RAZER LANSEAZĂ NOI FLAGSHIP-URI WIRELESS

1

Grație implementării tehnologiei Razer™ HyperSpeed Wireless cu latențe ultra-scăzute, Razer elimină cablurile a trei periferice legendare, rezultând astfel noile Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro și BlackWidow V3 Pro.

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat lansarea modelelor Razer BlackShark V2 Pro, DeathAdder V2 Pro și BlackWidow V3 Pro. Aceste periferice wireless reprezintă vârfuri de gamă, ce oferă cel mai înalt nivel de performanță din industrie,  dar și o libertate totală de mișcare. Jucătorii au acum ocazia să se bucure de jocurile favorite fără a fi deranjați de cabluri, mulțumită tehnologiei Razer HyperSpeed Wireless ce menține în permanență o conexiune stabilă și extrem de rapidă.

”De fiecare dată când lansăm un nou produs, o mulțime de fani ne spun că și-ar dori o versiune wireless,” a spus Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit în cadrul Razer. ”Prin implementarea Razer HyperSpeed Wireless, tehnologie lider în industrie, trei dintre cele mai populare periferice de gaming le oferă acum jucătorilor posibilitatea de a renunța complet la cabluri, fără a compromite performanțele de joc.”

Pentru a menține viteza și stabilitatea conexiunii, Razer HyperSpeed Wireless utilizează protocoale de date optimizate, alături de o tehnologie de frecvență adaptivă. Astfel, HyperSpeed furnizează cea mai mică latență wireless, de doar 195μs, o valoare cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless disponibile.

După ce primele mouse-uri cu HyperSpeed au fost deja testate și validate de jucători profesioniști din întreaga lume, tehnologia wireless de la Razer este acum implementată și în căștile vârf de gamă, dar și în cea mai populară tastatură de gaming.

RAZER BLACKSHARK V2 PRO – SUNETUL ESPORTS. DEZLĂNȚUIT.

Razer BlackShark V2 Pro profită de aceleași progrese tehnologice în materie de microfon și redare a sunetului care au făcut din recent lansatul BlackShark V2 un produs revoluționar, însă îmbunătățește și mai mult rețeta prin implementarea unei noi carcase pentru microfon, dar și a unei incinte suplimentare pentru difuzoare.

Utilizând tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, noua pereche de căști oferă o experiență audio captivantă și fără pierderi de calitate. Jucătorii pot savura sesiuni prelungite de gaming cu latență redusă, mulțumită autonomiei de până la 24 de ore, dar și a distanței de până la 12 metri de acoperire wireless.

2

Razer BlackShark V2 Pro utilizează aceleași difuzoare Razer™ TriForce Titanium de 50mm care au fost utilizate pentru prima dată pe Razer BlackShark V2, perechea de căști multiplu premiată. Cu o incintă audio suplimentară, noile căști Razer BlackShark V2 Pro oferă o calitate audio și mai deschisă și clară, cu frecvențe înalte bine definite, medii bogate și un bass foarte puternic. Acest lucru este posibil mulțumită reglării individuale a fiecărei game de frecvențe (joase, medii, înalte) la nivel de difuzor.

Prin utilizarea tehnologiei THX® Spatial Audio cu profiluri dedicate fiecărui joc, Razer BlackShark V2 Pro oferă sunet pozițional captivant care înconjoară jucătorul în 360 de grade, oferindu-i acestuia un avantaj competitiv. Astfel, BlackShark V2 Pro este perechea de căști care oferă cea mai completă experiență pentru esports.

Noul microfon Razer™ HyperClear Supercardioid de 9.9mm le conferă căștilor Razer BlackShark V2 Pro o calitate vocală extrem de clară pentru discuțiile între coechipieri, chiar și în cele mai intense momente de luptă. Noul microfon are o capacitate îmbunătățită de înlăturare a zgomotului ambiental din părțile laterale și din spatele său, și oferă o senzitivitate mai mare pentru un răspuns mai bun în frecvențele joase. Mai mult, carcasa microfonului este acum optimizată pentru o claritate îmbunătățită și o mai bună captare a vocii.

Pentru a favoriza sesiunile lungi de joc fără întreruperi, Razer BlackShark V2 Pro este o pereche de căști solidă, însă ușoară, cântărind doar 320 g. Design-ul cupelor este unul închis, iar pernele căștilor sunt acoperite cu o imitație de piele cu efect de catifea, aceste aspecte reducând la minimum intruziunea sunetelor din exterior.

