Allview lansează Soul X7 PRO, noul flagship cu procesor Qualcomm® Snapdragon

Soul X7 PRO – terminalul definit de sistemul AI Quad Camera, surprinde detaliile unui nou început.

Allview, brandul românesc de electronice, lansează astăzi noul său flagship. Soul X7 PRO este primul smartphone din portofoliul companiei prevăzut cu un sistem de 4 camere – bazat pe inteligență artificială, procesor Qualcomm® Snapdragon – destinat să susțină fotografia avansată și un diplay de 6,53” cu tehnologie LTPS pentru un consum de energie redus. Soul X7 PRO asigură astfel, o experiență de utilizare fluidă și aliniată la nevoile curente ale utilizatorilor.

Strategia de dezvoltare „Smarters”, implementată de Allview încă din 2019, ne-a ghidat în crearea noului Soul X7 PRO, cu atât mai mult cu cât ne-am luat angajamentul față de clienți de a le oferi produse în care aceștia să se regăsească, răspunzându-le nevoilor de simplificare a vieții prin integrarea tehnologiilor avansate și având posibilitatea în același timp de a se bucura de noi experiențe la prețuri corecte”, a explicat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Sistem AI Quad Camera

Soul X7 PRO surprinde fotografii reușite, detaliate, prin sistemul de patru camere, bazat pe inteligență artificială. Ultra wide camera oferă un unghi larg de vizualizare, de 120°, Wide camera are un senzor de 13MP și deschidere f/1.8, Bokeh Effect camera permite subiectului principal din fotografie să iasă în evidență, iar Macro camera este ideală pentru fotografierea prim-planurilor de 4x mai aproape.

Cu ajutorul Inteligenței Artificiale (AI), camera foto scanează în mod continuu imaginile pe care utilizatorii doresc să le captureze și ajustează automat parametrii precum expunere, contrast, focalizare, ISO, culori, generând fotografii de cea mai înaltă calitate. Astfel, fără cunoștințe avansate despre fotografie, fiecare cadru va avea parte de setările optime pentru cele mai bune rezultate.

Modul Professional este dedicat utilizatorilor pasionați de fotografie. Cu ajutorul acestei funcții, se poate modifica focusul și claritatea, balansul de alb, ISO, dar și timpul de expunere pentru captarea detaliată a peisajelor nocturne.

Noul Soul X7 PRO suportă filmarea la rezoluţie 4K, cu 30 fps, oferindu-le utilizatorilor o experiență video avansată.

Selfie-uri de 16MP

Camera frontală de 16 MP susținută de efectul Bokeh evidențiază fiecare portret. Utilizatorii au la dispoziție și funcții foarte apreciate precum Selfie Panorama sau amuzantele AI stickers.

Procesor Qualcomm® Snapdragon

Soul X7 PRO vine echipat cu un procesor Qualcomm® Snapdragon™ 630, ce oferă viteză de procesare superioară, stabilitate software și o experiență excelentă în utilizare. Acesta susține cu succes solicitările de procesare AI ale camerei, asigurând timpi reduși de reacție și o experiență fotografică intuitivă și captivantă. Procesorul este susținut de 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare, cu suport pentru card microSD de până la 256GB.

AVI – o nouă experiență

AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, poate citi cu voce tare notificările primite prin aplicațiile de mesagerie, sau le transmite direct în căști. Această funcție este foarte utilă în contextul pandemic actual, întrucât utilizatorii pot asculta instant mesajele primite, evitând contactul tactil cu smartphone-ul.

Design elegant

Carcasa flagshipului Soul X7 PRO este realizată din sticlă Corning Gorilla Glass pe ambele fețe, cu o ramă metalică de jur împrejur. Marginile rotunjite oferă device-ului ergonomie, iar culoarea captivantă – Black Desire, emană eleganță și un farmec aparte.

Autentificarea biometrică asigură acces rapid la conținutul device-ului și se poate realiza prin Face ID sau folosind senzorul de amprentă, poziționat intuitiv în partea din spate a telefonului.

Ecran FullView, pentru o experiență completă de vizionare

Soul X7 Pro dispune de un ecran FullView, prevăzut cu tehnologie In-Cell, ce oferă o experiență de vizionare captivantă, cu imagini luminoase, reflexii reduse și vizualizare bună în condiții de lumină puternică. Cu o diagonală generoasă de 6,53”, ecranul 19.5:9  suportă o rezoluție FHD+ de 1080x2340px, care ajută la redarea clară a celor mai fine detalii. În plus, datorită tehnologia LTPS integrată în display, utilizatorii se bucură de imagini surprinzătoate cu un consum de energie redus.

Fast Charge – pentru și mai multă autonomie

Soul X7 PRO beneficiază de o capacitate a bateriei de 4000 mAh, ce oferă un plus de libertate. Device-ul permite 99 de minute de redare video continuă în doar 10 minute de încărcare datorită acumulatorului Fast Charge de tip C.

Preț și disponibilitate

Soul X7 PRO este disponibil la precomandă pe www.allview.ro, începând de mâine – 15 mai, la prețul special de 799 ron. Astfel, clienții care vor comanda noul device în perioada 15 – 25 mai, vor beneficia de o reducere de 200 lei, aplicată prețului de lansare de 999 lei. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs Soul X7 PRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>