Panasonic LUMIX DC-S1 – distinsă cu prestigiosul premiu TIPA 2019 pentru „Cea mai bună cameră foto/video Full Frame”

01_S1_50mm_0124

București, 17 aprilie 2019 – Panasonic anunță desemnarea LUMIX DC-S1 drept câștigător al prestigiosului premiu TIPA 2019 acordat de Asociația Publicațiilor de Tehnologie a Imaginii. Acest premiu este recunoscut pe scară largă drept cea mai râvnită distincție în domeniul foto și video. Pe baza unui proces strict, a testării riguroase, a unei serii de comparații și proceduri de votare finală, produsele premiate sunt selecționate de un grup de reprezentanți ai unor publicații foto și video de renume mondial.

LUMIX DC-S1 a primit distincția TIPA World Award la categoria ‘Best Full Frame Photo/Video’.

Concepută pentru fotografii excepționale dar și pentru filmări video de calitate profesională, LUMIX S1 este construită în jurul monturii L de diametru larg și oferă creativilor media toate beneficiile unui senzor full-frame de înaltă sensibilitate.

Senzorul CMOS de 24,2 megapixeli reprezintă inima LUMIX S1. Echipată cu o stabilitate remarcabilă a imaginii și un nou procesor Venus Engine, camera performează la cele mai înalte standarde în fotografie permițând totodată realizarea de înregistrări video de calitate excepțională cu detalii de lumini și umbre bine echilibrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>