Razer Phone primește actualizarea Android Oreo 8.1

NOUTATE:  Razer va oferi un update la Razer Phone, actualizând sistemul de operare la versiunea Android Oreo 8.1. Actualizarea OTA se va efectua în valuri de-a lungul următoarelor săptămâni pentru toți utilizatorii Razer Phone, începând de azi. Utilizatorii pot vedea dacă actualizarea este deja disponibilă pentru dispozitivul lor în cadrul “System Update” din meniul Settings.

                          Cea mai nouă actualizare beneficiază de un design curat, optimizări ale funcționării sistemului pentru o experiență generală îmbunătățită, ameliorări ale aplicației Dolby Atmos și suport pentru widget-ul Netflix.  Actualizarea este completată de noi patch-uri de securitate și remedierea erorilor.

Pentru mai multe informații despre Razer Phone, vizitați
www.razer.com/razer-phone

DE CE:  Noua actualizare aduce cea mai nouă și cea mai bună experiență Android pe dispozitivele Razer Phone. Caracteristicile uimitoare ale Razer Phone sunt îmbunătățite, utilizatorii bucurându-se de cel mai avansat nivel al divertismentului digital prin jocurile redate la 120 Hz și prin conținutul Netflix original redat folosind tehnologia HDR și sunetul Dolby Atmos.

CÂND:  Implementat în mai multe valuri în următoarele săptămâni, începând de azi.

# # #

Despre Razer:

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

(Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>