Mai este utilă tableta în activitățile de la birou?

Împreună cu tastatura magnetică și un M-Pencil, HUAWEI MatePad 11 este device-ul perfect pentru activitatea la locul de muncă  

 București, 17 septembrie 2021 – HUAWEI MatePad 11 poate fi un partener ideal pentru creativitate și productivitate la locul de muncă, mai ales dacă dispune și de o tastatură magnetică și M-Pencil. Până pe 26 septembrie, tableta MatePad 11 poate fi găsită pe www.huaweistore.ro într-o ofertă de tip bundle cu tastatura magnetică inteligentă, la prețul de 1.999 lei.

HUAWEI MatePad 11 (2) (2)

 De asemenea, MatePad 11 împreună cu numeroase alte produse Huawei sunt disponibile în cadrul campaniei Back To School la oferte avantajoase, în magazinul online Huawei Store. Campania aduce în fiecare săptămână noi promoții pentru diferite categorii de produse, săptămâna viitoare fiind ultima șansă a tuturor consumatorilor de a se bucura de prețuri promoționale speciale, duminică, 26 septembrie fiind ultima zi de reduceri de până la 50% la produsele preferate Huawei.

 Pe măsură ce modelul BYOD (bring your own device) și modelul de lucru hibrid sunt adoptate de companiile din întreaga lume, tot mai mulți oameni se bucură de avantajele flexibilității utilizării propriilor dispozitive în viața profesională. Tabletele sunt utilizate la scară largă ca dispozitiv de lucru, deoarece sunt incredibil de flexibile, portabile și de performante. De la editare de conținut la navigare pe internet, de la prezentare la desenat, o tabletă poate face multe lucruri pentru a spori productivitatea la locul de muncă.

HUAWEI MatePad 11 (1)

HUAWEI MatePad este prima tabletă cu rata de refresh 120Hz care oferă un timp de răspuns mai rapid ca oricând, prin care am dorit să oferim consumatorilor noștri performanțe de top și o portabilitate ridicată, astfel încât să se bucure de un device cu o mare versatilitate, la un preț avantajos.”, spune Sabina Știrb, Marketing Director la Huawei Consumer Business Group România. “În plus, vine cu accesorii și funcții care facilitează productivitatea angajaților și ușurează multi-taskingul, cum ar fi HUAWEI M-Pencil sau tastatura magnetică, dar și Multi-Window sau Multi-Screen Collaboration”, continuă aceasta.

Tips & Tricks pentru o mai bună organizare la locul de muncă  

Organizarea digitală și gestionarea timpului fac diferența în cadrul locului de muncă. HUAWEI MatePad 11, rulează cu sistemul de operare HarmonyOS 2, care oferă câteva funcții utile pentru angajații din birouri, astfel încât să rămână productivi și bine organizați. În dock-ul din partea de jos a tabletei pot fi găsite aplicațiile utilizate frecvent și recent. De fiecare dată când ajung la desktop, se poate accesa direct aplicația e-mail pentru a finaliza schița de e-mail sau aplicația Notepad pentru a finaliza minuta întâlnirii.

În plus, Service Widgets vine în ajutorul utilizatorilor. Aceștia pot crea widget-uri pentru multe aplicații și le pot adăuga la ecranul de pornire. Odată ce acestea sunt configurate, widget-urile arată toate informațiile importante ale aplicațiilor fără ca aplicațiile să fie deschise. De exemplu, dacă este creat un widget pentru Calendar, widget-ul va arăta și reaminti orice întâlnire viitoare planificată sau dacă există un widget Notepad, acesta va oferi o captură cu lista de sarcini, astfel încât să se poată respecta întotdeauna prioritățile și task-urile zilei.

HUAWEI MatePad 11 facilitează găsirea fișierelor și păstrarea lor în foldere potrivite și se ocupă de fișierele digitale cu ajutorul funcției File Manager. Aceasta utilizează noul layout pe coloane exclusiv pentru tablete, care prezintă fișierele într-un mod mai curat și mai logic, pentru a putea ajunge rapid la fișierele de care utilizatorul are nevoie. Pentru organizarea fișierelor în modul dorit, există și vizualizare de tip grilă și listă. De asemenea, se pot crea comenzi rapide pentru ecranul de pornire către anumite fișiere sau foldere.

