AMD prezintă tehnologiile Radeon FreeSync și Radeon FreeSync 2 HDR cu ajutorul unui Demo imersiv

Untitled

AMD prezintă noile tehnologii Radeon FreeSync și Radeon FreeSync 2 HDR într-un DEMO care ne arată diferența dintre acestea și alte metode convenționale de display. Practic, aveți posibilitatea de a face un tur virtual printre rămășițele de piatră ale templului Oasis, unul plin de vegetație diversă și panorame deosebite.

Abilitatea de a comuta între modurile variate de FreeSync, între care FreeSync și FreeSync 2 HDR, arată diferența semnificativă a experienței de gaming pe un display care beneficiază de cea mai nouă tehnologie dezvoltată de AMD, față de unul convențional.

Radeon FreeSync este cea mai populară tehnologie adaptivă pentru display-uri, aceasta fiind prezentă pe mai bine de 500 de monitoare certificate și testate pentru a livra experiențe de gaming fluide pe o gamă largă de sisteme, încadrate în toate categoriile de preț.

De asemenea, FreeSync 2 HDR introduce o nouă dimensiune de culori vibrante pe monitoare, oferind game mai închise de negru și tonuri mai deschise de alb, fără a exista pericolul suprasaturației. Display-urile care sunt compatibile cu FreeSync 2 HDR prezintă garanția unui framerate foarte bun, însoțit de un timp de răspuns extrem de rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>