Review: AOC AGON AG251FZ monitorul perfect pentru gaming!

https___aoc-pim.s3.amazonaws.com_Gaming-content_Static-portal-content_Etailer-features_AOC_Gaming_AG251FG_Low_Blue_Light_Feature_KB_V1-copy

Experientele de gaming pentru iubitori sunt foarte importante, insa si in acest caz este nevoie de aparatura de calitate, pe langa nelipsita unitate PC bine dotata, este nevoie si de un monitor performat, care sa ofere cele mai clare si cursive imagini.

Pentru a avea parte de o experienta cu adevarat , este AOC AGON AG251FZ un monitor foarte interesant din punctul meu de vedere, ideal pentru gaming si care este capabil sa ofere cele mai intense experiente din timpul game play-urilor.

Ca si specificatii monitorul pe care il utilizez in momentul de fata cu mare drag, dispune de urmatoarele: 24.5 inch in diagonala cu un aspect de 16:9, rezolutia fiind de 1920 x 1080 de pixeli. Un alt avantaj al acestui monitor, este ca dispune si de doua difuzoare integrate, de cate 2w fiecare. In ceea ce priveste conectivitatea, vom observa mai multe porturi extrem de utile: 2 pentru HDMI, 1 display port, 1 port DVI, 1 VGA, 4 porturi pentru USB 3.0 si bineinteles un port pentru mufa jack de 3.5 mm.

MO049AO_158783_800x800

Principalul avantaj ceea ce face ca acest monitor sa fie perfect pentru gaming, este impresionanta rata de refresh care este de 240 Hz. Astfel imaginile vor fi extrem de fluide fara sa existe nici cel mai mic timp de intarziere. Un mare alt avantaj acestui monitor, este reprezentat de faptul ca se poate regla pe diferite pozitii, atat pe inaltime cat si rotit stanga-dreapta, inclinat pe spate ori inclinat pe stanga sau pe dreapta iar din punctul de vedere al design-ului, chiar este un monitor foarte bine lucrat si finisat, fiind construit din materiale de calitate.

In componenta pachetului, pe langa monitor mai gasim si: piciorul reglabil, stand de metal, cablu VGA, cablu audio, cablu DVI, o telecomanda, cablul de alimentare si transformatorul si manualul de intructiuni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>