Samsung lansează Galaxy A21s, un nou model în familia Galaxy A

Dispune de un ecran Infinity-O, o cameră foto quad și un nou design

 Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi noul smartphone Galaxy A21s, adăugând funcții și inovații îmbunătățite celei mai populare serii din portofoliul Samsung, seria Galaxy A. Echipat cu un ecran imersiv Infinity-O, o cameră quad și o baterie de lungă durată, Galaxy A21s aduce inovațiile cele mai recente la un preț excelent.

Galaxy A21s aduce inovația premium la un preț accesibil. Vrem să consolidăm portofoliul Seriei Galaxy A și să ne asigurăm că putem oferi cea mai bună experiență mobilă pentru toate nivelurile de buget”, a spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics.

Plăcere de vizionare neîntreruptă

Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, care oferă o experiență vizuală la calitate excelentă. Indiferent dacă sunteți în joc sau urmăriți un videoclip, raportul de afișare 20:9 împreună cu funcția audio Dolby Atmos vă vor oferi o experiență imersivă.

Smartphone-ul Galaxy A21s duce mai departe design-ul interesant al seriei Galaxy A, venind într-o gamă de culori vibrante, care prezintă un efect 3D unic Glossy și de Hologramă. Designul elegant este bine proporționat și se simte confortabil într-o singură mână datorită marginilor reduse și a colțurilor rotunjite.

Împingând limitele fotografiei realizate cu smartphone-ul

Galaxy A21s vine cu o cameră foto quad puternică și inovații inteligente, însemnând fotografii și video-uri cu aspect profesional. Camera principală de 48MP, împreună cu camera Ultra Wide de 8MP, vă permit să surprindeți acele fotografiile landscape ale peisajelor pe care le întâlniți. Camera Macro de 2MP vă permite să realizați fotografii la distanță mică, surprinzând cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ați fi putut surprinde. Datorită camerei de adâncime de 2MP, funcția Live Focus vă permite să vă concentrați asupra subiectului principal, aplicând un efect de fundal blurat fotografiilor în care apar persoane, animale sau mâncarea pe care o îndrăgiți. În continuare, pentru a vă personaliza fotografiile, puteți utiliza o varietate de timbre, filtre și stickere bazate pe recunoașterea feței.

SM_217_GalaxyA21s_Blue_Back

Performanță puternică la îndemână

Galaxy A21s dispune de o baterie de 5.000mAh de lungă durată și de o încărcare rapidă de 15W, permițându-vă să petreceți mai mult timp jucând sau navigând, economisind timpul de  așteptare ca smartphone-ul să se încarce. Cu 32 GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB, veți putea surprinde momente importante din viața voastră fără să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare. Pentru un plus de confort, interfața One UI Core permite navigarea cu o singură mână și funcția dark mode.

Pentru a face utilizarea zilnică și mai perfectă, A21s este echipat cu funcția de recunoaștere a feței și cu senzor de amprentă digitală. Doar poziționați telefonul în zona feței și îl puteți debloca instantaneu. Tehnologia de recunoaștere a feței vă asigură certitudinea că datele dvs. personale nu vor cădea niciodată pe mâini greșite.

 Prețuri și disponibilitate

Galaxy A21s va fi disponibil comercial începând cu 19 iunie, pe https://www.samsung.com/ro/ și la magazinele partenere. Pentru mai multe informații despre Galaxy A21s, vizitați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Specificații

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>