Huawei lansează campania „Crazy Easter” dedicată laptop-urilor MateBook Seria D, acum la cele mai bune prețuri

Huawei Consumer Business Group (BG) dă startul, astăzi, unei campanii de reduceri dedicată celor care își doresc să achiziționeze un laptop în această perioadă. Astfel, cele mai populare notebook-uri lansate de companie, seria D, vor fi disponibile, până pe 30 Aprilie, la cele mai bune prețuri de până acum în rețelele partenerilor de retail ale Huawei.   

Cele mai recente lansate modele, HUAWEI MateBook D14 și HUAWEI MateBook D15, echipate cu noile procesoare Intel® Core™ din generațiile a 10-a și a 11-a, cât și cele lansate anul trecut, echipate cu procesoare AMD, vor beneficia de o reducere de pana la 1.300 lei față de prețurile recomandate. Astfel, cele mai noi modele lansate in România vor avea prețuri promoționale extrem de atractive pentru seriile MateBook D15 și MateBook D14.

Matebook D14 și Matebook D15 au fost printre cele mai apreciate notebook-uri anul trecut de către consumatorii Huawei. Considerăm că, lansând această campanie în prag de sărbătoare, laptop-urile vor deveni cadourile perfecte pentru persoanele dragi, fie pentru activități de studiu, fie pentru productivitate la birou sau pentru a te bucura de cele mai bune momente de divertisment”, a spus Sabina Știrb, Marketing Director Huawei Consumer Business Group România.

Seria MateBook D a notebook-urilor Huawei a fost proiectată ținându-se cont de nevoile utilizatorilor, ultimele modele având upgrade-uri nu doar în ceea ce privește procesoarele de bază, ci și în ceea ce privește procesoarele grafice, fiind echipate acum cu noua grafică Intel® care permite notebook-urilor să gestioneze o mare varietate de sarcini complexe de procesare a imaginii cu ușurință. În plus, tehnologiile inovatoare, cum ar fi colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration), butonul de pornire cu amprentă digitală, antena dublă și încărcarea inversă USB se combină pentru a spori fundamental experiența utilizatorului, ridicând notebook-urile de la a fi un instrument de productivitate, la un partener inteligent pe care consumatorii îl vor găsi indispensabil, atât la școală sau la birou, cât și în alte situații cotidiene.

Seria notebook-urilor HUAWEI MateBook D oferă un excelent raport calitate-preț, incluzând numeroase funcții ce oferă o gamă diversă de scenarii de utilizare.

Mai multe informații despre HUAWEI MateBook D14 și MateBook D15 sunt disponibile pe site-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/laptops.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>