Un cromozom în plus e un +, nu un minus! 2018

Înființată în 2015 și având sediul în Tg-Jiu, județul Gorj, Asociația Down Art Therapy ( DART ) s-a născut din dorința membrilor ei fondatori de a face viața copiilor cu Sindrom Down mai bună.

După cum știm, un drum lung începe cu primul pas! Dar calea anevoioasă din fața noastră este pavată cu nădejde și ambiția de a reuși, datorită credinței și dragostei ce o avem pentru acești copii în sufletele noastre.

Prin art-terapie / tot ce facem în cadrul Asociației, țintim să îmbunătățim abilitățile sociale ale copiilor cu Sindrom Down, încât să poată trăi independent/autonom și să se descurce pe cont propriu și, de asemenea, să informăm/educăm societatea civilă, încât să reducem prejudecățile/stopăm discriminarea încă din pântece a persoanelor cu această condiție genetică. Promitem să facem tot ce ne stă în putință pentru a le vindeca sufletele și trupurile, pe cât este posibil. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dvs. ne puteți ajuta fără să cheltuiți nimic, doar direcționând 2% din impozitul pe venit pentru anul 2017 către Asociația noastră.

VENITURI DOAR DIN SALARIU?

Descarcă de pe site-ul nostru (www.asociatiaDART.info), tipărește și completează formularul 230. Apoi depune-l sau trimite-l prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii unde ai domiciliul, nu mai târziu de 25 mai 2018.

VENITURI ȘI DIN ALTE SURSE?

Descarcă, tipărește și completează formularul 200 și urmează aceiași pași de mai sus.

,,Să spunem DA curajului de a privi, de a zâmbi, de a îmbrățișa un copil cu Sindrom Down la fel ca pe orice alt copil.” (Monica, mămica Anei, 3 anișori)

Pentru detalii suplimentare legate de activitatea noastră, vă asțeptăm pe site-ul nostru, vă stăm la dispoziție!

Memento (mori): (Chiar dacă ar PUTEA avea Sindrom Down pruncul), AVORTUL nu te face neînsărcinată, te face MAMA unui COPIL MORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>