Un plus in relatia noastra

ceas-de-dama-guess-rockstar-w0773l4

Daca la inceput sau mai bine zis la prima intalnire i-am daruit iubitei mele flori, un ursulet sau chiar un inel, acum mai exact un an realizam reciproc ca relatia noastra nu este o gluma  si  ca trebuie luata in serios. De exemplu, saptamana trecuta, cand a fost ziua ei de nastere, nu puteam sa ma duc iar doar cu flori sau un inel, asa ca m-am gandit putin ca ar  trebui sa  dau o mai mare atentie cadoului ales pentru ea, asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa ii cumpar un ceas de mana.

Alegerea magazinului din care  urma sa cumpar ceasul de mana nu a pus o mare problema. M-am indreptat catre magazinul online Ceasmania.ro, deoarece aici am avut de ales dintr-o gama foarte lagra de modele din categoria de ceasuri dama, peste 1500 de modele de ceasuri de mana pentru femei, numai perfecte pentru un cadou de neuitat. Dar aici mai intalnim si categoria de ceasuri barbatesti cu peste 1000 de modele de ceasuri de mana, originale 100%, de la cele mai renumite brand-uri cum ar fi Guess, Tissot sau Clavin Klein.

Dintre toate acele ceasuri de mana, pana la urma m-am hotarat sa ii cumpar un ceas de la Guess, mai ales ca acestea sunt recunoscute pentru stilul lor inovator si combinatiile de culori iesite in comun si sunt sigur ca ii va placea si il  va purta cu mare drag. Ma refer la modelul Rockstar de la Guess, un ceas casual minimalist, de culoare mov, aceasta fiind si culoarea ei preferata, plus ca acesta contine si mici pietricele pe langa cadran. Pretul acestuia este unul acceptabil, spun eu, pentru felul in care arata, pentru frumusetea acestuia si merita fiecare banut.

Ceasmania este magazinul online cu ceasuri barbati si de dama cel mai popular in ziua de azi si vi-l recomand cu incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>