, Italia si Franta, cei trei Mini Chefs i-au asistat pe bloggeri intr-o expeditie culinara interactiva.

Un eveniment ”gustos” alaturi de Buzdu si Morar

Inarmati cu zambete si voie buna, vedete si bloggeri si-au setat busolele, au introdus longitudinea si latitudinea corecta si au pornit catre Linea/ Closer To the Moon, punctul de intalnire al pasionatilor de gatit si de calatorii.

Atmosfera a fost intretinuta de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, responsabili cu distractia pe durata intregului eveniment. Magiunul de Topoloveni produs de Sonimpex, celebrul brand de tara, 100% natural, fara zahar adaugat, a desavarsit gustul clatitelor pregatite cu drag de cei prezenti.

”Ne-am dorit ca cea de-a patra editie a Fabricii de Clatite Tefal sa fie despre oameni si despre bucuria pe care desertul copilariei ni-l aduce de fiecare data. Suntem onorati ca si in acest an i-am avut alaturi pe prietenii nostri din presa si social media si am savurat momente inedite cu zambetul pe buze.

Pentru noi, Fabrica de Clatite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigai editie limitata –Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajuta sa prepari cele mai gustoase clatite, dar si dau un look modern bucatariei datorita desenului de pe spatele tigaii, obtinut prin tehnologia patentata Tefal de injectare cu cerneala.

Ii invitam pe toti iubitorii de clatite si nu numai, sa ne insoteasca pe parcursul acestei calatorii”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.

#FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>