Noul Nokia 5.4 este disponibil în România

Nokia 5.4

Stilul de viață alert necesită un telefon care poate să țină pasul. Nokia 5.4 – uimitor, smart și rezistent

  • Nokia 5.4 este disponibil la prețul recomandat de 939 RON
  • Camera cvadruplă de 48 megapixeli elimină latența declanșatorului în timp ce opțiunile profesioniste de gradare a culorilor oferă un aspect cinematic videoclipurilor
  • Platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662 optimizată cu cea mai recentă tehnologie AI asigură performanță și trei ani de actualizări de securitate, oferind mai multă siguranță consumatorilor
  • Smartphone-urile Nokia se află pe primul loc în topul telefoanelor în ceea ce privește actualizările de securitate, ridicând standardul în industrie în materie de terminale accesibile actualizate[i]

București, 5 februarie – HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță că Nokia 5.4 este disponibil în România la prețul recomandat de 939 RON. Noul terminal redefinește limitele posibilului cu o cameră principală cvadruplă de 48 megapixeli cu opțiuni avansate de filmare de conținut și efecte cinematice, o autonomie a bateriei de două zile și platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 662, totul traducându-se printr-un raport calitate-preț excelent.

Noul terminal Nokia este conceput pentru a ajuta oamenii să-și gestioneze viața din ce în ce mai activă și pentru a răspunde tendinței ascendente la nivel global, potrivit căreia pasiunile oamenilor sunt transformate în surse de venituri prin simpla utilizare a telefonului.

Rapid și performant, la un preț accesibil, Nokia 5.4 este partenerul perfect. Camera cvadruplă a eliminat latența declanșatorului și a fost actualizată la 48 de megapixeli – o cameră de 160 de ori mai bună decât prima cameră de pe telefoanele Nokia (Nokia 7650). Astfel, utilizatorii nu vor rata niciun moment, fie că este vorba despre proiectele personale sau despre momentele petrecute alături de cei dragi.

Videoclipurile vor arăta mai bine decât oricând datorită gradării profesionale a culorilor, ce oferă un aspect cinematic materialelor. În ceea ce privește performanța, Nokia 5.4 promite o experiență mai rapidă și mai simplă. Smartphone-ul dispune de suficientă autonomie pentru 42 de drumuri zilnice către și dinspre birou (în medie, la nivel global, de aproximativ 67 de minute[ii]) fără a renunța la apelurile telefonice familiale sau verificarea email-urilor.

Din poziția de lider în ceea ce privește actualizările de securitate și ale Android, smartphone-urile Nokia sunt speciale atât la interior, cât și la exterior. Oferind trei ani de actualizări garantate de securitate, tinerii părinți nu vor avea nicio grijă cu privire la terminalul lor, în timp ce copiii lor vor învăța să meargă, să vorbească și vor începe să spună propriile povești[iii]. De asemenea, smartphone-urile Nokia se află pe primul loc[iv] în topurile de încredere din 2020, actualizările de securitate furnizând mai multă siguranță cosumatorilor și ridicând standardul industriei în materie de terminale accesibile actualizate[v].

„Astăzi este o zi importantă pentru Nokia seria 5. Terminalul a fost conceput pentru a se potrivi stilurilor de viață ale consumatorilor, aflate în continuă evoluție, și este oportun în portofoliul nostru de smartphone-uri. Creșterea recentă a tendinței “side hustle” de a transforma pasiunile într-o sursă de venit reflectă momentele dificile cu care se confruntă mulți consumatori. Ne-am dorit să facem mai mult decât să îmbinăm capacitatea fantastică a camerei de 48MP și filmarea cu durata de viață a bateriei. Așadar, am adăugat fiabilitate cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 662, trei ani de actualizări de securitate și 2 ani de actualizări la nivel de software. Nokia 5.4 este un smartphone care completează perfect viața celor care vor să se dezvolte pe lângă jobul obișnuit pe care îl au”, a spus Robert Siewierski, General Manager Eastern Europe al HMD Global.

Nokia 5.4 dispune de:·         4000mAh battery – smartphone-ul dispune de îndeajuns de multă autonomie pentru 42 de drumuri zilnice către și dinspre birou (în medie, la nivel global, naveta durează aproximativ 67 de minutei) și tot va avea baterie pentru apeluri

·         3 ani de actualizări de securitate – aceeași perioadă în care un copil învață să meargă, șă vorbească și să spună propriile povești

·         Carcasă dură din policarbonat – îndeajuns de puternică să reziste sub greutatea unui copil de 10 ani (greutatea medie globală este de 32 kg)

·         48MP camera – de 160 de ori mai multe detalii decât prima cameră de pe un telefon Nokia (Nokia 7650)

·         Latență 0 a declanșatorului – șanse de 100% pentru a surprinde primele acrobații ale copilului

·         60FPS – aproape de 3 ori mai clare decât camerele profesioniste din industria cinematografică


Surprinde momentele speciale într-un mod profesionist

Combinația dintre camera principală cvadruplă de 48 MP și camera frontală de 16 MP permite utilizatorilor să surprindă fotografii și videoclipuri impresionante. Pot fi suprinse detalii incredibile, indiferent de momentul zilei, locație, luminozitate sau dacă se află în mișcare. Lentilele ultra-wide ale camerei principale captează imaginea de ansamblu, fiind perfecte pentru fotografii panoramice în timp ce camerele macro și de profunzime sunt pregătite pentru portrete și prim-planuri. Latența declanșatorului este de cele mai multe ori motivul fotografiilor neclare, realizate din mișcare, însă, în cazul Nokia 5.4, aceasta a fost redusă la zero, astfel încât utilizatorii nu vor mai rata captarea niciunui moment.

