ARCHOS Oxygen 101 S și stația sa de andocare audio, alegerea câștigătoare evidentă pentru o experiență de utilizare amplă la domiciliu

Oxygen 101 S

București, 22 februarie 2019 – ARCHOS, compania franceză care face pionierat în producția de echipamente electronice pentru consumatori, își dezvăluie astăzi stația de andocare audio dedicată tabletei Oxygen 101 S. Această ofertă atrăgătoare, care cuprinde o tabletă premium cu o stație de andocare foarte utilă atât pentru alimentarea rapidă a bateriei cât și pentru redarea calitativă a sunetului, permite o utilizabilitate sporită la domiciliu, într-o manieră complet hands-free. ARCHOS Oxygen 101 S și stația sa de andocare audio vor fi disponibile pentru achiziție în Europa începând din mai 2019, la prețul de 169 euro.

Ecran excepțional

ARCHOS Oxygen 101 S dispune de un ecran Full HD IPS edge-to-edge spectaculos, cu dimensiuni generoase de 10,1 inci, care este ideal pentru vizionarea de fotografii sau de filme.

Putere extremă

Tableta ARCHOS Oxygen 101 S vine echipat cu un chipset deca-core 4G (MediaTek Helio X20), care oferă performanțe sporite și conectivitate completă. Este echipată de asemenea cu 3GB RAM și cu 32 GB ROM pentru cursivitate sporită și răspuns mai rapid în cazul oricărei sarcini trasate. De                   asemenea, rulează cel mai nou sistem de operare de la Google, Android™ 9 Pie, alături de toate specificațiile sale noi care vizează sistemul de navigație, control screen-time, optimizarea bateriei și opțiuni de securitate, precum și acces complet la Google Play store și la cele peste 1,3 milioane de aplicații, cărți, jocuri și filme pe care le oferă. Include și o baterie cu autonomie mare, de 6.000mAH, pentru utilizare de lungă durată în timpul călătoriilor.

Sunet de calitate ridicată

Tableta ARCHOS Oxygen 101 S se introduce foarte simplu în stația sa de andocare audio, doar cu ajutorul pinilor pogo, care oferă încărcare instantanee și sunet care „inundă” încăperea. Datorită celor două difuzoare de 4 wați (împreună cu cele două radiatoare pasive), difuzează sunet extrem de clar, de puternic și de penetrant, care garantează o experiență plăcută cu orice tip de conținut multimedia. Prin conectivitatea Bluetooth 4.2 LE integrată, se „contopește” optim cu multe dispozitive compatibile.

Experiență de utilizare amplă la domiciliu, complet hands-free

Fiind mult mai mult decât suma părților sale, tableta ARCHOS Oxygen 101 S introdusă în stația de andocare audio le permite utilizatorilor să ceară Asistentului Google pe loc:

  • Cele mai noi update-uri: știri, e-mail-uri, evenimente programate pentru zilele următoare, prognoza meteo, condiții de trafic, etc.
  • Playlist-uri de muzică sau de conținut video: după o zi lungă la birou, utilizatorii se pot delecta cu muzică sau cu filme din serviciile de streaming preferate, pentru a se distra, a se educa prin tutoriale, a-i ajuta pe copii să își facă temele sau pentru a primi ajutorul necesar în bucătărie la prepararea unei mese gustoase
  • Controlarea vocală a echipamentelor inteligente din locuință, precum iluminatul, HAVC, camerele de supraveghere, etc.

În plus, ARCHOS Oxygen 101 S include camera frontală și cameră dorsală funcționale, pentru apeluri video, un senzor de amprentă digital cu reacție foarte rapidă, împreună cu posibilitatea creării de diferite profiluri, pentru acces la conținut personalizat pentru părinți și pentru copii.

Disponibilitate și prețuri

Expusă în cadrul MWC 2019 (Hall #6 – Booth #B60), tableta ARCHOS Oxygen 101 S și stația sa de andocare audio vor fi disponibile în Europa începând cu luna mai 2019, la prețul de 169 euro.

Tableta ARCHOS Oxygen 101 S va fi disponibilă și sub formă de pachet individual la prețul de 149 euro.

 

Specificații tehnice principale

ARCHOS Oxygen 101 S stația de andocare audio

Mai 2019 – €169

ARCHOS Oxygens 101 S

 

Dimensiuni

Înălțime: 255mm

Lățime: 163mm

Grosime: 8mm

Greutate: 510g

 

Culoare

Negrus

 

Procesor & Memorie

CPU: Mediatek X20, Deca-Core, ARM A 53 @ 2.1 GHz

GPU: ARM Mali T880 MP4, 780 MHz

Memorie: 3 + 32GB + Micro SD @ up to 128 GB

Tip RAM: LPDDR3

 

Sistem de operare

Android™ 9 Pie

 

Ecran

Ecran IPS

10.1’’

FHD – 1920×1200

 

Camera

Camera frontală: 2MP Fixed-Focus

Camera principală: 5MP Forward-Focus

 

Audio

 

1x Microfon

 

Difuzoare

2x difuzoare

 

Acumulator

6,000mAh

 

Rețea & Conectivitate

4G SIM

 

Frecvențe

GSM: B2/B3/B5/B8

WCDMA: B1/B8

LTE FDD: B1/B3/B7/B20

 

Wireless

802.11 b/g/n

WiFi Direct

WiFi Display

Bluetooth 4.2 LE

 

Senzori

Senzor de amprentă digitală

G sensor

 

Butoane & Porturi

Buton de pornire

Buton de volum

Slot Micro SD / SIM card

USB 2.0 Type C

2x Pogo-Pins

Jack pentru căști 3.5mm

 

Stația de andocare audio ARCHOS Oxygens 101 S

 

Dimensiuni

Înălțime: 280mm

Lățime: 90mm

Grosime: 53mm

Greutate: 1kg

 

Audio

2x 4W difuzioare + 2x radiatoare pasive

 

Conectivitate wireless

Bluetooth 4.2 LE

 

Butoane & Porturi

Buton de pornire

Buton de volum

Buton mute

Bluetooth On / Off

2x Pogo-Pins

USB 2.0 Type C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>