Încărcarea iPhone-ului este mai simplă și eficientă cu Logitech POWERED Noua soluție de încărcare wireless pentru iPhone oferă posibilitatea de a încărca și utiliza telefonul simultan

Powered 3

LAUSANNE, Elveția și NEWARK, California7 august 2018Logitech lansează Logitech POWERED, un suport pentru încărcare wireless, proiectat în colaborare cu Apple, destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, care facilitează încărcarea și folosirea simultană a dispozitivului. POWERED permite o poziționare convenabilă a telefonului, indiferent dacă se încarcă în modul portret sau landscape.
POWERED face ca vizionarea unui videoclip, citirea unei rețete, ținerea evidenței notificărilor sau comunicarea prin aplicația FaceTime să fie ceva ușor de realizat datorită poziționării confortabile a iPhone-ului în timpul încărcării. Suportul în formă de U are o textură cauciucată și păstrează telefonul stabil chiar și cu o carcasă de protecție cu grosime de până la 3 mm pentru a fi în siguranță pe toată durata încărcării. Având certificare Qi și fiind optimizat pentru iPhone, POWERED are un sistem integrat de protecție împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

LED-ul poziționat deasupra suportului confirmă faptul că telefonul se încarcă și se află ascuns în spatele telefonului, astfel încât lumina să nu distragă atenția utilizatorilor. POWERED completează stilul iPhone-ului potrivindu-se cu ușurință în orice cameră, acasă sau la birou.
Preț și disponibilitate

Logitech POWERED va fi disponibil începând cu luna august 2018 pe Logitech.com și în magazinele Apple la un preț recomandat de 79,99 Euro.
Despre Logitech
Logitech concepe dispozitive care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech se găsesc la www.logitech.com și pe blog.logitech.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>