AMD își mărește familia de produse embedded odată cu lansarea noului procesor AMD Ryzen Embedded R1000

Untitled

AMD Ryzen™ Embedded R1000 SoC prezintă o nouă clasă pentru industria produselor embedded cu o performanță per watt consumat de trei ori mai mare față de generațiile precedente de SoC-uri AMD și o performanță de patru ori mai mare per dolar cheltuit față de competiția directă.

În cadrul evenimentului Taiwan Embedded Forum, AMD a anunțat cel mai nou membru al familiei de procesoare Ryzen Embedded, și anume R1000 SoC. Construind pe fundația succesului lui Ryzen™ Embedded V1000 SoC, AMD Ryzen Embedded R1000 SoC pune la dispoziția clienților de pe piața de procesoare embedded performanțe notabile dual-core, quad-thread, precum și posibilitatea de a rula chipset-urile fără ventilator, cu un consum redus de energie, pentru display-urile 4K.

AMD Ryzen Embedded R1000 este perfect pentru aplicațiile care stau în spatele display-urilor digitale, și pentru clienții care au nevoie de putere de calcul de mare performanță.

Clienți precum Advantech, ASRock Industrial, IBASE, Netronome, Quixant și alții lucrează deja cu soluțiile Ryzen Embedded R1000. De asemenea, Atari se folosește de grafica de înaltă performanță Vega 3, ajutată de arhitectura de CPU Zen prezentă pe procesorul AMD Ryzen Embedded R1000 SoC, pentru a pune în funcțiune cel mai nou sistem de gaming al companiei, Atari VCS.

”AMD Ryzen Embedded R1000 este cel mai nou membru al familiei Ryzen Embedded și reprezintă o opțiune serioasă pentru clienții care doresc să acceseze puternicele arhitecturi Zen și Vega, și care caută o soluție extrem de competitivă”, a declarat Stephen Turnbull, director de product management și business development în cadrul diviziei AMD Embedded Solutions.

”Ryzen Embedded R1000 poate pune în funcțiune conținut multimedia pentru display-uri digitale și gaming de cazino, și vine la pachet cu funcții de securitate de tip enterprise pentru edge computing și rețelistică. Cel mai important lucru este prezetarea unei noi clase de performanță care pune la dispoziția clienților o compatibilitate mai mare cu software-ul și hardware-ul care face parte din familia extinsă Ryzen Embedded”, a adăugat acesta.

Creșterea familiei de procesoare Ryzen Embedded

AMD Ryzen Embedded R1000 continuă să ofere industriei embedded performanțe ridicate, capacități ofertante multimedia și funcții de securitate care s-au remarcat deja la Ryzen Embedded V1000.

De asemenea, pe măsură ce industria embedded cere experiențe vizuale mai imersive și mai reale, clienții au nevoie de procesoare care să suporte display-uri de rezoluție înaltă, cu grafică de calitate superioară. AMD Ryzen Embedded R1000 poate susține până la trei display-uri 4K 60 FPS în același timp, la pachet cu capacități asigurate de Encode/Decode H.265 și VP9.

De asemenea, Ryzen Embedded R1000 utilizează aceleași funcții de securitate de top prezente pe toată gama AMD Embedded, incluzând aici și tehnologiile Secure Root of Trust și Secure Run Technology.

Gama AMD Ryzen Embedded R1000

Picture1

Disponibilitate

AMD Ryzen Embedded R1000 va fi disponibil începând cu Q2 2019 pentru producătorii de tip OEM și ODM din toată lumea și este deja compatibil cu o suită de soluții hardware și software aparținând unor copmanii precum Advantech, Alphainfo, ASRock Industrial, Axiomtech, DFI, iBase, Kontron, MEN, Mentor, Sapphire, sau zSpace.

Resurse Media

  • Mai multe detalii despre AMD Ryzen Embedded R1000 SoC găsiți AICI
  • Mai multe detalii despre produsele AMD Embedded găsiți la com/Embedded
  • Devino fan al AMD pe Facebook
  • Urmărește AMD pe Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>