Noul flagship Allview – Soul X

Noul Allview Soul X

Încă de la finalul anului 2020 compania Allview a început seria dezvăluirilor legate de noua generație de telefoane pe care intenționează să o lanseze în 2021. Din teaserele transmise se pare că noile modele se vor diferenția de precedentele printr-o serie de caracteristici. Dacă în primul vizual brașovenii au scos în evidență sistemul penta-camera, a căror încadrare pare să aibă o margine ieșită puțin în relief, de data aceasta au venit cu noi dezvăluiri legate de partea de design.

La o primă vedere, remarcăm un cititor de amprentă poziționat în lateral, care este pus bine în valoare de design-ul cu margini metalice și subțiri. Din punct de vedere cromatic, noul model pare să fie negru-antracit, însă producătorii au introdus în teaser și un fascicul bleu, dar fără să fie specificate detalii suplimentare legate de disponibilitatea cromatică a noului Soul X. Tot din acest vizual, am putea deduce și denumirea flagshipului ce se va lansa în acest an: Soul X8, dar oare acesta o să fie varianta PRO, sau va urma o nouă lansare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>