HUAWEI anunță lansarea noii generații de laptop Huawei MateBook 13 pe piața din România

  • Dispozitivul ultra-subțire cu ecran FullView este special gândit pentru tinerii profesioniști și oferă experiențe de utilizare puternice și conectate
  •  La achiziționarea unui MateBook 13, utilizatorii primesc gratuit un smartphone Huawei Y5p sau Huawei Y6p, în funcție de dotările laptopului

Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea în România a celui mai nou laptop din Seria MateBook, Huawei MateBook 13, generația 2020. Acesta vine cu oferte promoționale de lansare, special gândite pentru utilizatori, care vor fi valabile în perioada perioada 26 mai – 15 iunie la partenerii autorizați ai HUAWEI.

 

La achiziționarea unui Huawei MateBook 13, dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, consumatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou. Versiunea AMD a laptopului, dotată cu un procesor AMD R5 și o memorie de 8 + 512GB, Windows Home Gray, este disponibilă pe piață la prețul recomandat de 3.699 lei, în timp ce prețul recomandat pentru Huawei MateBook 13 2020 Intel, dotat cu procesor Intel Core i5 și memorie de 8 + 512GB, Windows Home, este de 4.099 lei, respectiv 5.899 lei pentru modelul MateBook 13 2020 Intel echipat cu procesor Intel Core i7 și memorie de 16GB și 512GB stocare, placă video dedicată NVIDIA® MX250, display Touch și Windows Home.

 

HUAWEI, lider recunoscut la nivel global pentru capabilitățile avansate de cercetare și dezvoltare, și-a construit prin inovație o poziție solidă în categoria laptopurilor, stabilind o nouă tendință pentru ultrabook-urile cu ecran FullView.

Notebook-urile joacă un rol esențial în strategia HUAWEI pentru toate scenariile. Interconectarea dispozitivelor inteligente și a laptopurilor este necesară pentru a le oferi utilizatorilor o experiență fluidă și unică.”, a declarat Wang Yinfeng, PC and Tablet Business President, Huawei Consumer Business Group. „Noul Huawei MateBook 13 îmbină estetica premium, experiența de vizualizare expansivă a ecranului FullView și performanțele deosebite, pentru a aduce o experiență de utilizare convenabilă, portabilă și puternică.”, a completat acesta.

Huawei MateBook 13, dispozitivul ultra-portabil de 13 inci, este cel mai nou model al Seriei MateBook și se adresează tinerilor profesioniști, punând la dispoziție cele mai noi și performante tehnologii HUAWEI unei audiențe mai largi. Îmbinând afișajul HUAWEI FullView, portabilitatea extremă și calitatea premium, noua generație MateBook 13 stabilește un nou standard pentru dispozitivele din categorie. Noile laptopuri ating un nivel cu totul nou, oferind utilizatorile trei variante de procesoare potrivite stilului lor de lucru, învățare sau de divertisement: MateBook 13 AMD Edition, MateBook 13 2020 i5 și MateBook 13 2020 i7.

Seria Huawei MateBook reprezintă atât experiența HUAWEI în domeniul inovației mobile, cât și angajamentul companiei de a produce dispozitive de cea mai înaltă calitate.

Cele două modele Huawei MateBook 13, dotate cu procesoarele i5 sau i7, dispun de designul emblematic al Seriei MateBook și de un ecran HUAWEI FullView, susținut de Intel® UHD Graphics 620 și, pentru varianta Intel i7, de NVIDIA® GeForce® MX 250. Acest GPU oferă toată puterea de procesare grafică necesară sarcinilor de editare a imaginilor și videoclipurilor, precum și experiențelor de divertisment, integrând un procesor Intel Core de a 10-a generație, 16 GB RAM și suport pentru 2K HUAWEI FullView Display cu                            Multi-touch și Multi-screen Collaboration.

În ceea ce privește aspectul, MateBook 13 Intel Edition dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu redare 100% a gamutului de culoare și un raport ecran-corp de 88%. Dispozitivele sunt dotate și cu tehnologie distribuită pentru colaborare pe mai multe ecrane. Pentru consumatorii tineri, interesați de calitatea vieții și de productivitate sporită, Huawei MateBook 13, puternic și elegant, este însoțitorul ideal care le completează stilul de viață.

Procesorul AMD Ryzen™ 5, încorporat în versiunea AMD Edition a laptopului, asigură, de asemenea, performanțe puternice. Huawei MateBook 13 AMD Edition prezintă același design, dotat cu un ecran HUAWEI FullView de 2K, și este alimentat de cel mai recent procesor Ryzen 5 3500U, precum și de grafică Radeon™ Vega 8.

Atât modelele dotate cu procesor Intel Core, cât și cel dotat cu procesor AMD, prezintă un sistem de răcire HUAWEI Shark Fin Design 2.0, care include ventilatoare cu zgomot redus, pentru performanțe termice maxime. În plus, soluția de filtrare inteligentă monitorizează schimbările de temperatură în timp real.

 Ecran FullView Ultra-Slim

Notebook-urile ultra-ușoare sunt dispozitive foarte utile pentru activități diverse. Huawei MateBook 13 duce designul HUAWEI FullView la nivelul următor, cu un raport ecran-corp de 88%. Cu rame laterale de 4,4 mm, MateBook 13 găzduiește un ecran mare cu factor de formă redus, pentru a-și păstra portabilitatea. Spre deosebire de majoritatea laptopurilor 16:9 de pe piață, MateBook 13 dispune de un ecran 3:2 și de o zonă de afișaj generoasă.

