THC.ro – servicii de hosting ireprosabile

thc

M-am apucat de blogging acum 7 ani, mai mult din dorinta de exprimare libera prin scris, pe care am descoperit ca o am. Asta si faptul ca am vazut alte cateva persoane cunoscute din lista de prieteni de pe o retea de socializare care detineau un blog si imi doream si eu. Recunosc, nu aveam nici un fel de cunostinte in domeniu, iar pentru realizarea primului meu blog, care a fost pe subdomeniu, am intrebat si eu pe altcineva ‘’cum se face’’. Si asa se face ca, timid, am inceput si eu sa fac tot felul de postari si articole personale, in care imi exprimam cu adevarat trairile, ideile, parerile si asa mai departe. Uneori, ma pierdeam in idei sau saream de la un subiect la altul, dar asta doar pentru ca imi doream sa spun foarte multe lucruri, intr-un timp relativ scurt (parerea mea, dupa ce am privit in urma acum si am realizat acest lucru).

La inceput, scriam doar pentru mine. Incet, au inceput sa apara si cativa cititori. Pe parcurs, lucrurile au evoluat in bine si am inceput chiar sa particip la concursuri de blogging, in urma carora chiar am castigat si eu ceva. Doar ca, pentru a da randament maxim, am inteles ca trebuie sa imi evoluez propriul blog si sa il trec pe un domeniu propriu. Nu stiam nici acest lucru ce presupune, motiv pentru care am decis sa apelez la cineva care se pricepe. Asa am descoperit site-ul celor de la www.thc.ro, o companie care ofera servicii de hosting ireprosabile, care m-a convins din prima ca merita sa colaborez cu echipa ei.

Pot spune ca imi faceam griji in legatura cu tranzitia de la subdomeniu la domeniu propriu, mai ales pentru ca toate informatiile pe care le gaseam in legatura cu acest subiect mi se pareau ambigue sau pur si simplu nu mi se explicau pe intelesul meu (adica mai pentru incepatori). Dar cu ajutorul celor de la THC.ro, am uitat complet de problemele legate de gazduire. Eu doar i-am contactat, le-am specificat ce anume imi doresc (am ales, bineinteles, domeniul ‘’.ro’’, deoarece eu in Romania locuiesc, aici muncesc si tot aici vreau sa ma dezvolt (da, sunt un patriot convins si imi iubesc tara, vreau sa o promovez cat pot de mult).

Mi s-a recomandat gazduire optimizata pentru WordPress si, dupa ce mi s-au explicat in detaliu avantajele, am acceptat solutiile propuse de catre THC.ro. De asemenea, mi s-a explicat in detaliu tot ceea ce ar trebui sa stiu si chiar mi s-a explicat bine, pentru ca am inteles tot ce era de retinut. Daca si voi va doriti servicii de hosting ireprosabile si solutii inteligente pentru site-uri web eficiente, atunci va recomand sa apelati la THC.ro si nu o sa va para rau pentru alegerea facuta. Datorita lor, eu ma bucur de un blog pe domeniu care a evoluat in mai putin de un an mult mai repede decat as fi crezut. Aceasta ascensiune a fost de-a dreptul surprinzatoare si pentru mine si a fost posibila doar datorita profesionistilor de la THC.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>