Seria Redmi Note 9 s-a lansat în România

imagine xiaomi

Xiaomi, lider global în tehnologie, anunță astăzi că seria Redmi Note 9 este disponibilă în România prin Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9. În cadrul evenimentului de lansare compania a mai anunțat noi produse din gama ecosystem, respectiv roboții inteligenți pentru curățenie Mi Robot Vacuum-Mop Pro și Mi Robot Vacuum-Mop.

Seria Redmi Note 9 în oferta locală

 Redmi Note 9 Pro vine în trei opțiuni de culoare – Interstellar Grey, Tropical Green și Glacier White la un preț recomandat de 1.299 lei pentru opțiunea de memorie 6GB+64GB și respectiv de 1.399 lei pentru opțiunea de memorie de 6GB+128GB. Redmi Note 9 Pro va fi disponibil pe canalele specializate începând din data de 3 iunie.

Redmi Note 9 Pro va beneficia de o ofertă de lansare Flash Sale în perioada 3 – 9 iunie când la achiziția telefonului se oferă cadou Mi Smart Band 4.

Redmi Note 9 este disponibil în trei culori captivante potrivite pentru orice stil – Midnight Grey, Forest Green și Polar White, la prețul recomandat de 899 lei în varianta 3GB + 64GB și 999 lei în varianta 4GB + 128GB. Redmi Note 9 va fi disponibil în oferta locală începând din data de 27 mai.

Redmi Note 9 va beneficia de o ofertă de lansare Flash Sale în perioada 27 mai – 2 iunie când, la achiziția telefonului, clienții vor primi cadou Mi Smart Band 4.

 Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9 vor putea fi achiziționate online pe canalele specializate eMAG, Altex, Media Galaxy, PCGarage, Flanco, Cel.ro și evoMAG.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt ALSO TECHNOLOGY SRL și WORLD COMM TRADING GFZ SRL. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România).

Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9: Legenda continuă

Seria Redmi Note oferă câteva dintre cele mai incredibile smartphone-uri de gamă medie de pe piață, cu peste 110 milioane de unități vândute la nivel global.

 Camera quad de 64MP aduce în prim plan fotografiile și filmările de calitate

Dispunând de o configurație impresionantă cu o cameră foto quad pe spate, obiectivul principal Redmi Note 9 Pro de 64MP captează imagini clare și de înaltă rezoluție în toate condițiile de iluminare, în timp ce obiectivul său cu unghi ultra wide de 8MP permite captarea unor cadre largi, fără compromisuri. O cameră macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP completează camera de pe spate și le permite utilizatorilor să capteze fotografii uimitoare cu un bokeh fantastic.

Pe partea din față, Redmi Note 9 Pro are o cameră de 16MP în display, pentru realizarea unor fotografii selfie de înaltă calitate. Noul mod slow motion selfie permite crearea unor filme amuzante perfecte pentru social media.

Redmi Note 9 pune fotografia pe primul loc, cu o cameră principală de 48MP și o camera wide de 8MP. Camera macro de 2MP și senzorul de profunzime de 2MP completează configurația de 4 camere, capturând imagini impresionante din orice unghi. O cameră foto de 13MP este poziționată în display pentru ca utilizatori să se bucure de dimensiunea maximă a ecranului.

Asemenea unui regizor, utilizatorii pot crea conținut foto și video în formatul 2.39:1, folosit în producția filmelor artistice. Fiind echipat cu 6 moduri caleidoscopice, oricine poate crea filme captivante într-o secundă, în timp ce noul mod pentru documente transformă telefonul într-un scanner care încape într-un buzunar.

Baterie care durează mult și se încarcă repede

Redmi Note 9 Pro vine cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh (typ), care durează până a doua zi, fără a compromite design-ul subțire. Mai mult, telefonul permite încărcare rapidă de 30W, cel mai rapid nivel de încărcare din seria Redmi Note, cu un încărcător rapid de 33W care încarcă telefonul până la 57% în doar 30 de minute2.

Redmi Note 9 include o baterie de 5020mAh (typ) cu suport pentru încărcare rapidă de 18W, ideal pentru utilizatorii care se deplasează frecvent.

Performanță extraordinară datorită unor configurații de top

Noul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 720G cu viteză de până la 2.3GHz a lui Redmi Note 9 Pro oferă o experiență fulgerătoare, comparabilă cu cea a flagship-urilor. Cu o tehnologie de procesare de 8nm, dispozitivul oferă o performanță uluitoare la un consum mic de energie.

Redmi Note 9 Pro oferă un sistem de vibrație liniară pe axa Z, pentru o experiență mai echilibrată a utilizatorului. Vibrația liniară pe axa Z are 120 de moduri, în funcție de acțiunea utilizatorului, inclusiv vibrații diferite pentru fotografii, capturi de ecran, notificări, setarea ceasului și multe altele.

Redmi Note 9 este primul smartphone din lume echipat cu un procesor G85 Helio MediaTek. De asemenea, procesorul octa-core cu 2 nuclee A75 cu viteză de 2.0GHz și 6 nuclee A55 cu viteză de 1.8Ghz, împreună cu un ARM G52 MC2 cu o viteză de aproximativ 1000MHz, fac ca acest smartphone să obțină un scor “Manhattan 3.0″ de 25 fps, oferind astfel o experiență de utilizare foarte fluidă.

RedmiNote9_price

DotDisplay la nivel de flagship 

Redmi Note 9 Pro are un ecran DotDisplay de 6.67”, nedecupat. Un senzor de amprentă plasat lateral face telefonul mai ușor de accesat, în timp ce noul design al camerei frontale asigură o experiență premium imersivă. Redmi Note 9, pe de altă parte, vine cu un nou look având un ecran captivant DotDisplay de 6.53”, protejat de Corning® Gorilla® Glass 5.

