Servicii utile, prețuri de service avantajoase și cadouri surpriză pentru utilizatorii HUAWEI în perioada următoare

Campanie estivală HUAWEI

HUAWEI anunță lansarea unei noi campanii special gândite pentru a le oferi utilizatorilor experiențe cât mai plăcute în perioada următoare. Astfel, în intervalul 15 iunie – 31 iulie, serviciile door-to-door gratuite rămân valabile pentru utilizatori, alături de prețuri speciale pentru înlocuirea unor piese de schimb importante sau pentru achiziționarea unor accesorii suplimentare pentru telefoane și cadouri surpriză pentru cei care se prezintă în Huawei Customer Service Center în zilele de miercuri, joi și vineri din perioada campaniei.

Serviciile door-to-door și ofertele speciale pentru înlocuirea anumitor piese importante disponibile în cadrul campaniei estivale HUAWEI vin ca o completare a efortului constant al companiei de a oferi experiențe de utilizare cât mai plăcute, mai sigure și mai accesibile.

Reduceri de până la 30% pentru înlocuirea unor piese de schimb importante și de 40%  pentru diferite servicii HUAWEI

Între 15 iunie – 31 iulie, HUAWEI oferă o reducere de până la 30% pentru serviciile de înlocuire a ecranului și/sau a plăcii de bază în centrele de service disponibile pentru utilizatori. Aceste două componente sunt foarte importante, iar costurile de reparație vor beneficia acum de o ofertă specială, menită să sublinieze dorința companiei de a veni în întâmpinarea consumatorilor cu prețuri avantajoase.

În plus, tot în această perioadă, HUAWEI le oferă clienților care se prezintă în Huawei Customer Service Center, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, numărul 23 A, folii de protecție pentru ecran și capac spate, cu un discount de 40%. Utilizatorii au posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele, pentru un nou look al telefoanelor pe care le folosesc.

În continuare, serviciul door-to-door rămâne gratuit

HUAWEI extinde gratuitatea serviciului door-to-door, de care utilizatorii HUAWEI au beneficiat și în cadrul campaniei anterioare, pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să evite deplasările. Astfel, în perioada 15 iunie – 31 iulie, preluarea de la domiciliu a dispozitivelor care au nevoie de asistența specialiștilor din centrele de service este gratuită pentru toate dispozitivele HUAWEI, inclusiv pentru cele care nu dispun de garanție.

Serviciul door-to-door acoperă toate categoriile de produse HUAWEI: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, ceasuri inteligente, routere și modemuri. Consumatorii pot solicita serviciul door-to-door prin intermediul liniei telefonice de asistență HUAWEI, la  numărul de telefon 0800 400 896.

Cadouri surpriză pentru utilizatorii care vizitează Huawei Customer Service Center

Utilizatorii care se prezintă în Huawei Customer Service Center în perioada campaniei estivale, între 15 iunie – 31 iulie, în zilele de miercuri, joi sau vineri primesc cadouri speciale din partea reprezentanților HUAWEI. Aceste cadouri pot varia și vor fi înmânate în ordinea sosirii și în funcție de disponibilitatea stocului.

Pentru mai multe informații despre campania estivală HUAWEI, accesați:

https://consumer.huawei.com/ro/support/campaigns/summer-service-season/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>