RAZER LANSEAZĂ MAGAZINUL SĂU DIGITAL DE JOCURI VIDEO

Picture1

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a lansat o nouă platformă digitală de distribuție pentru jocurile PC. Razer Game Store este disponibil de astăzi la nivel global, inclusiv în România.

Razer Game Store (gamestore.razer.com) oferă acces instant la mii de jocuri de PC în format digital și recompensează utilizatorii pentru fiecare achiziție. Jocurile sunt livrate sub formă de chei de produs ce pot fi activate pe Steam sau pe Uplay.

Având în vedere poziția de lider a Razer în domeniul perifericelor de gaming, a laptop-urilor și a aplicațiilor de tip software, Razer Game Store reprezintă următorul pas în extinderea ecosistemului său pentru gameri.

Achiziția jocurilor recompensată

Când utilizatorii achiziționează jocuri de pe Razer Game Store, ei primesc acces la oferte exclusive, vouchere Razer Game Store, reduceri la perifericele Razer din RazerStore sau alte beneficii.

Mai mult, utilizatorii vor fi recompensați pentru fiecare achiziție din Razer Game Store și cu credite de loialitate zSilver, inclusiv pentru tranzacțiile efectuate cu carduri de credit. Cei care optează să plătească folosind zGold vor primi bonusuri de Silver și mai mari.

Datorită sistemului unic de recompense, achiziționarea de jocuri din Razer Game Store oferă mai multă valoare adăugată decât în cazul oricărui alt magazin digital, gamerii putând să-și preschimbe recompensele, printre altele, pe produse Razer de fiecare dată când se duc la casa de marcat virtuală.

“Fiind și noi gameri, suntem conștienți de importanța unei oferte bune, iar Razer Game Store oferă acest lucru fiecărui utilizator”, a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer. “Am încântat jucătorii cu perifericele, laptopurile și aplicațiile noastre software, toate de cea mai bună calitate, iar de acum vom putea oferi și conținutul care alimentează pasiunea lor.”

Disponibilitate

În momentul lansării, de Razer Game Store se vor putea bucura într-o formă localizată, cu metode de plată și suport dedicat, locuitorii din SUA, Marea Britanie, Germania și Franța. Restul țărilor din Europa, inclusiv România, au acces la versiunea în limba engleză cu prețurile afișate în Euro.

Alte țări din afara Europei au acces la o interfață globală cu prețuri exprimate în dolari americani.

Promisiunea Razer Game Store

Picture2

Angajamentul Razer față de utilizatori și industrie este demonstrat de:

  • Comercializarea exclusivă de chei autorizate– Razer lucrează cu mai mulți parteneri din domeniul dezvoltării și publicării de jocuri video pentru a se asigura că toate cheile comercializate prin intermediul Razer Game Store sunt complet licențiate.
  • Oferirea de recompense Razer pentru fiecare achiziție – Razer se angajează să răsplătească gamerii cu oferte unice precum bonusurile de zSilver, vouchere și reduceri de la produsele hardware, de fiecare dată când aceștia se prezintă la casa de marcat virtuală.
  • Oferte exclusive Razer– Ofertele marcate ca Razer Exclusive includ promoții și reduceri exclusive pentru Razer Game Store.

Catalog

Catalogul Razer Game Store include cele mai mari nume ale industriei, cu produse de la Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Deep Silver, Rockstar și mulți alții. Jucătorii vor fi încântați să vadă cele mai așteptate titluri ale anului printre care “The Crew 2” și “Pillars of Eternity II: Deadfire”, dar și cele mai mari hituri deja lansate precum “Grand Theft Auto V”, “Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands”, “Cuphead” și “Dishonored: Death Of The Outsider”.

Promoțiile Ubisoft de la lansare

Lansarea Razer Game Store este celebrată de Ubisoft și Razer prin oferte exclusive, care se aplică celor mai populare titluri ale publisher-ului francez.

Astfel, utilizatorii au reduceri de până la 75% la jocuri precum “Assassin’s Creed Origins”, “Watch Dogs 2,” “Far Cry 4,” “South Park: The Fractured but Whole” și “Tom Clancy’s Rainbow Six: SIEGE”. rzr.to/RGSLaunch

Oferte exclusive Razer

Utilizatorii Razer Game Store se pot aștepta la oferte exclusive care se vor roti săptămânal, acestea incluzând câte patru titluri diferite. Prima selecție de oferte exclusive Razer include: “Far Cry 5”, “Assassin’s Creed: Origins”, “Ni No Kuni II: Revenant Kingdom” și “Wolfenstein II: The New Colossus”. Aceste jocuri nu sunt reduse doar cu 50%, dar achiziționarea lor este răsplătită cu un voucher Razer Game Store de până la 15 Euro, recompense duble zSilver și un voucher de 10 Euro pentru perifericele Razer achiziționate de pe RazerStore. rzr.to/RGSExclusives

Promoție Furi

Primii 10.000 de utilizatori care se înregistrează pe noua platformă vor fi răsplătiți cu câte o cheie de Steam pentru jocul indie Furi, în cadrul unei promoții sponsorizate de Razer Game Store. rzr.to/RGSGiveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>