Epson inaugurează o nouă linie de asamblare a roboților la Fabrica Toyoshina

  • Epson ţinteşte să îşi tripleze capacitatea de producţie a roboților până în 2025

unnamed

Bucureşti, 22 august 2018 – Seiko Epson Corporation (TSE: 6724: „Epson”) a inaugurat o nouă linie de producție pentru asamblarea de roboți autonomi cu două brațe și a altor siseme complexe de robotică la fabrica sa din Toyoshina, Azumino, Japonia. Noua linie de producție, care va deveni operaţională din septembrie 2018, face parte din demersul companiei de a-și dezvolta departamentul de soluții robotizate.

Noua linie de producție va contribui la dezvoltarea și eficientizarea tehnologiei de asamblare și montaj, precum și la instruirea personalului uman. Prin intermediul noii sale linii industriale, până la începutul anului fiscal din aprilie 2025, Epson își va tripla, cel puțin, capacitatea de a fabrica roboți. Concomitent, va accelera progresul și inovarea în zona de cercetare-dezvoltare (R&D) a companiei și își va perfecționa tehnologia de producție.

Ca centru R&D al departamentului de soluții robotizate Epson, Fabrica Toyoshina lucrează în strânsă legătură cu puncte de producție ale companiei din toată lumea. Noua linie de producție de la Toyoshina va susține eforturile Epson de maximizare a eficienței ciclului de producție, de la proiectarea și fabricarea componentelor principale, până la stabilirea volumului producţiei. Compania estimează, printre efectele benefice ale noului demers, o îmbunătățire a capacității de asamblare a echipamentelor sale și un parcurs mai eficient și mai rapid al acestora de la fabrică înspre piață.

Epson dorește să contribuie la îmbunătățirea stilului de viață al oamenilor și la bunul mers al societății în general. Va face eforturi susținute ca să devină o companie indispensabilă, prin stimularea inovației în robotică, având ca scop să ofere clienților, în mod real, valoare adăugată.

Profilul noii linii de producție

Începere funcționare Septembrie 2018
Articole fabricate Roboți, inclusiv roboți autonomi cu două brațe
Suprafața totală Aprox. 3.255 m2

 

Profilul Fabricii Toyoshina

Adresa 6925 Tazawa, Toyoshina, Azumino-shi, Nagano-ken, Japonia
Operațiuni Proiectarea și dezvoltarea produselor specifice comunicațiilor vizuale din zona business
Cercetare și dezvoltare a soluțiilor robotizate pentru zona de business
Suprafața totală 109.004 m2
Începere funcționare 1983

 

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi, sisteme de detecţie şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajaţi în 86 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.750 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2016 au fost de 1.7 miliarde de Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>