Huawei CBG anunță un nou parteneriat cu Electric Castle, prin care tehnologia și muzica se reunesc pentru o experiență audio unică

Noua colaborare dintre Huawei și Electric Castle constă în lansarea unui playlist inedit de 10 ore de muzică, intitulat Soundtrack of Your Day

 Sub umbrela noii campanii lansate – „Explore More of You”, dedicată noilor căști HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei Consumer Business Group anunță o nouă colaborare cu Electric Castle, cunoscutul festival de muzică care are loc lângă Cluj-Napoca, pe spectaculosul domeniu al Castelului Banffy. Prin intermediul acestui parteneriat, Huawei împreună cu Electric Castle lansează un playlist de 10 ore, intitulat Soundtrack of Your Day, și invită utilizatorii să descopere o nouă experiență audio inedită și să câștige noile căști HUAWEI FreeBuds 4i, printr-un concurs dedicat.

Soundtrack of Your Day va avea loc pe data de 22 aprilie și va fi live pe canalul de YouTube Electric Castle. Playlistul alcătuit de DJ Electric Castle își propune să readucă atmosfera de festival în viețile tuturor, printr-o zi întreagă de muzică bună care să însoțească activitățile de zi cu zi ale ascultătorilor. Evenimentul constă într-un livestream de 10 ore, desfășurat între 10:00 și 20:00, cu diferite stiluri de muzică în funcție de momentele zilei. Astfel, playlistul va fi împărțit în patru sesiuni Morning Energy între 10:00 și 13:00, Focus Time între 13:00 și 16:00, Party Workout între 16:00 și 18:00 și Dinner with Friends între 18:00 și 20:00, ideale pentru gusturile tuturor.

În plus, pe lângă această experiență audio revoluționară de 10 ore de muzică neîntreruptă, evenimentul vine cu premii în fiecare oră pentru participanți. Aceștia pot câștiga una dintre cele 10 perechi de HUAWEI FreeBuds 4i, câte o pereche în fiecare oră, iar tot ce trebuie să facă este să răspundă corect la o întrebare despre specificațiile produsului sau despre muzică. Concursul funcționează pe principiul primul răspuns corect este premiat, așa că doritorii trebuie să asculte toată ziua livestream-ul, dacă vor să devină posesorii noilor căști wireless.

Premiul pus în joc, noile căști HUAWEI FreeBuds 4i, îmbină un design unic și elegant, o autonomie puternică a bateriei, calitate audio premium și tehnologia performantă de anulare activă a zgomotului (ANC). Funcționalitățile permit utilizatorilor să își dezvăluie pe deplin creativitatea și entuziasmul și să se bucure de o experiență audio impecabilă, oriunde și oricând. HUAWEI FreeBuds 4i invită utilizatorii să își exploreze mai mult universul propriu și să își depășească limitele, sub îndemnul campaniei cu headline-ul Explore More of You.

Durata de viață a bateriei este remarcabilă, astfel încât dacă funcția ANC este oprită pot oferi până la 10 ore de redare continuă a muzicii sau 6,5 ore de apel vocal, iar dacă funcția este activată oferă până la 7,5 ore de redare continuă a muzicii sau 5,5 ore de apel vocal. În plus, acestea sunt echipate cu tehnologia de încărcare rapidă, lider în industrie, care oferă 4 ore de redare audio cu numai 10 minute de încărcare. Căștile pot fi conectate la orice smartphone, deoarece sunt compatibile cu toate  sistemele de operare – IOS și Android.

Dimensiunile reduse, designul unic, aspectul modern și funcționalitățile căștilor, le transformă într-un accesoriu indispensabil pentru orice iubitor de muzică și tehnologie.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>