Tipuri de garduri rezistente pentru diferite constructii

custodie_2019_02

Nu exista constructie fara gard, la fel cum nu exista planta fara samanta. Gardurile sunt elemente despartitoare de peste 100 ani, dinainte de vremea bunicilor si strabunicilor. El este elementul de baza intr-o curte, indiferent de dimensiunea ei. Totodata, gardul reprezinta un element la fel de important si atunci cand vine vorba de constructii civile sau industriale, locuri de agrement sau centre comerciale.

“-Care este cel mai bun gard?”, se intreaba multi. In ziua de astazi avem la dispozitie o varietate de materie prima, respectiv materiale de constructie ce ne pot ajuta sa construim cate un gard personalizat pentru fiecare specific de activitate in parte, pentru fiecare tipar si necesitate.

M-am gandit pentru astazi sa fac o scurta introducere in tot ceea ce inseamna tipuri de gard de uz larg si avantajele acestora.

Tipuri de garduri si intrebuintarea acestora:

fhfdhfhbf

  1. Garduri din plasa impletita

Aceste tipuri de garduri confectionate din plasa gard impletita pret ieftin sunt ideale pentru diferite tipuri de spatii, indiferent ca e vorba de locuri industriale sau spatii civile. Sunt adecvate pentru diferite bugete si au o rezistenta destul de buna.

  1. Garduri din marmura

Sunt destinate cladirilor inalte, locuintelor de obicei, acestea avand un pret crescut si o durata indelungata de realizare. Aceste tipuri de garduri pot fi denumite garduri de lux, datorita raritatii cu care acestea sunt intalnite si datorita materiei prime ce are un pret ridicat.

  1. Garduri din lemn

Gardurile de lemn sunt din vechi strabuni si sunt o piesa clasica in materie de delimitari exterioare. Desi necesita intretinere, aceste garduri sunt cu si fara poate probabil cele mai accesibile, insa nu neaparat cele mai calitative si cele mai recomandate.

  1. Garduri metalice

Gardurile realizate din placi metalice sunt garduri rezistente, recomandate spatiilor de uz intens precum locurile de agrement sau centrele comerciale, adresandu-se unei categorii vaste de persoane datorita pretului accesibil si a rezistentei acestuia.

Indiferent de tipul gardului pe care il alegi, trebuie sa stii ca cele mai accesibile materiale de constructii le gasesti online . Ai o sumedenie de profiluri din care sa alegi si modele cat poftesti. Esti pregatit de treaba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>