Huawei lansează noile modele P20 și P20 Pro, care redefinesc fotografierea inteligentă

Paris, 27 martie 2018 – Huawei Consumer Business Group a lansat astăzi, în cadrul unui eveniment exclusivist, ce a avut loc la Grand Palais, mult așteptatele flagship-puri ale companiei, modelele P20 si P20 Pro. Noul Huawei P20 Pro integrează primul sistem triplu-camera Leica din lume, ambele modele aducând inovații AI, care transformă astfel experiența de utilizare a camerei foto într-una uimitoare.

 Huawei a setat noi standarde în ceea ce priveste fotografierea cu telefonul odată cu lansarea modelului HUAWEI P9, care integra primul sistem dual-camera conceput în colaborare cu Leica. Prin lansarea seriei HUAWEI P20, Huawei face din surprinderea imaginilor la o calitate profesională o experiență usoară pentru oricine.

Căutăm inspirație în randul artistilor pentru a avea o evolutie continuă în materie de design si tehnologie.” declară Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. Tot acesta continuă: “Prin integrarea sistemului triplu-camera în modelul P20 Pro, a unui nou sistem dual camera in P20, a caracteristicilor performante AI in ambele, consumatorii pot surprinde și împărtăși strălucirea lumii înconjurătoare.”

Obtinând cel mai mare scor acordat vreodată de prestigioasa publicație DxOMark, noua serie HUAWEI P20 include sisteme avansate de camere care aduc consumatorilor funcții ce îmbunătățesc fiecare aspect al experienței de fotografiere.

 Specificații cheie

  • Un sistem de camere foto avansat, menit să capteze mai multă lumină, mai multe detalii și mai multă frumusețe: noul sistem triplu-camera Leica si 5X Hybrid Zoom integrate in HUAWEI P20 Pro si un nou sistem dual-camera Leica integrat in modelul P20;
  • Funcții foto inovatoare, precum tehnologia Master AI, ce integrează “pricepere” foto profesionistă, bazată pe Inteligența Artificială și Huawei AIS, o tehnologie avansată AI de stabilizare optică;
  • Un design atemporal, cu margini aproape inexistente si variante de culoare noi, de tip gradient;
  • Experiență de utilizare premium și fără cusur, datorită performanței de top a procesorului Kirin 970, ce integrează un NPU dedicat, interfeței EMUI 8.1 și versiunii Android™ 8.1.

 O combinatie deosebita de arta si tehnologie

Noua serie Huawei P20 are o estetică inspirată de tendintele din lumea modei, astfel că noile modele Huawei P20 si Huawei P20 Pro vin in variante noi de culoare, exclusive, Twilight si Pink Gold, obținute prin folosirea tehnologiilor NCVM*, sub spatele sticlei, astfel încât lumina care se reflectă pe suprafața telefonului creează o schimbare treptată a nuanței. Cele două modele sunt deasemenea disponibile în variantele de culoare Black si Midnight Blue.

Dispozitivele au, deasemenea, un display Huawei FullView, de 5,8 inci, în cazul modelului P20, și de 6.1 inci, în cazul modelului P20 Pro, cu margini ultra-subțiri și un raport ecran-carcasă impresionant, ecranul îmbinându-se perfect cu marginile aproape inexistente și colțurile rotunjite, telefoanele fiind ușor de ținut în mână.

Inspirat de lumina si de tehnologie, un dispozitiv uimitor conceput pentru fanii fotografiei

Noua serie Huawei P20 reflectă arta luminii, cu funcții ale camerei ce îmbunătățesc fiecare aspect al experienței de fotografiere. Noul Huawei P20 Pro integrează sistemul triplu-camera Leica, cu cel mai mare număr cumulat de pixeli integrat vreodată într-un smartphone. Ansamblul sistemului de camere foto este alcătuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP și un senzor de 8MP, cu lentile telephoto. De asemenea, sistemul triplu-camera integrează un senzor de temperatură a culorii menit să asigure o reproducere a culorilor într-un mod cât mai real.

