Vacanta ideala in Costa Brava

16445

Daca inca nu ti-ai ales urmatoarea vacanta de vis, acum e momentul perfect sa te decizi si sa alegi una dintre ofertele Costa Brava de la Filadelfia. Spania poate fi o destinatie de vis pentru un city break sau o vacanta pentru familie si prieteni. Mai jos sunt cateva dintre obiectivele pe care poti sa le vizitezi si diferite activitati pe care sa le faci impreuna cu cei dragi.

Muzeul Salvador Dali House

Chiar langa Cadaqués, acest complex de vile cu pescari, cu vederi frumoase la mare, a fost casa lui Dali timp de aproximativ 50 de ani. Restul casei si gradinii sunt la fel de interesante, ar fi pacat sa ratezi asa ceva.

Cap Roig Gradinile Botanice

Chiar sub castelul din Palafrugell, aceste gradini magice terasate se inalta pe plaja. Vara exista cel mai superb miros de leandru si salvie galbena. Gradina Cactus are, de asemenea, privelisti minunate de coasta.

Catedrala din Girona si cartierul evreiesc

Ai putea petrece cu usurinta un weekend in orasul mic Girona. Intinzandu-se de pe malurile estice ale raului Onyar, cu casele de culori pastel colorate, aceste stradute pietruite se inalta in jurul Call – unul dintre cele mai bine conservate cartiere evreiesti din Europa de Vest.

Unele dintre cele mai bune restaurante, cafenele si baruri din Girona strabat strazile asa ca ai de unde alege, dar nu pierde impresionanta Catedrala Gotica, Muzeul Evreiescs si baile romane.

Este una dintre cele mai romantice, superbe, de coasta din Europa. Glorios, salbatic si cu mult bun gust, Costa Brava are unele dintre cele mai frumoase plaje cu Steag albastru din Europa, largi si nisipoase se intinde pe golfuri elegante. Vei gasi, de asemenea, hoteluri minunate, independente si mancaruri exceptionale.

Dincolo de faptul ca exista arta, istorie si activitati in aer liber, aceasta este tara lui Dalí, unde vei gasi muzee excelente.

Alternativ, daca doresti sa te bucuri doar de imprejurimile spectaculoase, exista plimbari pe coasta exceptionale si cursuri de golf de clasa mondiala, precum si inot, scufundari, snorkelling si navigatie.

Daca inca nu ai fost in acest loc splendid, acum cu siguranta este momentul potrivit pentru a alege oferta preferata pentru Costa Brava, impreuna cu prietenii si familia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>