NOUL RAZER BLADE PRO 17, CONCEPUT PENTRU TOATE CATEGORIILE DE UTILIZATORI PROFESIONIȘTI

Cel mai bine vândut laptop de  17” din portofoliul Razer a fost îmbunătățit prin încorporarea unui ecran cu refresh rate de până la 300Hz, soluții grafice performante de tip NVIDIA® SUPER și procesoare cu opt nuclee deosebit de rapide, Intel® Core™ i7

BUCUREȘTI, 22 mai 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit noua gamă de laptopuri Razer Blade Pro 17, concepute pentru jucători profesioniști, designeri și dezvoltatori. Noul Blade Pro 17 este disponibil fie cu un ecran cu rezoluție 4K și refresh rate de 120 Hz, ideal pentru cei care au nevoie de o stație de lucru cu o rezoluție sporită, fie cu rezoluție Full-HD și refresh rate de 300Hz, destinat jucătorilor care au nevoie să vadă fiecare cadru al fiecărei confruntări.

Noile ecrane afișează conținutul generat de combinația dintre procesoarele Intel și soluțiile grafice NVIDIA, inclusiv Intel Core i7-10875H, procesorul cu opt nuclee din cea de-a zecea generație, respectiv NVIDIA GeForce RTX™ 2080 SUPER. Noul Razer Blade Pro 17 oferă puterea de calcul a unui desktop într-o formă compactă, carcasa având dimensiuni de doar 1,98 x 26 x 39 cm. Astfel, transportul dispozitivului se poate realiza cu ușurință chiar și zilnic de la birou acasă și înapoi.

“Razer Blade Pro 17 este laptopul perfect pentru utilizatorii profesioniști, creatorii de conținut și jucătorii profesioniști deopotrivă,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President în cadrul diviziei de Systems Business al Razer. “Este în același timp stație de lucru,  sistem de streaming și sistem performant de gaming, având un design compact și atractiv de 17”. Blade Pro 17  face față cu brio celor mai noi jocuri și celor mai solicitante aplicații, putând fi transportat cu ușurință într-un rucsac.”

Ecrane spectaculoase

Noul ecran cu refresh rate de 300Hz este alegerea ideală atât pentru un jucător profesionist, care are nevoie să se antreneze și pe durata deplasărilor, cât și pentru entuziaștii de gaming care vor cele mai performante soluții. Refresh rate-ul îmbunătățit oferă o redare vizuală clară chiar și în timpul celor mai rapide secvențe de acțiune, făcând mai ușoară detectarea oponenților, dar îmbunătățind și lizibilitatea textelor. Ecranul cu diagonala de 17.3 țoli cu rezoluție Full-HD redă 100% din spectrul de culoare SRGB și este calibrat încă din fabrică pentru a reproduce în mod fidel nuanțele. Ecranul beneficiază de un finisaj mat care reduce considerabil efectul deranjant de reflexie.

Ecranul cu rezoluție 4K, refresh rate de 120Hz și tehnologie touch încorporată se adresează în mod special creatorilor de conținut, făcând din Blade Pro 17 companionul de muncă ideal, indiferent de unde sau când apare inspirația. Ecranul special calibrat redă 100% din standardul Adobe RGB, fiind ideal pentru designeri sau fotografi. Rezoluția înaltă combinată cu refresh rate-ul sporit reprezintă întruchiparea visurilor oricărui utilizator care are nevoie de soluții de top pentru editarea pozelor și a materialelor video.

 

Următoarea generație a puterii de calcul

Bazat pe procesorul cu opt nuclee Intel I7-10875H, noul Blade Pro 17 este mai rapid și mai eficient ca oricând, putând să atingă frecvențe de 5.1GHZ datorită tehnologiei Intel Turbo Boost și a cache-ului generos de 16MB. Spațiul crescut de cache alături de numărul mare de nuclee și frecvența sporită asigură eficiență în cadrul aplicațiilor de productivitate, timpi de randare scăzuți și viteze îmbunătățite în jocuri.

Alături de noul procesor Intel cu opt nuclee se regăsește și noua gamă de plăci grafice RTX SUPER, inclusiv modelul RTX 2080 SUPER. Soluțiile grafice RTX SUPER încorporează 8GB de memorie GDDR6 cu lățime de bandă crescută și unități de procesare de tip ray tracing, care contribuie la sporul de performanță de până la 25% față de originalele plăci video RTX, asigurând performanțe sporite și când vine vorba de ray tracing în timp real.

Pentru a maximiza performanța oferită, noul Blade Pro 17 utilizează un sistem unic de răcire de tip vapor chamber ce permite o bună disipare a căldurii, dar și un sistem suplimentar de răcire activă ce utilizează două ventilatoare. Acest design inovator le permite utilizatorilor să extindă limitele performanței fără să-și facă griji de nivelul de zgomot sau de căldură generat.

Experiență desktop, dimensiuni de mobil

Noul Blade Pro 17 include cea mai abundentă ofertă de opțiuni de conectare din familia de dispozitive Razer Blade, făcându-le concurență chiar și celor mai generos echipate desktop-uri: un cititor de carduri SD UHS-III, port USB-C Thunderbolt™ 3, port HDMI 2.0B, port Ethernet de 2.5Gb și Wi-Fi 6. În plus, portul USB-C poate fi folosit pentru încărcarea dispozitivului în situații de urgență prin intermediul unui adaptor de 20V USB-C. Nu lipsește nici camera web HD, integrată deasupra ecranului, care datorită senzorului IR oferă suport pentru tehnologia    Windows Hello.

Noul Blade Pro 17 se poate mândri și cu o tastatură îmbunătățită, cu tasta Shift din dreapta alungită, cu tastele direcționale având jumătatea înălțimii celorlalte taste și iluminare Razer Chroma RGB independentă pe fiecare tastă. Noua dispunere a tastelor este inspirată de tastaturile clasice, asigurând o experiență de tastare mai rapidă și mai eficientă.

Razer Blade Pro 17 reprezintă gama de vârf a familiei Razer Blade când vine vorba de performanță, oferind performanțele și opțiunile de conectivitate disponibile cândva doar pe desktop-uri, acum sub forma unei carcase subțiri de 17”, deosebit de ușor de transportat.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Noul Razer Blade Pro 17 pornește de la prețuri de 2899,99 Euro, urmând să devină disponibil spre sfârșitul lunii pe Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail din SUA și Canada. În curând va fi inclus și în oferta partenerilor din Europa, China, regiunea Asia Pacific și Orientul Mijlociu.

Pentru mai multe detalii vizitați https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade-pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>