Salvatoarea familie sale!

moneygirl2

Camara este goala si se anunta cod rosu de viscol. Porbabil nimeni nu va mai iesi din casa doua-trei zile si ei vor face ceai si vor termina pachetul de biscuiti si painea feliata. Apoi vor fierbe cartofi pana la saturatie, fiindca au un saculet pe balcon…Li se vor umfla stomacurile de cartofi!
Nu au platit intretinerea doua luni, au restante si la facturi. Cei de la electricitate ii ameninta cu debransarea si tocmai acum fac economie si la caldura, sa nu mai spun ca nu au nici o coronita de Craciun in casa si nu vor avea bani pentru cadouri si masa festiva.
Ea, fata frumoasa a familiei plange noaptea pe ascuns si cere puterea de a deveni izbavitoarea familiei sale! Ar dori sa poata veni cu taxiul al carui portbagaj sa geama de cumparaturi. Sa aiba si ei in camara si in frigider, cum au altii: carnati de porc, mezeluri, cascaval, sa poata face o oala cu sarmale, faina din care sa faca paine si malai, zahar si ulei.
Alta data sa vina cu bradul de Craciun. Sa fie natural, verde, cu o coroana bogata si sa aiba instalatii si globulete! Sa fie cel mai frumos pom de Craciun din bloc!

moneygirl2
Apoi sa puna sub el cadouri pentru fratii si surorile mai mici care se zbat in lipsuri si pentru parintii ei, care le-au oferit toata iubirea din lume!
Iar placea ca oamenii sa se uite cu admiratie si la sufrageria lor, care va fi luminata de stelutele instalatiei. Sa nu se mai vada saracia lucie, ci mobila moderna si eleganta…
Ce poate ea sa faca dupa ce se va face vremea buna si va putea iesi din casa? Are ea putere sa invinga atatea lipsuri singura?
Singura nu, dar stiu o echipa gata sa ii stea alaturi si sa o sustina in toate demersurile. Se fac angajari videochat, iar ea ar trebui sa vada in acest anunt ultima sansa de salvare, ultimul tren spre imbogatire.
Daca se va duce maine, pana la Craciun mai este o luna si va incasa primul salariu de 5 000 de dolari. Pentru prima data vor avea sarbatori de vis, iar ea va fi Mos Craciun pentru toti ai casei.
Ar putea sa fie fericita-fericita ca va avea de unde sa dea si sa aprinda flacara bucuriei in sufletele tuturor din casa. Ar putea sa isi duca fratii in Targurile de Craciun si sa ii sature de bunatati, apoi sa le cumpere haine groase si ghete imblanite din mall…
Nici parintii nu s-au mai innoit demult. La sfarsit, i-ar ramane destui bani sa se rasfete si pe ea.
Nu trebuie sa se injoseasca sau sa faca lucruri umilitoare. Tot ce are defacut este sa se aranjeze si sa vorbeasca in engleza cu barbatii din strainatate care o plac. Nimeni nu va sti cu ce se ocupa cu adevarat.
Ea va avea mereu inima impacata ca a pus capat suferintelor din familia ei. Oricum, lumea care te judeca si daca esti sarac si daca esti bogat, nu te ajuta cu nimic in afara de etichetari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>