Cu aperturi de f/1.8, f/1.6 respectiv f/2.4, pentru surprinderea fidelă a detaliilor cu o claritate perfectă, Huawei P20 Pro integrează o noua lentila Leica VARIO-SUMMILUX (VARIO-SUMMILUX-H 1:1.6-2.4/27-80ASPH), cu un zoom optic 3x, utila în surprinderea fotografiilor pe o rază mare de acțiune de până la 5x Zoom Hibrid, precum și un senzor de imagine foarte sensibil, util în cazul fotografiilor realizate în condiții de iluminare scăzută, cu ISO de până la 102400.

Huawei P20 este creat plecând de la predecesorul său, integrând un sistem dual-camera cu lentile Leica de generație nouă, cu un senzor RGB de 12MP, cu o dimensiune a pixelului de 1.55 μm, și un senzor monocrom de 20MP, îmbunătățind performanțele chiar și în condiții cu o iluminare slabă.

Cele două dispozitive ale seriei P20 suportă stabilizarea optică pe 6 axe și filmarea în slow motion cu 960 fps, de 4 ori mai mare decat standardul de 240 fps, capturand astfel detalii care nu pot fi vazute cu ochiul liber. Datorita modului Ultra Snapshot, dispozitivele pot captura o imagine in doar 0,3 secunde, doar printr-un dublu click al butonului de volum, chiar si cand ecranul e oprit.

Fotografii inteligente pentru oricine, oricand

Cu ajutorul procesorului Kirin 970, noua serie P20 identifică automat mai bine de 500 scenarii din 19 categorii diferite și alege opțiunile potrivite pentru a livra fotografii uimitoare, chiar si în cazul fotografilor aflati la inceput de drum. Însă, funcția cu totul nouă și, în același timp, spectaculoasă, o reprezintă focusul predictiv 4D integrat în camerele foto ale noilor modele Huawei. Prin alegerea acestui mod, camera anticipează obiectele în mișcare și le focalizează cu o eficiență extraordinară, pentru a capta cât mai multe detalii ale acestora. În plus, noile modele se mândresc cu altă funcție bazată pe Inteligența Artificială și anume funcția AI-Assisted Composition, care trimite posesorilor sugestii inteligente când vine vorba despre fotografii de grup și peisaje.

Suplimentar, Huawei AIS (stabilizare optică având la bază Inteligența Artificială) reușește să surprindă fotografii de noapte expresive, cu cât mai multe detalii clare, iar acest lucru se observă prin imaginile incredibile obținute chiar și fără un trepied.

Mai mult, ambele modele ale seriei P20 integrează o cameră frontală de 24MP**, dotată cu funcții de Beauty avansate bazate pe Inteligența Artificială, precum și cu funcția 3D Portrait Lighting, acestea contribuind la surprinderea unor selfie-uri incredibile, cu retușuri naturale ale aspectului tenului și sublinierea delicată a anumitor detalii ale feței.

Modelele acestei serii includ si o versiune proprie a aplicației Prisma, prin intermediul căreia utilizatorii vor primi sugestii și recomandări de filtre în timp real bazate pe funcția Scene&Object Recognition. Viteza de calcul este de 3-4 ori mai mare decât cea în cazul versiunii cloud. În plus, în parteneriat cu Google, seria P20 suportă Google AR Core pentru a livra capabilități avansate de AI.

La fel ca în cazul seriei Mate, seria P20 dispune de tehnologia de încărcare rapidă securizată, certificată de compania TÜV și baterii puternice și performante, de 4000 mAh, în cazul modelului P20 Pro, și de 3400 mAh (Standard), în cazul modelului P20, ambele modele dispunând și un sistem de management al bateriei bazat pe Inteligența Artificială.

Preț și disponibilitate

Modelul Huawei P20 va fi disponibil pe plan local la pre-comandă în perioada 28 martie – 5 aprilie 2018, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue, la un preț recomandat de 649 euro, iar modelul P20 Pro va fi disponibil la pre-comandă în perioada 28 martie – 16 aprilie 2018, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, la un preț recomandat de 849 euro.

La nivel global, Huawei P20 și P20 Pro sunt disponibile în variantele de culoare Twilight, Black, Midnight Blue și Pink Gold. Dispozitivele din noua serie HUAWEI P20 sunt compatibile cu doua noi accesorii audio: castile HUAWEI FreeBuds si HUAWEI Active Noise Canceling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>