Noile monitoare touchscreen Philips B Line sunt potrivite în orice domeniu de utilizare

MMD anunță lansarea noilor monitoare cu touchscreen Philips 172B9TL( cu diagonala de 43.2 cm) si 242B9TL (cu diagonala de 60.5 cm) ce beneficiază de tehnologia SmoothTouch și tratament anti-Glare pentru o experiența de utilizare excelenta in orice condiții.

„În ziua de astăzi, ecranele tactile sunt atât de apreciate încât pot fi folosite într-o gamă foarte largă de industrii: oriunde te uiți în jur, poți vedea dispozitive tactile (retail, transport, ospitalitate, educație, spitale, etc). Se estimează că piața globală a ecranelor tactile va crește la un CAGR de 7,5% în următorii 7 ani, ajungând la 100,2 miliarde USD până în 2027”, spune César Acosta, Product Manager în Europa la MMD Monitors & Displays. „Extindem familia noastră de monitoare tactile pentru a oferi productivitate sporită si o experiența excelentă de utilizare, pentru a satsiface cerințele din ce în ce mai mari a clienților noștri”.

Ecran rezistent pentru pentru interacțiuni naturale

Noile monitoare dispun de tehnologia SmoothTouch, ceea ce înseamnă că ecranul beneficiază de de un touchscreen capacitiv în 10 puncte pentru o interacțiune mai rapidă. Suprafața de sticlă asigură protecție împotriva zgârieturilor până la 7H. Acest lucru este extrem de important pentru anumite industrii, precum supermarketurile, firmele de logistică și HoReCa, unde este nevoie de o soluție touchscreen fiabilă și rezistentă pentru a rula diversele aplicații. Imaginile afișate sunt clare si au culori puternice datorită stratului anti-Glare (abreviat AG), care poate reduce strălucirea ecranului touchscreen și, prin urmare, nu este nevoie de un film suplimentar pentru confortul ochilor chiar si în interioare cu lumini direcționate direct către monitor. Monitoarele Philips sunt certificate IP65 (doar frontal) pentru rezistență la apă și praf. Acest lucru asigură protecție împotriva stropilor de apă și a prafului pe timpul utilizării.

Productivitate sporită

Cele două monitoare, Philips 172B9TL și 242B9TL, au conectivitate HDMI, DisplayPort și beneficiază de două port-uri USB 3.1 pentru transfer de date de mare viteză. Pentru îmbunătățirea experienței de utilizare și asigurarea unei productivități sporite, monitoarele cu touchscreen pot fi utilizate cu: direct cu degetul, cu un stylus pasiv din țesătură conductivă sau cauciuc și anumite tipuri de mănuși, făcând experiența cât mai simplă posibil. Noile monitoare tactile de 17” și 24” oferă, de asemenea, atât SmartStand-ul Philips cu structură de tip Z cu înclinare lină, reglare pe înălțime și capacități de pliere pentru diferite poziții ergonomice, cât și suportul VESA pentru flexibilitate maximă.

Imagini perfecte

Noile monitoare touchscreen Philips beneficiază de tehnologia SmartContrast, o tehnologie unică care ajustează automat culorile și intensitatea luminii de fundal pentru detalii excelente și o experiență vizuală extraordinară. Mai mult, ecranul lui Philips 242B9TL are rezoluție îmbunătățită, Full HD (1920 x 1080) si culori realiste. Calitatea vizuală trebuie să vină cu cel mai înalt confort pentru ochi. Astfel aceste modele beneficiaza de tehnologia LowBlue si Flicker-Free pentru o utilizare mai confortabilă pentru ochii utilizatorului.

Optiuni pentru nevoile si bugetul fiecarui utilizator

Pe lângă noile modele, MMD anunță și o nouă versiune a ecranelor tactile anunțate anterior (242B9T, 222B9T, 172B9T și 162B9T) care vin acum fără suport. Aceste modele sunt o opțiune bună pentru cei care doresc să utilizeze suportul de montare VESA pentru instalații fixe. Standul a fost eliminat pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător și a oferi mai multă flexibilitate și opțiuni de optimizarea a bugetului clienților și partenerilor. Modelele Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN și 1629TN sunt disponibile acum la prețul recomandat de 1703 lei, 1459 lei 1606 lei, respectiv 1215 lei. Monitoarele Philips 172B9TL și 242B9TL sunt disponibile acum la prețul recomandat de 1801 lei respectiv 1947 lei.

Despre MMD

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central la Amsterdam, este o companie integrală a TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți monitor și LCD Producători de televizoare.

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”) comercializează în exclusivitate și vinde afișaje LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Combinând promisiunea mărcii Philips cu expertiza producției TPV în afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea pe piață a produselor inovatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>