De ce merita sa investesti in Ethereum

poza blog-coach.com - CryptoCoin.pro

In lumea monedelor digitale, aflata in continua crestere, Ethereum este una dintre cele mai promitatoare tehnologii de pe piata. De la aparitia acestei monede in 2015, ea a crescut cu peste 45.836%. Aceasta crestere a transformat multi oameni simpli in milionari. Cu toate acestea, foarte putini oameni inteleg de fapt ce este Ethereum si de ce este o investitie buna.
Pentru cei care nu stiu ce este Ethereum, este important sa intelegeti ca este mult mai mult decat o moneda digitala. Ethereum este o platforma de calcul open-source, bazata pe blockchain, ceea ce inseamna ca Ethereum este adesea folosit ca o platforma pentru a dezvolta aplicatii revolutionare (numite dapps). Si moneda digitala care permite acestor aplicatii sa functioneze este numita Ether.
Pe scurt, blockchain este pentru lumea finantelor ceea ce era acum douzeci de ani Internetul pentru lumea informatiei: o tehnologie care permite tranzactii rapide, securizate si descentralizate.

poza blog-coach.com - CryptoCoin.pro
Daca cumperi Ethereum, cumperi de fapt Eter. Dar in lumea investitionala a monedei digitale, termenii Ethereum si Ether tind sa fie utilizati cu acelasi sens. Pentru multi, cumpararea de Ethereum inseamna ca pun bani intr-una dintre cele mai puternice platforme de blockchain existente. Si potentialul acestei platforme este nelimitat.
Ethereum ar putea avea mai multa cerere decat Bitcoin
In ansamblu, monedele digitale au multe puncte comune. Multe utilizeaza tehnologia blockchain si limite de piata finite. Aceste valute digitale sunt hiper-inflationiste, nu depind de marile banci si sunt deschise individului.
Bitcoin a fost prima moneda care a functionat pe baza de blockchain. Fiecare tranzactie Bitcoin care are loc este inregistrata intr-un „bloc”. Acest bloc este apoi atasat la un lant lung de blocuri. In cazul Bitcoin, blocul sau este un registru public. Asta inseamna ca oricine participa la retea poate vedea tranzactiile care au loc si semnaturile electronice legate.
Ethereum foloseste tehnologia blockchian in mod diferit, oferind mai multe avantaje atat dezvoltatorilor, cat si celor impatimiti de monede digitale. Ethereum este scris in limbajul codului Turing-complet. Pentru ca un computer sa fie Turing complete, trebuie sa fie capabil sa ruleze orice algoritm. Din cauza limbajului Turning-complete, orice script poate rula pe Ethereum. Blockchain-ul Ethereum inregistreaza lucrurile mult mai rapid decat Bitcoin, in doar 12 secunde, spre deosebire de Bitcoin in 20 de minute.
Acest lucru face ca blockchain-ul Ethereum sa fie cea mai buna retea pentru a sprijini orice afacere sau program. Abilitatea sa de a rezolva probleme cu acuratete si precizie nu are niciun rival. Viteza Ethereum si abilitatea sa de a actiona ca o platforma pentru dapps a atras atentia a zeci de companii, care se lupta sa fie printre primele care obtin profit de pe urma blockchain-ului Ethereum.
Asta inseamna ca sute de companii importante sustin Ethereum, iar multe dintre ele incearca sa incorporeze aceasta tehnologie in afacerile lor. Daca doriti sa tranzactionati Ethereum, o puteti face pe CryptoCoin.pro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>