Folosind o spumă cu memorie deosebit de moale, care permite circulația aerului către piele, design-ul căștilor reduce acumularea de căldură și transpirație, asigurând confortul chiar și pe durata celor mai intense sesiuni de joc. Această combinație câștigătoare face din Razer BlackShark V2 Pro cea mai bună opțiune atunci când vine vorba despre căști de gaming wireless.

Pentru mai multe informații, consultați acest link.

RAZER DEATHADDER V2 PRO – ERGONOMIE FĂRĂ EGAL. DEZLĂNȚUITĂ.

Lansat pentru prima dată în 2006, cu peste 10 milioane de unități vândute în întreaga lume, aclamatul DeathAdder este cea mai populară gamă de mouse-uri de gaming Razer, aceasta bucurându-se chiar și de încrederea jucătorilor profesioniști de talie mondială.

Fără a se abate de la forma ergonomică specifică unui mouse DeathAdder, regele mouse-urilor are parte, în sfârșit, de un upgrade la tehnologia Razer HyperSpeed Wireless.

DeathAdder V2 Pro oferă 3 moduri de conectare, cu până la 120 de ore de funcționare prin Bluetooth, 70 de ore prin Razer HyperSpeed Wireless pentru latențe extrem de mici, sau o funcționare continuă prin utilizarea cablului Razer™ Speedflex ce permite utilizarea mouse-ului în timpul încărcării. Toate acestea sunt posibile în pofida greutății de doar 88g ce a fost atinsă fără a se recurge la un design de tip fagure.

La interiorul lui DeathAdder V2 Pro se află recent îmbunătățitele switch-uri optice Razer, ajunse la generația a doua, ce oferă o senzație tactilă inconfundabilă și acuratețe totală, fără clickuri neintenționate.

Fiabile și ultra-rapide, aceste switch-uri sunt certificate pentru  până la 70 de milioane de acționări, cea mai mare valoare de pe piața mouse-urilor.

3

​Cele opt butoane programabile ale lui DeathAdder V2 Pro pot fi personalizate prin utilizarea aplicației Razer Synapse 3, iar mouse-ul poate stoca intern până la cinci profiluri ce pot fi accesate cu ușurință de oriunde.

DeathAdder V2 Pro este de asemenea compatibil cu stația de încărcare Razer Mouse Dock Chroma (comercializată separat), upgrade-ul perfect pentru stația de luptă RGB a oricărui jucător.

Utilizând senzorul optic inteligent Razer Focus+ de 20K DPI, patine din 100% PTFE și suprafețe laterale turnate prin injecție, DeathAdder V2 Pro este fără discuție cea mai bună alegere pentru un gamer serios.

Pentru mai multe informații, consultați acest link.

RAZER BLACKWIDOW V3 PRO – MOȘTENIRE DOVEDITĂ. DEZLĂNȚUITĂ.

BlackWidow V3 Pro este cel mai nou membru al renumitei familii de produse BlackWidow, și reprezintă prima tastatură wireless de gaming realizată vreodată de Razer. Fiind acum echipată cu tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, Razer BlackWidow V3 Pro îmbogățește istoria gamei BlackWidow, permițând includerea acesteia în setup-uri lipsite de cabluri. Cu o autonomie de până la 200 de ore, switch-uri mecanice îmbunătățite și taste Doubleshot din ABS, BlackWidow V3 Pro este alegerea evidentă pentru gaming fără dezordine pe birou.

4

Noile Razer Mechanical Switches utilizate în BlackWidow V3 Pro au un înveliș transparent ce permite o iluminare Razer Chroma™ RGB mai intensă, iar switch-urile mecanice Yellow de la Razer sunt acum mai silențioase, sub fiecare tastă existând elemente de silicon destinate atenuării zgomotului. Și suprafața tastelor Doubleshot ABS a fost îmbunătățită, aceasta fiind extrem de rezistentă chiar și în condiții de utilizare îndelungată. Switch-urile sunt certificate pentru o utilizare de până la 80 de milioane de apăsări, ceea ce reprezintă o combinație perfectă între fiabilitate și performanțe de top chiar și în cele mai grele lupte.

BlackWidow V3 Pro utilizează un cadru solid, din aluminiu, și este echipată cu butoane media dedicate, o rotiță multifuncțională și un suport de încheieturi destinat atât gamingului confortabil, cât și redactării de texte. Tastatura oferă trei moduri de conectare, ce pot fi accesate printr-un comutator lateral. Astfel, BlackWidow V3 Pro poate fi conectată la mai multe dispozitive prin Razer HyperSpeed Wireless, prin cablul USB-C detașabil, sau chiar prin Bluetooth, ce permite pairing-ul cu până la trei dispozitive. Așadar, aceasta este cea mai versatilă tastatură BlackWidow care a existat vreodată.

