Back To School, noua campanie ce vine în întâmpinarea utilizatorilor cu oferte speciale pentru ecosistemul de produse Huawei

Începând cu mijlocul lunii august și până pe 6 septembrie, utilizatorii pot beneficia de oferte speciale la dispozitive din categoriile PC, tablete și routere în cadrul programului Back To School, dezvoltat împreună cu partenerii locali Huawei

Sub umbrela campaniei Together 2020, lansată de Huawei Consumer Business Group la începutul anului și continuată local la finalul lunii iulie cu focus pe ecosistemul de produse și interconectivitatea dintre acestea, compania anunță o serie de oferte dedicate utilizatorilor, adaptate nevoii actuale de pregătire a unui nou sezon școlar. Astfel, programul Back To School, disponibil începând cu mijlocul lunii august și până pe 6 septembrie, se va concentra pe portofoliul de laptopuri, tablete și routere cu discounturi dedicate în cadrul magazinelor partenere.

Campania Back To School vine ca o continuare a campaniilor promoționale anterioare, special gândite pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai plăcută și mai conectată. Înaintea începerii noului an școlar, produse performante din portofoliul companiei sunt disponibile la oferte speciale, tocmai pentru ca utilizatorii de orice vârstă să aibă acces la dispozitive capabile să le fie alături în activitățile de zi cu zi, fie ele educative sau profesionale.

Back to school cu forța ecosistemului

Printre dispozitivele care beneficiază de un discount special în valoare de 400 lei, în perioada 10 – 30 august, se numără laptopurile Huawei MateBook D15 (preț recomandat 2499 lei) și Huawei MateBook D14 (preț recomandat 2699 lei, care include și un ghiozdan Huawei cadou). În aceeași perioadă, utilizatorii care achiziționează un laptop Huawei MateBook X Pro, ediția 2019, vor beneficia de o reducere specială de 900 lei. Huawei MateBook D14 este și el inclus în această campanie promoțională, cu un discount de 400 lei, prețul recomandat fiind 2599 lei, acesta incluzând și un Huawei BT Mouse cadou.

La categoria routere, campania include o ofertă specială pentru Huawei AX3 WiFi 6, care va putea fi achiziționat la partenerii autorizați Huawei cu 299 lei, preț redus de la 349 lei.

În ceea ce privește segmentul tabletelor, la achiziționare, utilizatorii vor beneficia de un discount special de 12%, prețul special pentru Huawei Mediapad T8 Wi-Fi fiind de 399 lei, respectiv 489 lei pentru versiunea LTE. Această ofertă este disponibilă între 10 – 30 august.

În perioada 13 – 23 august, tabletele Huawei Mediapad T3 LTE și Mediapad T5 LTE vor avea și ele oferte speciale, ajungând la 559 lei respectiv 849 lei, după aplicarea unui discount de 20% și respectiv 10%.

Controlat de smartphone și conectat de EMUI, ecosistemul Huawei reunește o colecție de noi tehnologii

Cu smartphone-ul în centru, strategia Huawei 1+8+N prezintă viziunea de a aduce digitalul în fiecare casă, pentru fiecare iubitor de produse Huawei, pentru a crea o lume inteligentă complet conectată. Controlat de smartphone și conectat de EMUI, ecosistemul Huawei reunește o colecție de noi tehnologii care colaborează pentru a oferi cea mai captivantă experiență digitală din lume, conectată inteligent.

Pe lângă noile parteneriate hardware, Huawei a adăugat și o gamă de aplicații populare în Huawei AppGallery. Acestea includ o gamă completă de aplicații pe mai multe verticale importante, reprezentând un pas important înainte pentru Huawei, și sunt menite să-i încânte pe utilizatorii celor mai noi smartphone-uri și tablete. Unele dintre cele mai recente aplicații adăugate captează imaginația utilizatorilor, iar în fiecare zi sunt adăugate noi aplicații.

Printre acestea, se numără:

  • Social media:Telegram și Viber se ocupă de mesageria utilizatorilor și necesitățile VOIP, în timp ce TikTok este destinația principală pentru videoclipuri scurte.
  • Editare foto:Cut Cut, PicsArt și PhotoGrid oferă o suită bogată de instrumente de editare foto, completând capabilitățile deja excepționale ale dispozitivelor Huawei în materie de fotografie.
  • Sport, media și divertisment:The Sun și The Times oferă o experiență media și de divertisment echilibrată, aplicațiile Premier League și talkSPORT fiind destinate fanilor sportului.
  • Gaming:Asphalt 9, Clash of Kings, Game of Thrones, Rise of Kingdoms se alătură unei liste din ce în ce mai mari de jocuri, pentru divertisment în orice moment.
  • Hărți, navigare și căutare:Aplicația de căutare Qwant, hărțile HereWeGo și aplicația de navigație Sygic oferă instrumente utile și sigure pentru a-i ajuta pe utilizatori să navigheze pe internet și în lumea reală.
  • Călătorii și cazare:com, Skyscanner și Agoda sunt completate de Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines și altele, pentru a oferi toate instrumentele de care utilizatorii au nevoie pentru planificarea călătorilor internaționale, iar Bolt, serviciul popular de ride-hailing, ajută oamenii să se deplaseze uşor în oraș.
  • Educație: BBC Learning English, ClasseViva și Kahoot! fac parte dintr-o o gamă largă de aplicații educaționale.
  • Shopping:Lidl, JD Sports, AlliExpress și Rakuten se alătură unei liste în creștere de furnizori internaționali.
  • Finanțe:Două dintre cele mai mari bănci din Spania, Caixa Bank și Santander, se adaugă celor de la BoC Pay, DBS Digibank, Eurobank și Société Générale pentru a oferi servicii bancare și financiare esențiale pentru utilizatori.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>