Confecţii metalice industriale

confectiimetalice

Compania Analko Aluminium Industry SRL s-a înfiinţat în anul 1974 şi îşi desfăşoară activitatea în domeniul prelucrărilor mecanice prin aşchiere şi construcţii sudate cu prelucrări mecanice prin aşchiere. Compania s-a înscris pe o traiectorie ascendenta a dezvoltării sale economice, iar în ceea ce priveşte capitalul social, acesta este în întregime privat. Astfel, de la un număr minim de angajaţi la debutul agenţiei s-a ajuns în prezent la 150 de angajaţi, care îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă imensă, într-o companie specializată, dotat cu absolut toate cele necesare în acest domeniu, iar aparatura este de ultima generaţie. De asemenea, Analko Aluminium Industry SRL se bucura de angajaţi specializaţi care sunt gata să vă ofere ajutorul lor în orice situaţie aveţi nevoie.

Gama de servicii în domeniul confectii metanice industriale se întinde de la strunjire, frezare şi găurire cu comanda numerică, până la construcţii sudate, îndoiri complexe de material, inclusiv montaj şi ambalare. Pe maşini moderne cu comanda numerică se pot prelucra atât piese de dimensiuni mici cât şi piese de dimensiuni mari, toate cu garanţia calităţii.

confectiimetalice

Cea mai mare parte din producţia obţinută (aproximativ peste 90% din cifra de afaceri) este destinată aceste destinată acestor servicii.

De asemenea, firma a implementat şi certificat sistemul de asigurare a calităţii produselor ISO 9001. Toate produsele se măsoară şi se verifică individual înainte să fie predate clientului. În ultimii ani Analko Aluminium Industry SRL şi-a extins gamă de servicii şi sunt activi şi în domeniul construcţiilor sudate şi a construcţiilor de hale industriale. Perfecţionează constant produsele şi se asigura că sunt competitive, pentru a se putea păstra poziţia dobândită pe piaţă. De asemenea, se încearcă extinderea companiei, prin atingerea unor noi segmente de piaţă, în care firma să îşi diversifice nomenclatorul de produse şi să ofere acestora o calitate superioară comparativ cu ofertele concurenţei.

Produsele companiei Analko Aluminium Industry SRL au aplicaţie în cele mai diverse domenii, pe plan naţional şi internaţional precum:

  • Construcţii de maşini
  • Construcţii de unelte şi dispozitive
  • Construcţii de instalaţii
  • Industria cimentului/calcarului/ghipsului
  • Metalurgie
  • Centrale energetice
  • Minerit şi construcţii de tuneluri
  • Tehnici de transport şi dozare
  • Hale industriale

Construcţii metalice

Nici o lucrare, fie ea în construcţii metalice, nu ar valora nimic fără pasiunea şi experienţa oamenilor din echipa Analko. Indiferent de proiectul la care lucrăm, întotdeauna ne vom dedica muncii noastre, în vederea obţinerii celor mai bune rezultate.

Reputaţie favorabilă

Firma noastră şi-a creat o reputaţie favorabilă prin intermediul numeroaselor lucrări realizate pentru beneficiarii săi. Acest lucru a fost o experienţă cu totul deosebită atât pentru noi, cât şi pentru comunităţile pentru care continuăm să lucrăm, deoarece nimic nu ne aduce o satisfacţie mai mare decât un lucru bine realizat.

Atenţie la detalii

Experienţa de pe şantier ne-a învăţat cele mai bune modalităţi de abordare a lucrărilor de confectii metalice pentru constructii . Aceasta este o muncă care necesită un maximum de atenţie la detalii şi care trebuie să respecte proiectul întocmai. În această privinţă, putem deja să ne numim experţi atunci când vine vorba de confectii metalice de orice tip.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>