Pentru filmarea de conținut, am adaptat modul nostru de specialitate “Cinema”. Această funcție filmează 24fps (standardul industriei de film) și permite utilizatorilor să filmeze în format cinematic 21:9. Odată finalizat, opțiunile de gradare a culorilor pot adăuga un aspect Hollywoodian momentelor surprinse. Iar pentru cadre în mișcare și mai clare, utilizatorii pot opta pentru setarea 60fps. Astfel, fie că sunt filmate noile acrobații ale copiilor, joaca alături de animalul de companie sau priveliștea din timpul unei sesiuni de alergat, frecvența mare de cadre va surprinde perfect orice mișcare. Împreună cu stabilizatorul de imagine, OZO spatial auto și funcția de wind noise cancellation, Nokia 5.4 este perfect pentru viețile aglomerate ale utilizatorilor din ziua de azi[vi].

Ai încredere în AI cu Qualcomm®

Te poți baza pe Nokia 5.4 pentru a prioritiza lucrurile semnificative. Indiferent dacă este vorba de muncă, jocuri, streaming, foto sau divertisment pentru cei tineri, Nokia 5.4 își va optimiza consumul de resurse pentru a oferi mai multă viteză, mai multă autonomie, imagine mai bună și performanțe sporite acolo unde este necesar. Toate acestea sunt datorate platformei mobile Qualcomm® Snapdragon™ 662. Optimizat cu cea mai recentă tehnologie AI, acest software ia deciziile inteligente necesare pentru îndeplinirea nevoilor de zi cu zi.

Bucură-te de un telefon performant și frumos

Mai mult spațiu pentru muncă și joacă. Ecranul imersiv de 6,39” HD+ în format punch-hole este ușor de ținut în mână, deși are o suprafață considerabilă. Datorită calității superioare a materialelor, Nokia 5.4 arată la fel de bine în exterior, precum și în interior. Toate telefoanele Nokia sunt supuse unor teste riguroase[vii] pentru a oferi un terminal capabil să treacă testul timpului, dar și să fie suficient de rezistent pentru a suporta greutatea unui copil de 10 ani[viii]. Cu o carcasă durabilă, designul atrăgător este, de asemenea, un semn al moștenirii sale nordice. Disponibil în culori vii și uimitoare (Polar Night și Dusk), Nokia 5.4 oferă un aspect captivant, greu de ignorat. Evocând tonurile cerului unei nopți de iarnă, nuanțele își schimbă tenta pe măsură ce vă mișcați.

Zile întregi de baterie, păstrându-vă telefonul actualizat și în siguranță

Cu o autonomie a bateriei de două zile, Nokia 5.4 asigură întregii familii libertatea necesară. Tehnologia bateriei asistată de AI permite o utilizare mai inteligentă a aplicațiilor și acordă prioritate activităților care contează.

Construit în jurul conceptelor de durabilitate și securitate, Nokia 5.4 este echipat pentru Android™ 11 și versiunile superioare. Cu trei ani de actualizări de securitate lunare și doi ani de actualizări de software, utilizatorii vor rămâne în siguranță deplină pentru mai mult timp. Datorită angajamentului HMD Global față de excelență, smartphone-urile Nokia continuă să fie performante, îmbinând actualizări de software și securitate cu calitatea fabricării, pentru a oferi un portofoliu în care puteți avea cu adevărat încredere[ix].

Pentru a oferi și mai mult calm, aplicația Family Link este la îndemâna utilizatorilor, evitând orice îngrijorare legată de utilizarea dispozitivelor de către membrii familiei, inclusiv de cei mici. Astfel, făcând posibilă setarea unor reguli digitale de bază pe dispozitive și monitorizarea utilizării acestora, aplicația va ajuta la protejarea familiei. În plus, utilizatorii pot conta pe Google Assistant[x] pentru ajutor ori de câte ori au nevoie – prin comanda “Hei Google”.

Preț și disponibilitate

Nokia 5.4 este disponibil în România începând de azi și vine în culorile Polar Night si Dust, la prețul mediu recomandat de 939 RON.

[i] Counterpoint, octombrie 2020. Mai multe informații: https://www.counterpointresearch.com/nokia-phones-lead-trust-rankings-based-on-software-security-updates-build-quality/

[ii] Medie luată de pe https://daliaresearch.com/blog/the-countries-with-the-longest-and-shortest-commutes/

[iii] Mai multe informații: https://www.webmd.com/parenting/guide/child-at-3-milestones#1

[iv] Counterpoint, octombrie 2020. Mai multe informații: https://www.counterpointresearch.com/nokia-phones-lead-trust-rankings-based-on-software-security-updates-build-quality/

[v] Sub 200 dolari.

[vi] OZO Spatial Audio va fi disponibil printr-o actualizare de software

[vii] SPR

[viii] Medie luată de pe https://www.disabled-world.com/calculators-charts/height-weight-teens.php

[ix] Counterpoint, octombrie 2020. Mai multe informații: https://www.counterpointresearch.com/nokia-phones-lead-trust-rankings-based-on-software-security-updates-build-quality/

[x] Google Assistant nu este disponibil în anumite limbi și țări. Verificați disponibilitatea la următorul link: https://support.google.com/assistant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>