Pentru mai multe informații, consultați acest link.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER BLACKSHARK V2 PRO

Căști

  • Răspuns în frecvență: 12 Hz – 28 kHz
  • Impedanță: 32 Ω @ 1 kHz
  • Senzitivitate (@1 kHz): 100dBSPL/mW, 1KHz
  • Difuzoare: Dinamice, de 50mm
  • Diametrul interior al cupelor: 65 x 40 mm
  • Tipul conexiunii: 2.4GHz wireless și jack de 3.5mm
  • Autonomie: Aproximativ 24 de ore
  • Lungimea cablului: 1.3 m
  • Greutate aproximativă: 320g
  • Perne ovale: Din spumă cu memorie ce permite respirația pielii
  • THX® Spatial Audio

Microfon

  • Răspuns în frecvență: 100 Hz – 10 kHz
  • Raport semnal-zgomot: ≥ 60 dB
  • Senzitivitate (@1 kHz): -42 ± 3 dB
  • Model de captare: Unidirecțional – Supercardioid

Posibilitatea de control de pe cupe:

  • Volum sus-jos
  • Comutator microfon

Control avansat de sunet și microfon prin Razer Synapse 3: ​

  • Volum microfon
  • Boost microfon
  • Tehnologie ”Voice gate”
  • Egalizator microfon
  • Normalizarea volumului
  • Claritate vocală
  • Reducerea zgomotului ambiental

Utilizare audio

  • Dispozitive cu jack audio de 3.5 mm
  • Dispozitive cu port USB

Preț și disponibilitate

199,99 Euro

Razer.com și distribuitori autorizați – disponibil acum

DESPRE DEATHADDER V2 PRO

  • Senzor optic Focus+ cu rezoluție reală 20.000 DPI și acuratețe de rezoluție 99.6%
  • Până la 650 țoli pe secundă (Inches Per Second – IPS) / 50 G accelerație
  • Personalizare avansată a distanței de Lift-off/Landing
  • Razer™ Optical Mouse Switches certificate pentru 70M de click-uri
  • Dual wireless – Razer HyperSpeed (2.4Ghz) și BLE
  • (7+1) butoane programabile independent
  • Patine din 100% PTFE (grosime de 0,8 mm)
  • Design ergonomic pentru dreptaci, cu zone laterale texturate pentru aderență
  • Rotiță scroll tactilă, calitate optimizată pentru gaming
  • Funcție de ajustare rapidă a senzitivității (Pași impliciți: 400/800/1600/3200/6400)
  • Memorie integrată avansată (4+1 profiluri)
  • Funcționează cu Razer Synapse 3
  • Compatibil Razer Chroma™ RGB, 16,8 milioane de opțiuni cromatice personalizabile
  • Permite sincronizarea culorii cu alte dispozitive
  • Cablu Speedflex 1.8 m pentru încărcare și folosire cu fir
  • Compatibil cu stația Razer Mouse Dock Chroma (comercializată separat)
  • Autonomie: Aproximativ 70 de ore cu Razer HyperSpeed Wireless, 120 hours cu BLE (estimări fără iluminare activă, autonomia bateriei depinde de modul de utilizare)
  • Dimensiuni aproximative: 127 mm (Lungime) x 61,7 mm (Lățime) x 42,7 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă: 88 g  (Excluzând dongle-ul USB)
  • Compatibil la nivel de bază cu Xbox One

 

Preț și disponibilitate

149,99 Euro

Razer.com și distribuitori autorizați – disponibil acum

DESPRE BLACKWIDOW V3 PRO

  • Tehnologie Razer HyperSpeed Wireless
  • Switch-uri Mecanice Razer proiectate pentru gaming
  • Durată de viață de 80 de milioane de apăsări
  • Iluminare Razer Chroma™ RGB personalizabilă, cu 16.8 milioane de culori posibile
  • Conexiune: Razer HyperSpeed (2.4 GHz) / Bluetooth / Prin cablu (USB-C)
  • Autonomie: Până la 200 de ore (RGB oprit)
  • Suport pentru încheieturi acoperit cu piele artificială
  • Rotiță digitală multifuncțională
  • 4 butoane media dedicate
  • Memorie hibridă internă + stocare în cloud – până la 5 profiluri
  • Compatibilă Razer Synapse 3
  • N-key roll-over
  • Butoane programabile integral, cu posibilitate de înregistrare macro direct pe tastatură
  • Mod de gaming
  • Tehnologie Ultrapolling 1000 Hz
  • Construcție din aluminiu

Preț și disponibilitate

249,99 Euro

Razer.com și distribuitori autorizați – disponibil acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>