MatePad 11 și M-Pencil – un duo ideal pentru multi-tasking

Fiind una dintre cele mai performante tablete pentru birou, HUAWEI MatePad 11 ajută utilizatorii să ia notițe mai eficient la ședințe sau în orice alte ocazii. În primul rând, această tabletă are un ecran cu o rată de refresh de 120 Hz, ceea ce înseamnă că suportă o intrare mai ușoară și mai receptivă a scrisului de mână. În al doilea rând, poate fi accesată o gamă de aplicații de luare de notițe precum Jnotes, Noteshelf și multe altele.

A doua generație a HUAWEI M-Pencil vine cu funcții inovatoare care îmbunătățesc experiența scrisului de mână pe tabletă. Acestea includ FreeScript, care permite utilizarea stylus-ului pentru a introduce text în orice câmp de text, astfel încât să nu fie necesară comutarea între stylus și tastatură. De asemenea, se poate trece de la un instrument la altul prin atingere dublă, ceea ce permite trecerea de la creion la o radieră, cu un simplu gest. În plus, Instant Shape transformă inteligent formele desenate manual în forme regulate, iar Instant Table permite desenarea pe tabele cu ușurință, lucru care poate fi extrem de util în timpul editării unui raport care implică cifre și grafice.

Mai multă performanță în ceea ce privește navigarea și editarea

Datorită ecranului de 120 Hz, MatePad 11 oferă o experiență de navigare ușoară în timpul parcurgerii paginilor web sau a documentelor. Tableta încarcă conținutul cu ușurință, fie că e vorba de zoom in sau out sau de derulare în sus sau jos. În plus, această tabletă suportă App Multiplier, astfel încât utilizatorii să poată citi mai eficient două fișiere într-o fereastră divizată.

Abilități de multitasking crescute cu ajutorul Multi-Window și Multi-Screen Collaboration

Multitasking-ul este esențial în derularea diferitor task-uri în cadrul locului de muncă. HUAWEI MatePad 11 suportă cea mai recentă versiune a funcției Multi-Window pentru a permite gestionarea mai multor sarcini în același timp. În câțiva pași simpli, se activează dock-ul Multi-Window și poate deschide până la patru ferestre de aplicații pe ecranul tabletei.

Funcția poate fi extrem de utilă și permite deschiderea și editarea fișierelor, cum ar fi o foaie de calcul pe partea stângă a ecranului și simultan o prezentare simultan dreaptă a acestuia. Pot fi adăugate chiar și două ferestre mobile deasupra, cum ar fi Calculatorul și o aplicație de mesagerie. În plus, aplicația Bubble vine în ajutorul utilizatorilor și stochează până la 10 ferestre mobile, și poate comuta rapid între mai multe sarcini, îmbunătățind considerabil eficiența la locul de muncă.

Nu în ultimul rând, funcția Multi-Screen Collaboration ajută utilizatorii să folosească și laptopul și tableta, pentru o eficiență sporită. În primul rând, pentru a configura Multi-Screen Collaboration este nevoie doar de câțiva pași. Odată ce aceste două dispozitive sunt conectate, există trei moduri ce pot fi selectate. În modul Extend, tableta MatePad 11 poate fi utilizată ca ecran extern portabil pentru laptop. În modul Mirror se poate copia ecranul laptopului pe tabletă, iar în momentul introducerii a noi elemente pe tabletă, acestea vor fi afișate simultan și pe ecranul laptopului. Acest lucru este deosebit de util în munca creativă, deoarece tableta poate fi folosită ca o planșă de desen digital pentru laptop, iar creionul HUAWEI M-Penci este creionul magic. Modul Collaborate permite utilizarea mouse-ului laptopului pentru a muta cu drag and drop documente, imagini sau videoclipuri între cele două dispozitive, foarte simplu și fără cablu de date.

HUAWEI MatePad 11 este disponibilă în cadrul www.huaweistore.ro și până la finalul lunii poate fi împreună cu tastatura magnetică  la prețul de 1.999 lei.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>