Atât Redmi Note 9 Pro cât și Redmi Note 9 sunt dotate cu alte carateristici îndrăgite de utilizatori – NFC multifuncțional, mufă de 3.5mm pentru căști și infraroșu. Aceste telefoane vin cu lumină albastră certificată TÜV Rheinland care asigură confortul ochilor și au un nano strat care protejează telefonul de lichide vărsate accidental.

Redmi Note 9 Pro vine în trei opțiuni de culoare – Interstellar Grey, Tropical Green și Glacier White. Utilizatorii Redmi Note 9 pot alege dintre trei culori captivante potrivite pentru orice stil Midnight Grey, Forest Green și Polar White.

Seria Redmi Note 9 specificații tehnice:

Redmi Note 9 Redmi Note 9 Pro
Ecran 6.53” DotDisplay
19.5:9 2340×1080 FHD+

1500:1 rată de contrast

NTSC 84%

Corning® Gorilla® Glass 5

Certificare TÜV Rheinland Low Blue Light

6.67” DotDisplay

20:9 2400×1080

1500:1 rată de contrast

NTSC 84%

Corning® Gorilla® Glass 5

Certificare TÜV Rheinland Low Blue Light

Corp

Midnight Grey, Forest Green, Polar White,

înveliș Splash-proof

Interstellar Grey, Glacier White, Tropical Green,

înveliș Splash-proof

Dimensiuni162.3 x 77.2 x 8.9mm, 199g165.75 x 76.68 x 8.8mm, 209gPerformanță

Procesor MediaTek Helio G85 12nm

CPU: 2x A75 2.0GHz, 6x A55 1.8GHz, Octa-core CPU

GPU: ARM G52 MC2, până la 1000MHz

LPDDR4X + eMMC 5.1

Procesor Qualcomm®️ Snapdragon™️ 720G

8nm

Kryo™ 465 CPU, Octa-core CPU, până la 2.3 GHz

Adreno™ 618 GPU, 750 MHz

The 5th gen Qualcomm®️ AI Engine

LPDDR4X + UFS 2.1

Camera din spate

Cameră wide de 48MP

Cameră ultra-wide de 8MP,118° FOV

Cameră macro de 2MP, AF 2-10cm

Senzor de adâncime de 2MP

Cameră wide de 64MP

Cameră ultra-wide de 8MP, 118° FOV

Cameră macro de 5MP, AF 2-10cm

Senzor de adâncime de 2MP

Camera frontalăCameră în display de 13MPCameră în display de 16MPConectivitate

NFC multifuncțional

IR blaster

NFC multifuncțional

IR blaster

DeblocareSenzor de amprentă pe spateSenzor de amprentă lateralÎncărcare

Baterie de 5020mAh (typ)

Încărcare rapidă de 18W

Încărcare pe cablu de 22.5W

Baterie de 5020mAh (typ)

Încărcare rapidă de 30W

Încărcare pe cablu de 33W

Audio

Difuzor liniar 1216

Mufă pentru căști de 3.5mm

MotorVibration motorZ-axis linear motorInterfațăMIUI 11 bazat pe Android 10Variante de stocare

3GB+64GB

4GB+128GB

6GB + 64GB

6GB + 128GB

Mi Robot Vacuum-Mop Pro

 Aspirator și mop Mi Robot Vacuum-Mop Pro 2 în 1, este echipat cu sistem de navigare laser LDS, este capabil de cartografiere precisă a spațiului și de detectare a mediului înconjurător. Recunoaște cu ușurință suprafața camerelor și oferă opțiunea de curățare selectivă a spațiilor. Robotul are 3 moduri – spălare, aspirare și modul de aspirare și spălare. Cu o putere de aspirare de 2100 Pa, Mi Robot Vacuum-Mop Pro permite planificarea curățeniei de la distanță, cu ajutorul telefonului mobil prin conectarea la aplicație. Pe lângă aplicația Mi Home, Mi Robot Vacuum-Mop Pro poate fi controlat și folosind Google Assistant și Amazon Alexa.

Mi Robot Vacuum-Mop

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner are o putere de aspirare crescută, un recipient de praf mai mare, cu o capacitate de 0.60L, și un rezervor de apă de 200ml. Bateria are o autonomie crescută de 2400 mAh, iar când mai are doar 15% energie, robotul  se întoarce la stația de încărcare. Odată ce bateria a ajuns la 80% energie, dispozitivul va continua curățenia exact din locul în care s-a oprit. O altă caracteristică a noului robot Xiaomi este că aparatul poate depăși obstacole cu o înălțime de până la 2 cm.

De asemenea, pe lângă aplicația Mi Home, Mi Robot Vacuum-Mop poate fi controlat și prin aplicațiile Google Assistant și Amazon Alexa.

Mi Robot Vacuum-Mop Pro si Mi Robot Vacuum-Mop pot fi achiziționate online pe eMAG și din Mi Store prin Blacktech.

Preț recomandat pentru Mi Robot Vacuum-Mop Pro începând de la 1899 Lei iar pentru Mi Robot Vacuum-Mop prețul recomandat este de 1299 Lei.

FOTOGRAFII DIPONIBILE

 

  • Redmi Note 9 Pro, click.
  • Redmi Note 9, click.
  • Mi Robot Vacuum-Mop Pro, click.
  • Mi Robot Vacuum-Mop, click.

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 252 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019. În luna mai 2020, Xiaomi a ajuns în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe poziția 384.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe FacebookInstagramYoutube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>