AppGallery continuă să se dezvolte în România

AppGallery aduce o varietate mai mare de aplicații relevante și de calitate pentru utilizatorii din România

AppGallery a continuat să se dezvolte în România în ultimul an, oferind utilizatorilor cele mai inovatoare aplicații. Pentru a sărbători acest succes pe piața locală, au fost selectate aplicații de top pentru a experimenta valoarea marketingului regional ca parte a unei campanii regionale. Inspirându-i pe dezvoltatori să realizeze potențialul business al aplicațiilor lor cu AppGallery, campania a avut loc în peste 20 de țări, inclusiv în România.

AppGallery: un magazin de aplicații care reunește aplicații locale și globale de calitate

Unul dintre primele trei magazine de aplicații la nivel global, AppGallery prioritizează nevoile diverse ale utilizatorilor, oferind cele mai bune aplicații noi atât la scară globală, cât și locală. Cei 460 de milioane de utilizatori activi ai AppGallery din 170 de regiuni demonstrează dezvoltarea platformei, cu accent pe nevoile consumatorilor.

Huawei se adresează dezvoltatorilor locali, invitându-i să își înscrie aplicațiile pe AppGallery pentru a răspunde cererii consumatorilor și a sprijini piața locală. Cu oferte inovatoare de tehnologie și suport avansat de marketing, AppGallery oferă o soluție competitivă pentru dezvoltatori.

Fiind una dintre piețele cheie ale AppGallery, România a înregistrat o acomodare accelerată a clienților cu aplicația locală. AppGallery din România a oferit clienților acces la unele dintre cele mai populare aplicații și servicii locale de care aceștia au nevoie. Mai exact, s-au alăturat AppGallery aplicații de top de divertisment și știri locale precum AntenaPlay, Digi Online și BiziDay. De asemenea, consumatorii se pot bucura de aplicații precum George Banking de la BCR, MyBRD Mobile, NeoBT de la Banca Transilvania, Raiffeisen SmartMobile, Lajumate.ro, Olx, Stirile ProTV, MyEnel, Pago, MyEdenred, WordClass, EuropaFM. Toate sunt disponibile pe AppGallery.

Dezvoltarea partenerilor este susținută prin promovare regională

Demonstrând angajamentul AppGallery față de creșterea pe piața din România ca parte a campaniei la scară regională, cele mai populare aplicații din România au fost selectate pentru o promoție regională folosind resurse exclusive Huawei, precum spoturi de televiziune, sectorul digital, social media, reclame, precum și includerea în campanii speciale precum Festival of Apps, pentru a spori și mai mult influența brandului.

Încurajând partenerii să-și realizeze potențialul business prin marketing direcționat, campania demonstrează valoarea promovării de susținere a AppGallery. Partenerii au fost promovați pe toate platformele media locale, inclusiv pe platformele regionale ale AppGallery, cu o pagină de destinație special creată și imagini de suport.

Ca parte a campaniei mai vaste, partenerii AppGallery din România au beneficiat de o mai bună cunoaștere a brandului pe piața locală, ceea ce a dus la o creștere a implicării și descărcărilor de aplicații.

Valorificând capabilitățile extinse de marketing, unele din aplicațiile care au primit suport suplimentar în cadrul campaniei sunt:

  • Jerry’s Pizza– aplicația numărul unu în livrarea de pizza, care permite utilizatorilor săi să parcurgă și să comande cu ușurință mâncarea preferată, prin atingerea unui buton.
  • Star Taxi– a fost concepută ca soluție revoluționară pentru piața de taxi din România, în care clienții pot să găsească un taxi într-un mod mult mai simplu și mai convenabil, fără pierderi de timp sau inconveniențe legate de un apel telefonic.
  • Biziday– una dintre cele mai populare aplicații de știri din România, care oferă notificări personalizate și alerte bazate pe fiecare zonă de interes a cititorilor.
  • Learn 33 Languages Free – Mondly– o platformă de top de învățare a limbilor străine, cu peste 50 de milioane de utilizatori din întreaga lume, și prima care a lansat o experiență VR pentru învățarea limbilor străine, incluzând recunoaștere vocală și tehnologie Chatbot.
  • NeoBT Banca Transilvania– aplicație bancară de top din România care oferă toate informațiile și serviciile bancare de care au nevoie clienții, într-o singură aplicație.
  • George Romania– prima soluție bancară inteligentă din România, disponibilă acum și pe dispozitivele mobile, care oferă o nouă perspectivă asupra sistemului bancar.
  • Olx– platformă de cumpărături populară pe piața românească, cu o rețea din ce în ce mai mare de magazine pentru consumatori.
  • ro– aplicație din ce în ce mai populară ce oferă acces la un număr tot mai mare de filme și emisiuni tv dintre cele mai cunoscute.

Fiecare partener a înregistrat o creștere a descărcărilor, evoluție determinată de resursele de marketing regionale ale AppGallery.

Angajamentul AppGallery

Prin angajamentul său față de piața românească, AppGallery a stimulat creșterea numărului de descărcări și a implicării consumatorilor pe aplicațiile locale. Prin sprijinirea dezvoltatorilor din regiunile cheie ale pieței, AppGallery poate asigura clienților săi cea mai bună selecție de aplicații.

AppGallery se dedică nevoilor clienților săi. Prin serviciul „Wish List”, utilizatorii pot solicita aplicațiile pe care ar dori să le vadă în AppGallery, urmând să primească o notificare de îndată ce acestea sunt disponibile. Din ianuarie 2019, AppGallery a inclus peste 580 de aplicații ca răspuns la Wish List. În plus, dezvoltatorii români au publicat peste 770 de aplicații.

Pentru mai multe informații și discuții despre parteneriate, vizitați Forumul dezvoltatorilor HUAWEI: https://forums.developer.huawei.com/forumPortal/en/home?fid=0101246461018590361

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>