Televizorul Philips 7304 The One este disponibil din această lună în România

 

Televizorul Philips 7304 The One este disponibil din această lună în magazinele din România. Televizorul beneficiază de o construcție premium și cele mai noi tehnologii Philips disponibile la prețul unui model mid-range:

  • Iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi a fost îmbunătățită și ridică din nou ștacheta când vine vorba de experiența de vizionare
  • Procesorul de imagine Philips P5 are rolul să îmbunătățească calitatea imaginilor și culorile de pe ecran pentru a obține un rezultat cât mai apropiat de realitate.
  • Rezoluția Smart 4K HDR oferă utilizatorilor imagini de o înalta claritate cu un contrast excelent
  • Tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos oferă imagini cinematice și sunet de cea mai bună calitate.
  • Sistemul de operare Android TV cu asistentul vocal Google este integrat cu Amazon Echo și Alexa.
  • Design slim și un stand rotativ în formă de T

Datorită celei de-a 3-a generație a procesorului de imagine P5 ce oferă performanțe îmbunătățite, utilizatorul se poate bucura de imagini de o calitate deosebite, noise reduction îmbunătățit, claritate mai bună, contrast excelent al imagnilor, imagini detaliate și fără detalii pierdute în zonele întunecate ale ecranului.

Televizorul Philips este pregătit să profite la maximum de formatul video HDR10+. Contrast-ul, culorile și luminozitate sunt ajustate automat de la un cadru la altul pentru a oferi utilizatorului cea mai bună experiență de vizionare indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc, să urmărească serialul preferat pe Netflix sau chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Philips The One beneficiază de specificați tehnice premium la prețul unui model mid-range, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii ce își doresc un televizor nou.

Televizorul va fi disponibil în 6 dimensiuni: 43, 50, 55, 58, 65 și 70 inchi.

Philips 7304 este disponibil în România la un preț recomandat începând de la 2999 Lei.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (în întreaga lume). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care oferă consumatorilor o experienţă audio-vizuală superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este deținătorul exclusiv al licenței de brand pentru televizoarele Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător mondial de top de monitoare şi TV LCD, care produce, vinde şi comercializează televizoarele Philips în China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>