Rezoluția ecranului unui notebook joacă un rol esențial în furnizarea unei experiențe de utilizare calitative. Prin urmare, afișajul de înaltă rezoluție a fost nelipsit de pe               notebook-urile HUAWEI, încă de la început. Atât MateBook 13 Intel Edition, cât și MateBook 13 AMD Edition dispun de un ecran 2K (2160×1440 la 200ppi) cu un raport de contrast de 1000:1 și suportă 100% din gama de culori RGB. Poate afișa detalii vii în imaginile HD sau reda conținut tip Blu-Ray și este capabil să afișeze imagini și videoclipuri cu viteză și acuratețe.

În plus, pe modelul dotat cu procesor Intel Core i7, este disponibil opțional și ecranul 2K HUAWEI FullView cu Multi-touch. Ecranul monitorizează intrări tactile multiple cu o precizie ridicată și este compatibil cu funcția Fingers Gesture Screenshot. Prin glisarea în jos cu trei degete, utilizatorii pot salva rapid o captură de ecran.

Indiferent de tipul de procesor cu care sunt echipate, laptopurile Huawei MateBook 13 prezintă același design metalic, minimalist. Marginile sunt curbate lin, cu teșituri de aluminiu tăiate cu diamant CNC. La doar 286 x 211 x 14,9 mm și aproximativ 1,3 kg, Huawei MateBook 13 are dimensiunea și greutatea ideale pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Hardware excepțional cu performanțe stabile și puternice

Adresat tinerilor profesioniști, MateBook 13 este un notebook ușor, cu afișaj FullView și performanțe de înaltă calitate, oferind o experiență comodă și productivă într-un pachet elegant.

Pe lângă upgradarea procesorului, Huawei MateBook 13 2020 Intel Edition este dotat și cu memorie RAM dual channel de până la 16 GB. În plus, dispune de PCIe SSD de mare viteză, permițând persoanelor creative să se exprime fără neplăcerea unei viteze lente de citire sau scriere.

Versiunea Huawei MateBook 13, alimentată de procesorul AMD Ryzen 5 3500U, dispune de Radeon Vega 8 Graphics, astfel încât toate activitățile, de la procesarea textelor până la redarea video se pot face rapid și eficient, datorită optimizărilor direcționate de HUAWEI, care dezvăluie potențialul hardware. Notebookul este, de asemenea, echipat cu RAM DDR4 cu două canale și un SSD PCIe NVMe de mare viteză pentru a oferi memorie și stocare adecvate chiar și pentru cele mai solicitante activități.

Experiența de utilizare supremă

Noile tehnologii HUAWEI sunt potrivite pentru toate scenariile și oferă o experiență interactivă care integrează perfect laptopul și telefonul. Dispozitivele dispun și de                   Multi-screen Collaboration, o funcție a Huawei Share prezentă și pe Huawei MateBook 13.

Colaborarea pe mai multe ecrane permite atât transferul de fișiere între laptop și smartphone, cât și o colaborare perfectă între cele două. Bazându-se pe capacitatea de procesare puternică și pe capabilitățile de bază ale sistemului MateBook, HUAWEI a reușit să elimine obstacolul dintre arhitectura de bază a sistemelor Windows și Android, realizând o conectare perfectă a celor două. În același timp, accesoriile pentru laptop, cum ar fi tastatura și mouse-ul, pot fi acum utilizate ca periferice ale smartphone-ului, oferind o experiență de utilizare mai convenabilă. Laptopul este capabil apoi să partajeze aplicații mai avansate cu telefonul, pentru o experiență office completă și un mediu de lucru mult mai sigur și mai confortabil.

Astăzi, consumatorii își pot debloca rapid smartphone-urile prin simpla atingere cu degetul, astfel că își doresc să aibă și notebook-uri care pot fi aprinse la fel de repede. În acest scop, HUAWEI a optimizat vitezele de pornire la nivel BIOS. Mai mult, Huawei MateBook 13 prezintă un buton Fingerprint Power care integrează pornirea, verificarea amprentei digitale și autentificarea în sistem. Acest buton Fingerprint Power le permite utilizatorilor să își pornească rapid laptopul și să își reia activitatea, fără a mai trebui să reintroducă parola sau să scaneze din nou amprenta digitală.

Cei care călătoresc în interes de afaceri poartă cu ei mai multe dispozitive, de la smartphoneuri până la laptopuri. Fiecare dintre aceste dispozitive vine cu un încărcător diferit, astfel că volumul de bagaje este mai mare. Încărcătoarele diferite pentru fiecare dispozitiv cresc și șansele de a fi uitate. Huawei MateBook 13 vine cu un adaptor portabil tip USB Type-C de 65 W, care poate fi utilizat cu o serie de ieșiri de încărcare. Pe lângă utilizarea adaptorului de alimentare pentru încărcarea laptopului, acesta oferă tehnologia HUAWEI SuperCharge pentru anumite telefoane. Cu acest adaptor de alimentare, dispozitivul poate fi încărcat rapid oriunde.

Parte a unei noi generații de dispozitive MateBook, MateBook 13 este o extensie naturală a strategiei HUAWEI de dispozitive conectate. Laptopul oferă capacități tehnologice puternice care le aduc consumatorilor o experiență de utilizare mai portabilă, mai eficientă și mai elegantă. Pe lângă crearea unui notebook mai rapid, HUAWEI continuă să dezvolte soluții de conectare integrate, care să aducă împreună smartphone-uri, PC-uri și alte dispozitive, pentru o experiență de utilizare complexă.

Pentru mai multe informații despre produs, accesați: https://consumer.huawei.com/ro/laptops/matebook-13/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>