Cauti o noua locuinta? Iata solutia!

full_99456430_800x600

Cu totii ne dorim propria locuinta inca din momentul in care incepem sa ne facem singuri propriile responsabilitati. Insa din pacate destul de putini reusesc sa isi cumpere propria locuinta care sa fie pe de-antregu a lor. Preturile in ultima perioada au explodat, deci daca esti in cautarea unei case care sa iti fie avantajoasa din punctul de vedere al pretului trebuie sa acorzi foarte multa atentie.

Royal-imob.ro poate fi alegerea portrivita pentru cei care sunt in catarea unei locuinte primitoare si la pretul corect in special. Fie ca esti in cautare de vanzari case Paulesti sau in orice alta locatie din tara, aici vei gasi o mare varietate de anunturi postate de oameni seriosi si cel mai important care ofera un pret corect.

In momentul in care te-ai hotarat sa iti cumperi propria casa fie ca este vorba de rate fie ca este cu banii in mana, trebuie sa ti cont de mai multe aspecte precum: Zona care este foarte importanta. Nu trebuie sa fie o zona extrem de aglomerata deorece pe termen lung acest lucru iti va provoca mari batai de cap. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este legat de imbunatatirile sau mai bine zis dotarile casei, daca are gaze, curent, apa, si asa mai departe.

In plus trebuie acordata o atentie maxima modului cum a fost construita si cel mai bine ar fi daca ai apela la un specialist care sa te ajute in momentul vizualizarii, cu sfaturi si pareri. In general daca o casa este construita prost, acest lucru se va observa prin micile detalii, imperfectiuni, “lucruri” care par a nu fi la locul lor.

Este vorba de o investitie extrem de serioasa, nu de achizitionarea unui smarphone, deci trebuie acordata o maxima atentie. Trebuie sa fiti 100% ca va doriti acest lucru inainte de a semna vreun contract deoarece efectele negative nu vor intarzia sa apara.

Totul pleaca de la vanzator iar un om care vinde ceva “defect” poate fi extrem de usor de citit, nu este nevoie de vreo filozofie. Din fericire pe site-ul celor de la Royal-imob.ro anunturile sunt foarte serioase si bine evaluate, astfel indiferent daca esti in cautarea unei vile mari sau a unei case mici, aici este locul in care este aproape imposibil sa dai gres.

De curand am apelat si eu la serviciile oferite de acestia iar datorita lor am reusit sa imi achizitionez o casa in Paulesti, in imediata apropiere a Ploiestiului, din dorinta de a scapa de agitatia orasului. Imi doream o casa modesta intr-o zona linistita iar aici am gasit-o. Din momentul in care am vazut anuntul, nici nu am stat pe ganduri si in secunda 2, l-am si apelat pe omul care o vindea. Am stabilit o intalnire, am viuzalizat locuinta iar o saptamana mai tarziu am semnat contractul si asta a fost tot.

Sunt extrem de multumit de casa pe care am gasit-o iar daca as da timpul inapoi as face tot aceeasi alegere. Tin sa le multumesc pe aceasta cale celor de la Royal-imob.ro pentru aceasta ocazie prin care am avut numai de castigat. II recomand cu mare drag oricui are nevoie si isi doreste sa isi gaseasca o casuta potrivita si cu siguranta aici vor gasi ceea ce au nevoie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>